BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 4 miesiąc temu #167596 przez Dorciaition
Dzień Dobry :)

Pierwszy raz tak wcześnie na forum, ale od rana denerwuje się tymi wynikami. Wiem, że są, ale nie mogę sprawdzić przez neta, wiec za chwilę tam pojadę.

Ola, to chyba już połóg się Tobie śnił :)

Kima to cudownie, że Wam się udało :)

Vestusia super zdjęcia :) Aż miło popatrzeć. Ja to uwielbiam patrzeć na brzuszki. Czy to nie dziwne? :silly:

Idę się pozbierać i śmigam.

Buziole

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #167598 przez luska
hej lseczki od rana.
Te problemy z forum to trzeba by było administratorom zgłosić.Wczoraj cały wieczór próbowałam i lipa :angry:
Docia twój facet jest nie możliwy :silly: Karolek hehehe :P Moze rzeczywiście ma brata bliźniaka.
Pepucho mam na razie na równo z brzucholem , albo się chowa zależy ale pewnie pod koniec to mi wyjdzie :)
Vestusia zdjecia sa super.Masz już całkiem pokaźny bebzolek.Ja mam o wile mniejszy.
U nas w końcu słonce wyjrzało jeee.Szału nie ma ale w koncu.
A to moje zakupy z wczoraj
allegro.pl/3-pary-spodenek-80-92-next-i1730004553.html
allegro.pl/nowy-pajacyk-0-3-mies-baby-world-i1730004519.html
allegro.pl/sliczny-komplecik-marksspencer-68cm-i1730004516.html
I powiem wam , ze jak na złość wczoraj znalazłam mnóstwo fajnych rzeczy dla chłopczyka a dla dziewczyny nie mogłam :dry:
13 lata 4 miesiąc temu #167599 przez luska
Docia 3 mam kciuki , żeby wyniki były dobre i było po sprawie :)
13 lata 4 miesiąc temu #167618 przez Aleksandra
Vestusia śliczne zdjęcia :)

Właśnie zmierzyłam sobie ciśnienie w pracy i pierwszy raz mam 120/60 !!! Jak na mnie to wysokie bo zawsze miałam ciśnienie nieboszczyka :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #167657 przez vestusia
Dzień Dobry Kochane :)

Ale się wyspałam. To chyba przez ten spacer, bo dawno tak dobrze mi się nie spało i wcale nie chciało mi się wstawać. Ale trzeba było, zresztą do fryzjera miałam podejść, więc muszę się szybko ogarnąć :) Nawet czułam zmęczenie, nogi jakieś obolałe i dzidzia też nie szalała dziś od 5, może też jej się dobrze spało po tym spacerze he, he :D

Dziękuję za miłe słowa :) Fajny ten wczorajszy dzionek był, dawno tak miło nie było :) Oby częściej, mówiłam Piotrkowi, żebyśmy to robili możliwie najczęściej, bo naprawdę miło spędziłam wieczór :)

Dorcia, ale masz pecha co do tych wyników. Dobrze, że tam jedziesz, bo jak widać niby technika poszła do przodu, ale jak coś szwankuje, to ani rusz. Daj znać jakie są te wyniki.

Ola, Twój kręgosłup faktycznie daje się we znaki i dobrze, że to była ostatnia noc w nie swoim łóżku :D No a ciśnienie to faktycznie miewasz bardzo małe.

Luska, zakupki jak zwykle fajne, jej tyle fajowych rzeczy dla dziewuszek. Ja już się nie mogę doczekać aż poznam płeć.

Dorcia, mnie się śniło, że urodziłaś jednak synka he, he, :D

Ola, dziwne te sny. Może tak, jak pisze Dorcia - to już połóg Ci się śnił? :D Hy, hy :D

Idę się ogarnąć do łazienki i do fryzjera pójdę. I może na hennę brwi :D
13 lata 4 miesiąc temu #167699 przez Suari
Cześć Kochane,
Dawno nie pisałam, bo miałam trochę spraw do załatwienia, starałam się czytać na bieżąco, żeby nie mieć dużych zaległości :) a poza tym ten error doprowadzał mnie do szału, a ostatnio coś neerwowa jestem.
Co do szaleństw dzidka- to ja mam taki mocny sen, że raczej ruchy nie są mnie w stanie obudzić, przynajmniej na razie :)
Dorcia- na pewno wszystko będzie dobrze z wynikami i nie martw się na zapas.
Mój pępek powoli idziedo przodu, choć jeszcze nie wyszedł ;)
Luska- gratuluje córci :kiss:
I żeby tak każdej coś odpisać to musiałabym spisywać podczas czytania co odpisać :)
Ale pamiętam, że chyba (?) madziaska pytała o sokowirówkę- ja mam zelmera, ale cały robot taki od wszystkiego i jest super, szkoda tylko, że jeszcze garów sam nie zmywa ;)
Miłego dnia !!!!!
13 lata 4 miesiąc temu #167705 przez Suari
Ahaaa- czy wam też tak trudno pohamować się z zakupami dla dzidka ??? ;)
13 lata 4 miesiąc temu #167728 przez chłopek
vestusia śliczny bruszek
13 lata 4 miesiąc temu #167730 przez Aleksandra
Może to i połóg ale byłam jeszcze w ciąży więc chyba nie do końca :)

Ja zawsze miałam niskie ciśnienie i jak mi mierzono to zawsze dwa razy, bo sprawdzali czy żyje i czy sprzęt jest dobry :lol:

Ja na razie się powstrzymałam, ale jak wrócę z urlopu to pewnie znowu coś kupię :)

Mój pępuś jest na równi z brzuchem i pcha się już do przodu :)
13 lata 4 miesiąc temu #167748 przez Suari
Aleksandra- ja mam to samo z ciśnieniem, czasami po zmierzeniu to zastanawiam się czy jescze żyję :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu #167751 przez Dorciaition
Odebrałam. No i mam wysoką awidność, co oznacza, że jest dobrze :lol: Super, że tam pojechałam. Chciałam dopiero we wtorek żeby nie odbierać przed weekendem złych wyników. Głupia jestem, wiem ;) Ale za to szcześliwa :silly:

Ola, bardzo ładne ciśnienie. Faktycznie musiałaś mieć niskie, jak takie jest dla Ciebie wysokie :) Ja rano miałam 130/77, a teraz już ładne niskie :)

Vestusia, sny na odwrót się tłumaczy, więc urodze dziewczynke :P :blink:

Suari, oj trudno :) A Tobie? Robisz zakupy czy czekasz?

Madziaska sokowirówkę mam Philipsa i jestem z niej zadowolona.

Luśka fajne zakupy. Wiesz co, też tak mam, że odkąd dowiedziałam się, że będe miała dziewczynkę to widzę ładniejsze rzeczy na chłopca ;)

Vestusia oby Wam częściej zdarzały się takie spacerki romantyczne :)

A ja za chwile sie pakuje i zmykam z piesem do pracy, ale nie pracować ;) Śpimy dzis u tego kolegi, co wyjeżdza :)

Miłego dnia

13 lata 4 miesiąc temu #167759 przez aniaa_
Cześć Mamuśki,

Ja niedawno wstałam i jestem po śniadaniu dopiero :ohmy: , tak mi sie dzisiaj dobrze spało :laugh: a pogoda u mnie jak wczoraj brak słów :( znajomi mieli przyjechać w sobotę, ale że pogody nie ma to przyjadą we wtorek, podobno od wtedy ma byc słonecznie.

Vestusia cudne zdjęcia i pięknie wygładasz nawet nie wiem jak mogłaś myśleć inaczej ;)

Dorcia cieszę sie, że wyniki ok i teraz będziesz miała udany weekend a tak to byś sie zamartwiała niepotrzebnie.

Luska super zakupy, ja jak chodze po sklepach to tez widzę wszyto dla dziewczynek, ale jestem pewna że mi sie nie wieydaje tylko tak u nas jest, bo kurcze jak weszłam do jednego sklepu to prawie wszędzie ciuszki różowe, a dla chłopców może ze 2 wieszaki

Musze z psem uciekać i chałupę ogarnąć bo wczoraj sie leniłam i troszku jest do sprzątania :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu #167810 przez Aleksandra
Właśnie dzwoniłam do siostry. Mikołajek będzie miał jeszcze jeden zabieg - muszą mu poszerzyć to co zszyli. Czyli jeszcze jakieś 2-3 tygodnie spędzą w szpitalu. Madzia jest już z nim w pokoju, więc sie nim zajmuje. O tyle dobrze, bo i tak długo nie mogła go nawet dotknąć.

Dorcia super, że wyniki są ok :)

Ja właśnie zajadam się bigosem a na deser mam gołąbki w sosie pomidorowym :)
13 lata 4 miesiąc temu #167828 przez Suari
Dorcia- super, że wsyzstko dobrze :)

A z zakupami to jest tak, że jak wejdę do sklepu to zazwyczaj widzę ciuszki dla dziewczynek i chyba jest ich więcej :) ja to robię zakupy, chociaż ostatnio przystopowałam, ostatnio uaktualniłam listę z rzeczami i jak zobaczyłam ile mam spodni dla mojego dzidka, to stwierdziłam, że czas powiedzieć stop, ale tylko dla spodni ;) naliczyłam ich 24 sztuki, wprawdzie są one od narodzin do 9-12 miesiąca, ale nie wiedziałam, że aż tyle ich nazbierałam :)

u mnie też lał deszcz, teraz przestał, ale pogoda taka, że nic się nie chce, wczoraj też miałam lenia i nie sprzątałam, dlatego też za chwilę idę ogarnąć mieszkanie :)

vestusia- zdjęcia super :)
13 lata 4 miesiąc temu #167835 przez Dorciaition
Ola, super, że Twoja siostra moze być przy Mikołajku. Musi być naprawdę silna- tak długo w szpitalu. Oby szybko wyszli.

Suari to faktycznie masz bardzo dużo tych spodenek. Poszalałaś :)
Ja teraz też mam zamiar trochę się wstrzymać z zakupami, bo troszkę się uzbierało.

Oj, pogoda jest okropna. Koniec lipca, a słońca brak :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży