BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 4 miesiąc temu #168220 przez vestusia
Joasia :D Hmmmm.... ale by było jakbyś miała córę he, he :D A jak tam zakupy? Masz coś fajnego w krówki albo ciapki? Pochwal się i wklej jakieś fotki :D

My wróciliśmy właśnie ze szczepienia z psem. Jestem coś zmęczona i chyba pochwaliłam pogodę, bo właśnie zbiera się na burzę...
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #168238 przez Aleksandra
Dziewczynki już jestem spakowana :) Hurra !!!!

Życzę wam miłych pogawędek i postaram się szybko nadrobić wątki. Odezwę się jak przyjadę.

Buziaki mamusie :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #168242 przez aniaa_
Olu udanego wypoczynku, baw sie dobrze !!!! I czekamy na relacje po powrocie :woohoo:

Dzisiaj postanowiłam, wyprac sofę mojego psa, wiec musialam ja rozłożyć na części pierwsze i co on zrobił??????? Wszytko pogryzł, zaraz Wam pokaże jaką niespodziankę mi w sypialni zostawił

Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #168244 przez vestusia
Ola, udanego odpoczynku! Baw się dobrze, rób dużo fotek, odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj :D

Aniaa_, a to Ci pies chciał chyba zrobić na złość he, he :D jestem ciekawa jego dzieła :D
13 lata 4 miesiąc temu #168252 przez aniaa_
A to winowajca !!!! :angry:
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #168257 przez vestusia
Aniaa_ ha, ha, ha a to łobuz! He, he, he :D

Może po prostu piesek chciał już nowe spanie? He, he, he :D Tak niewinnie wygląda na tym zdjęciu, to na pewno on jest sprawcą tego wydarzenia? :P He, he, he :D Niezły :D:D:D
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #168259 przez aniaa_
Właśnie on zawsze tak niewinnie wygląda ;) i tylko wygląda ;) chyba sam sobie chciał ta sofe złożyć i troszkę mu nie wyszło

A to dzisiaj wylicytowałam, miałam nie kupować, bo jakis znajomy męża ma spoko ciuszków niezniszczonych do sprzedania, ale jakos tak oglądam na allegro i tak czasem kusi :laugh:
allegro.pl/maly-zestawik-body-rampers-i1731049404.html
allegro.pl/sliczny-komplet-56-i1731048201.html
13 lata 4 miesiąc temu #168264 przez vestusia
He, he, taka minka jak Kot ze Shreka he, he, he :D Normalnie mnie rozbawił ten Wasz psiak :) A młody on jest jeszcze?
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #168265 przez aniaa_
W sumie to można powiedzieć, że tak - jeszcze fiu bździu w głowie, ma 1,5 roku
13 lata 4 miesiąc temu #168288 przez vestusia
Słodkie te ciuszki :) Ja już mam takie małe rozmiary, więc już nie będę nic kupować :D Kurka, aż się chce znowu na allegro siedzieć, jak się widzi takie fajne i malutkie rzeczy :D

Mi przyszły dzisiaj ostatnie wylicytowane bodziaki, czekam jeszcze na jeden pajacyk i jeden komplecik - bluzeczka i spodenki. I na razie niestety stop z zakupami :)

A, no i odebrałam dzisiaj wyniki badań. W moczu znowu kurna liczne bakterie, pewnie znowu zleci mi posiew moczu. A ta toxo, to sama nie wiem o co chodzi, nie umiem zinterpretować wyniku he, he, he :D
13 lata 4 miesiąc temu #168294 przez kima
Eeee Aniaa to niemożliwe, żeby taka śliczna psineczka zrobiła taki bajzel :silly: wygląda jakby nie miała z tym nic wspólnego :silly:

Ola, udanego wypoczynku :)

A ja dzisiaj w sumie niewiele załatwiłam, bo rozmawiałam z inną lekarką, bo mój wraca z urlopu dopiero w poniedziałek i kazała mi brać Furagine przez wekend, a w poniedziałek przyjść i przynieść siuśki, znowu będzie posiew moczu, a w ostatnim, który sobie robiłam w sumie tak na lewo nic nie wyszło dlatego, że był zaraz po antybiotyku ;) ehh, znowu w poniedziałek będę latała jak głupia za moim lekarzem i znów będą leki, mam nadzieje, że Dzidzia to wszystko jakoś zniesie, bo zawsze jak biore jakieś lekarstwa, to mam wrażenie, że się na mnie obraża i prawie się nie rusza ;) aha i jeszcze Wam powiem, że zwyczajnie nienawidzę mojego pęcherza ;) jest bezczelny i upierdliwy ;)

