- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- Firma LOVI - co macie, jak oceniacie??
Firma LOVI - co macie, jak oceniacie??
- Dave
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
Mniej Więcej
10 lata 6 miesiąc temu #924832 przez Dave
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Mira
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
9 lata 10 miesiąc temu #984316 przez Mira
produkty mają naprawdę dobrej jakości, my używamy kubeczka 360 z kolekcji retro, oprócz fajnego wyglądu ( kubeczek z wąsami) dziecko moje od razu się do niego przyzwyczaiło, po woli przyzwyczajam go do picia ze szklanki tak więc sposób z kubkiem jest super

- mamusiowo2
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
9 lata 6 miesiąc temu #1004833 przez mamusiowo2
Laktator Lovi Prolactis jest produktem najwyższej jakości. Całość zapakowany w niebieską kosmetyczkę wygląda bardzo profesjonalnie i jest praktycznie. Można bez żadnych przeszkód zabrać laktator ze sobą np. w podróż i wszystko mamy pod ręką. Ściąga pokarm bardzo delikatnie i bezboleśnie. Ogromną zaletą jest możliwość zamiany laktatora elektrycznego w ręczny. Laktator jest bardzo zgrabny. Łatwy w obsłudze ,bez problemu można go złożyć. Gorąco polecam.
- agge
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
9 lata 6 miesiąc temu #1004870 przez agge
- joanakaro
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
9 lata 4 miesiąc temu #1015169 przez joanakaro
my mamy same pozywtywne wrażenie co do marki lovi. obecnie mamy kubeczek retro. Synek jest zadowolony, bez problemu nauczył się z niego pić no i nie rozlewa
Przygotowujemy małego do picia ze szklaneczki i myślę że niedługo młody się już nauczy

- antosia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
7 lata 2 miesiąc temu #1066648 przez antosia
Kubeczki to faktycznie mistrzostwo świata 
Z tymi kubkami 360 to ich pomysł? Bez znaczenia - wiele gadżetów pojawia się na rynku, ale tylko część z nich ma sens. A jeśli zamierzałyście coś od nich kupować to patrzcie na Empik - dzisiaj są promocje na całą markę, mocne rabaty, ale nie wiem czy to jednodniowe, czy potrwa dłużej.

Z tymi kubkami 360 to ich pomysł? Bez znaczenia - wiele gadżetów pojawia się na rynku, ale tylko część z nich ma sens. A jeśli zamierzałyście coś od nich kupować to patrzcie na Empik - dzisiaj są promocje na całą markę, mocne rabaty, ale nie wiem czy to jednodniowe, czy potrwa dłużej.