- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #168220 przez vestusia
Joasia Hmmmm.... ale by było jakbyś miała córę he, he A jak tam zakupy? Masz coś fajnego w krówki albo ciapki? Pochwal się i wklej jakieś fotki
My wróciliśmy właśnie ze szczepienia z psem. Jestem coś zmęczona i chyba pochwaliłam pogodę, bo właśnie zbiera się na burzę...
My wróciliśmy właśnie ze szczepienia z psem. Jestem coś zmęczona i chyba pochwaliłam pogodę, bo właśnie zbiera się na burzę...
Temat został zablokowany.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 4 miesiąc temu #168238 przez Aleksandra
Dziewczynki już jestem spakowana Hurra !!!!
Życzę wam miłych pogawędek i postaram się szybko nadrobić wątki. Odezwę się jak przyjadę.
Buziaki mamusie
Życzę wam miłych pogawędek i postaram się szybko nadrobić wątki. Odezwę się jak przyjadę.
Buziaki mamusie
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #168259 przez aniaa_
Właśnie on zawsze tak niewinnie wygląda i tylko wygląda chyba sam sobie chciał ta sofe złożyć i troszkę mu nie wyszło
A to dzisiaj wylicytowałam, miałam nie kupować, bo jakis znajomy męża ma spoko ciuszków niezniszczonych do sprzedania, ale jakos tak oglądam na allegro i tak czasem kusi
allegro.pl/maly-zestawik-body-rampers-i1731049404.html
allegro.pl/sliczny-komplet-56-i1731048201.html
A to dzisiaj wylicytowałam, miałam nie kupować, bo jakis znajomy męża ma spoko ciuszków niezniszczonych do sprzedania, ale jakos tak oglądam na allegro i tak czasem kusi
allegro.pl/maly-zestawik-body-rampers-i1731049404.html
allegro.pl/sliczny-komplet-56-i1731048201.html
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez aniaa_.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #168288 przez vestusia
Słodkie te ciuszki Ja już mam takie małe rozmiary, więc już nie będę nic kupować Kurka, aż się chce znowu na allegro siedzieć, jak się widzi takie fajne i malutkie rzeczy
Mi przyszły dzisiaj ostatnie wylicytowane bodziaki, czekam jeszcze na jeden pajacyk i jeden komplecik - bluzeczka i spodenki. I na razie niestety stop z zakupami
A, no i odebrałam dzisiaj wyniki badań. W moczu znowu kurna liczne bakterie, pewnie znowu zleci mi posiew moczu. A ta toxo, to sama nie wiem o co chodzi, nie umiem zinterpretować wyniku he, he, he
Mi przyszły dzisiaj ostatnie wylicytowane bodziaki, czekam jeszcze na jeden pajacyk i jeden komplecik - bluzeczka i spodenki. I na razie niestety stop z zakupami
A, no i odebrałam dzisiaj wyniki badań. W moczu znowu kurna liczne bakterie, pewnie znowu zleci mi posiew moczu. A ta toxo, to sama nie wiem o co chodzi, nie umiem zinterpretować wyniku he, he, he
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #168294 przez kima
Eeee Aniaa to niemożliwe, żeby taka śliczna psineczka zrobiła taki bajzel wygląda jakby nie miała z tym nic wspólnego
Ola, udanego wypoczynku
A ja dzisiaj w sumie niewiele załatwiłam, bo rozmawiałam z inną lekarką, bo mój wraca z urlopu dopiero w poniedziałek i kazała mi brać Furagine przez wekend, a w poniedziałek przyjść i przynieść siuśki, znowu będzie posiew moczu, a w ostatnim, który sobie robiłam w sumie tak na lewo nic nie wyszło dlatego, że był zaraz po antybiotyku ehh, znowu w poniedziałek będę latała jak głupia za moim lekarzem i znów będą leki, mam nadzieje, że Dzidzia to wszystko jakoś zniesie, bo zawsze jak biore jakieś lekarstwa, to mam wrażenie, że się na mnie obraża i prawie się nie rusza aha i jeszcze Wam powiem, że zwyczajnie nienawidzę mojego pęcherza jest bezczelny i upierdliwy
A wogóle to przez cały dzień miałam Error, który doprowadzał mnie do szału
Ola, udanego wypoczynku
A ja dzisiaj w sumie niewiele załatwiłam, bo rozmawiałam z inną lekarką, bo mój wraca z urlopu dopiero w poniedziałek i kazała mi brać Furagine przez wekend, a w poniedziałek przyjść i przynieść siuśki, znowu będzie posiew moczu, a w ostatnim, który sobie robiłam w sumie tak na lewo nic nie wyszło dlatego, że był zaraz po antybiotyku ehh, znowu w poniedziałek będę latała jak głupia za moim lekarzem i znów będą leki, mam nadzieje, że Dzidzia to wszystko jakoś zniesie, bo zawsze jak biore jakieś lekarstwa, to mam wrażenie, że się na mnie obraża i prawie się nie rusza aha i jeszcze Wam powiem, że zwyczajnie nienawidzę mojego pęcherza jest bezczelny i upierdliwy
A wogóle to przez cały dzień miałam Error, który doprowadzał mnie do szału
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #168295 przez aniaa_
Dobrze będzie vestusia, ważne, że nic Cie nie boli, wiec to pewnie nic takiego.
A tej toxo to ja sie tak boje, że szok 11 sierpnia ide do lekarza i pewnie zleci mi żeby powtórzyć,bo czas najwyższy, a w poniedzialek ide na morfologie powtórzyć muszę, bo biore żelazo i trzeba sprawidzic jak sie wchłania bo kiepską miałam hemoglobinę w życiu sie tyle nie kułam co w czasie ciąży
A tej toxo to ja sie tak boje, że szok 11 sierpnia ide do lekarza i pewnie zleci mi żeby powtórzyć,bo czas najwyższy, a w poniedzialek ide na morfologie powtórzyć muszę, bo biore żelazo i trzeba sprawidzic jak sie wchłania bo kiepską miałam hemoglobinę w życiu sie tyle nie kułam co w czasie ciąży
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #168326 przez Batmanik
Witam!!
ja dzis salatke z ogorkow robilam do sloikow i troche mi zeszlo teraz padam juz a Wy sporo naskrobalyscie ale rzucilam tylko pobierznie okiem co pisalyscie..
przede wszytskim Vestusia klamczucho piszesz ze jak to niby wygladasz a zdjecia mowia co innego - super wygladasz!!!!
Olu gratuluje spakowania sie a kostium doszedl??
Dorcia super ze wyniki sa wporzadku
nom i tu mam pustke co dalej....
pewnie jak sie poloze to mi sie dopiero przypomni- cala ja
nom a u mnie tylko tyle ze kolejny paluszek zawiniety hehe( ciamajda ze mnie i tyle)
a co do snow to dzis snilo mi sie ze calowalam sie ze znajomym a jak sie obudzilam jakos dziwnie sie czulam nie wiem czemu
dobra uciekam spac- Dobranoc!!!
ja dzis salatke z ogorkow robilam do sloikow i troche mi zeszlo teraz padam juz a Wy sporo naskrobalyscie ale rzucilam tylko pobierznie okiem co pisalyscie..
przede wszytskim Vestusia klamczucho piszesz ze jak to niby wygladasz a zdjecia mowia co innego - super wygladasz!!!!
Olu gratuluje spakowania sie a kostium doszedl??
Dorcia super ze wyniki sa wporzadku
nom i tu mam pustke co dalej....
pewnie jak sie poloze to mi sie dopiero przypomni- cala ja
nom a u mnie tylko tyle ze kolejny paluszek zawiniety hehe( ciamajda ze mnie i tyle)
a co do snow to dzis snilo mi sie ze calowalam sie ze znajomym a jak sie obudzilam jakos dziwnie sie czulam nie wiem czemu
dobra uciekam spac- Dobranoc!!!
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #168352 przez iva 20
Hejka dziewczyny ja dzisiaj szalony dzien o 6 rano pobutka bo kolezanka zadzwonila czy bym ja zawiozla z dzieckiem do szpitala bo ma wirus zoladka i biegunke wiec sie zwleklam i pojechalam dlatego rano do was nie napisalam
Pozniej obiadek zrobilam pieczonki albo sie nazywaja duszonki a pozniej Kimonko godzinke spalam
Teraz jestem nawet wypoczeta jak sobie pospalam bo tak wczesnie wstac to dla mnie nowosc heheh ahh ta ciaza zmienia czlowieka
Dorcia tak sie denerwowalas wynikami i widzisz sama ze sa super !! ciesze sie bardzo
Ania ale piesiek niespodzianke Ci zostawil hehehe ale na zdjeciu taki slodziaczek
Vestusia super zdjecia no i kwitnaco wygladasz ciaza sluzy i to bardzo cio !!!!
a Ola pewnie wyjezdza wiec milego pobytu na wypoczynku
No a teraz ide sie umyc i posiedziec troszke w wannie z mezulkiem bo smierdzimy bo autko pucowalismy 3 godziny najpierw mycie a potem polerowalismy specjalnym aparatem masakra jakas i jakie meczace
Pozniej obiadek zrobilam pieczonki albo sie nazywaja duszonki a pozniej Kimonko godzinke spalam
Teraz jestem nawet wypoczeta jak sobie pospalam bo tak wczesnie wstac to dla mnie nowosc heheh ahh ta ciaza zmienia czlowieka
Dorcia tak sie denerwowalas wynikami i widzisz sama ze sa super !! ciesze sie bardzo
Ania ale piesiek niespodzianke Ci zostawil hehehe ale na zdjeciu taki slodziaczek
Vestusia super zdjecia no i kwitnaco wygladasz ciaza sluzy i to bardzo cio !!!!
a Ola pewnie wyjezdza wiec milego pobytu na wypoczynku
No a teraz ide sie umyc i posiedziec troszke w wannie z mezulkiem bo smierdzimy bo autko pucowalismy 3 godziny najpierw mycie a potem polerowalismy specjalnym aparatem masakra jakas i jakie meczace
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #168496 przez madziaska
anakol napisał:
Anakol ja tam owoce moge kroic, mnie to nie przeszkadza,a ze miazu nie ma w soku to wlasnie ok dzieki za opnie
batmanik niezly sen A z tymi paluchami to tak jak ja, ostatni mi sie jeszcze nie zagoil
Kima ja tez nienawidze swojego pecherza Vestusia jak nic Cie nie boli to pewnie bedzie ok, ja przy licznych zwijalam sie z bolu....
dziewczyny!!!! Ale dzisiaj promocje dorwalam... Nie bede WAM wklejac zdjec, bo to byloby juz przegiecie...ale ale... W tesco kupial 3 pajacyki bawelniane za 22 zł. Dwie pizamki, czyli dwie bluzeczki z dl rekawkiem i dwie pary spodenek, wlasciwie nadaja sie do "chodzenia" po domku tez 22 zl i 5 bawelnianych body z dl rekawem za 28 zł. Aaaa i poszlam jeszcze do 5 10 15, ale innego niz ostatnie i tez fajowe rzeczy kupilam, a najlepszy kocyk bawelniany dustronny za 6,99 zł. Noo, ale juz naprawde nic nie kupie pozrokladalm rzeczy dla malej i do rozm 74 cm juz wszystko mam
Aniaaa cudny ten Twoj psiak, taki niewinny
Ola milego wypoczynku
Pensjonat, do ktorego jedziemy ma bezprzewodowy internet, wiec bede do WAS zagladala
madziaska napisał:
O tej zelmer opinie podzielone, podono trze o plastik, halasuje i czesto sie pali silnik....
Madziu, tak jak piszesz, moja sokowirówka nie zostawia miąższu w soku i trzeba do niej kroić owoce - więc jeśli to dla Ciebie istotne, to rzeczywiście nie będzie najlepsza. Co do tarcia o plastik to nie zauważyłam, z silnikiem też wszystko OK (co prawda mam ją od niedawna, ale mój brat ma taką samą już około roku, często jej używają i też nic się z nią nie podziało). O hałasie ciężko mi coś powiedzieć, w każdym razie nie zwrócił mojej uwagi
Anakol ja tam owoce moge kroic, mnie to nie przeszkadza,a ze miazu nie ma w soku to wlasnie ok dzieki za opnie
batmanik niezly sen A z tymi paluchami to tak jak ja, ostatni mi sie jeszcze nie zagoil
Kima ja tez nienawidze swojego pecherza Vestusia jak nic Cie nie boli to pewnie bedzie ok, ja przy licznych zwijalam sie z bolu....
dziewczyny!!!! Ale dzisiaj promocje dorwalam... Nie bede WAM wklejac zdjec, bo to byloby juz przegiecie...ale ale... W tesco kupial 3 pajacyki bawelniane za 22 zł. Dwie pizamki, czyli dwie bluzeczki z dl rekawkiem i dwie pary spodenek, wlasciwie nadaja sie do "chodzenia" po domku tez 22 zl i 5 bawelnianych body z dl rekawem za 28 zł. Aaaa i poszlam jeszcze do 5 10 15, ale innego niz ostatnie i tez fajowe rzeczy kupilam, a najlepszy kocyk bawelniany dustronny za 6,99 zł. Noo, ale juz naprawde nic nie kupie pozrokladalm rzeczy dla malej i do rozm 74 cm juz wszystko mam
Aniaaa cudny ten Twoj psiak, taki niewinny
Ola milego wypoczynku
Pensjonat, do ktorego jedziemy ma bezprzewodowy internet, wiec bede do WAS zagladala
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez madziaska.
Moderatorzy: ilona