A wogóle to przez cały dzień miałam Error, który doprowadzał mnie do szału :ohmy:
13 lata 4 miesiąc temu #168295 przez aniaa_
Dobrze będzie vestusia, ważne, że nic Cie nie boli, wiec to pewnie nic takiego.
A tej toxo to ja sie tak boje, że szok 11 sierpnia ide do lekarza i pewnie zleci mi żeby powtórzyć,bo czas najwyższy, a w poniedzialek ide na morfologie powtórzyć muszę, bo biore żelazo i trzeba sprawidzic jak sie wchłania bo kiepską miałam hemoglobinę :( w życiu sie tyle nie kułam co w czasie ciąży :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu #168326 przez Batmanik
Witam!!
ja dzis salatke z ogorkow robilam do sloikow i troche mi zeszlo teraz padam juz a Wy sporo naskrobalyscie ale rzucilam tylko pobierznie okiem co pisalyscie..
przede wszytskim Vestusia klamczucho piszesz ze jak to niby wygladasz a zdjecia mowia co innego - super wygladasz!!!!
Olu gratuluje spakowania sie a kostium doszedl??
Dorcia super ze wyniki sa wporzadku :)
nom i tu mam pustke co dalej....
pewnie jak sie poloze to mi sie dopiero przypomni- cala ja :side:
nom a u mnie tylko tyle ze kolejny paluszek zawiniety hehe( ciamajda ze mnie i tyle)
a co do snow to dzis snilo mi sie ze calowalam sie ze znajomym B) a jak sie obudzilam jakos dziwnie sie czulam nie wiem czemu B)
dobra uciekam spac- Dobranoc!!!
13 lata 4 miesiąc temu #168352 przez iva 20
Hejka dziewczyny :) ja dzisiaj szalony dzien o 6 rano pobutka bo kolezanka zadzwonila czy bym ja zawiozla z dzieckiem do szpitala bo ma wirus zoladka i biegunke wiec sie zwleklam i pojechalam dlatego rano do was nie napisalam ;)

Pozniej obiadek zrobilam pieczonki albo sie nazywaja duszonki a pozniej Kimonko godzinke spalam :) :lol:
Teraz jestem nawet wypoczeta jak sobie pospalam bo tak wczesnie wstac to dla mnie nowosc heheh ahh ta ciaza zmienia czlowieka :lol: :lol: :lol:

Dorcia tak sie denerwowalas wynikami i widzisz sama ze sa super !! ciesze sie bardzo :kiss:
Ania ale piesiek niespodzianke Ci zostawil hehehe ale na zdjeciu taki slodziaczek :lol:
Vestusia super zdjecia no i kwitnaco wygladasz ciaza sluzy i to bardzo cio !!!! :blink:
a Ola pewnie wyjezdza wiec milego pobytu na wypoczynku :D

No a teraz ide sie umyc i posiedziec troszke w wannie z mezulkiem bo smierdzimy bo autko pucowalismy 3 godziny najpierw mycie a potem polerowalismy specjalnym aparatem masakra jakas i jakie meczace :S
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #168496 przez madziaska
anakol napisał:

madziaska napisał:

O tej zelmer opinie podzielone, podono trze o plastik, halasuje i czesto sie pali silnik....

Madziu, tak jak piszesz, moja sokowirówka nie zostawia miąższu w soku i trzeba do niej kroić owoce - więc jeśli to dla Ciebie istotne, to rzeczywiście nie będzie najlepsza. Co do tarcia o plastik to nie zauważyłam, z silnikiem też wszystko OK (co prawda mam ją od niedawna, ale mój brat ma taką samą już około roku, często jej używają i też nic się z nią nie podziało). O hałasie ciężko mi coś powiedzieć, w każdym razie nie zwrócił mojej uwagi :)

Anakol ja tam owoce moge kroic, mnie to nie przeszkadza,a ze miazu nie ma w soku to wlasnie ok ;) dzieki za opnie :)
batmanik niezly sen ;) A z tymi paluchami to tak jak ja, ostatni mi sie jeszcze nie zagoil ;)
Kima ja tez nienawidze swojego pecherza ;) Vestusia jak nic Cie nie boli to pewnie bedzie ok, ja przy licznych zwijalam sie z bolu....

dziewczyny!!!! Ale dzisiaj promocje dorwalam... Nie bede WAM wklejac zdjec, bo to byloby juz przegiecie...ale ale... W tesco kupial 3 pajacyki bawelniane za 22 zł. Dwie pizamki, czyli dwie bluzeczki z dl rekawkiem i dwie pary spodenek, wlasciwie nadaja sie do "chodzenia" po domku tez 22 zl i 5 bawelnianych body z dl rekawem za 28 zł. Aaaa i poszlam jeszcze do 5 10 15, ale innego niz ostatnie i tez fajowe rzeczy kupilam, a najlepszy kocyk bawelniany dustronny za 6,99 zł. Noo, ale juz naprawde nic nie kupie ;) pozrokladalm rzeczy dla malej i do rozm 74 cm juz wszystko mam ;)
Aniaaa cudny ten Twoj psiak, taki niewinny ;)

Ola milego wypoczynku ;)
Pensjonat, do ktorego jedziemy ma bezprzewodowy internet, wiec bede do WAS zagladala ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia