BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 4 miesiąc temu #168544 przez Batmanik
Witam!!
pobudka spiochy :silly:
u nas dzis pochmurno:(

snilo mi sie ze urodzilam ale dziwnie bo to moja mama lezala z dzieckiem w szpitalu ja tylko przyjechalam w odwiedziny a mama mowi ze mala ma wgnieciona glowke:( dziwne mam te sny :dry:
uciekam jakis obiad szykowac...
milego dnia!!!
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #168577 przez basiunia2014
Witam ohh te nasze sny... mi sniło się zresztą czesto mam takie sny ze mąż mnie zdradza i w śnie tłumaczy sie tym ze jestem teraz taka gruba brzydka... MASAKRA .Bylam wczoraj u lekarza widziałam moje maleńśtwo pokazywał nam nózki rączki hehe ciesze sie ze wszystko jest wporządku juz nie moge doczekać sie porodu .:)
13 lata 4 miesiąc temu #168625 przez vestusia
Witajcie Kochane :)

Ale macie sny he, he, he :D

Tak mi się przypomniało, jak kiedyś, jak byłam na początku z Piotrkiem śniło mi się dwa razy, że on mnie zdradzał. Nie umiem opisać tego snu, ale był on taki... no bardzo realny, nawet po przebudzeniu miałam takie dziwne odczucia... pamiętam jak go wtedy pytałam, czy mnie zdradza? Że takie sny dwa razy już miałam. Zaprzeczył... potem zapomniałam o snach a po jakimś czasie wyszło na jaw, że jednak mnie zdradzał... dopiero wtedy sobie przypomniałam te sny, bo było w nich coś dziwnego, coś czego nie umiem nawet opisać. Dlatego tak jakoś mi się one realne wydały, były inne od takich "typowych pokręconych snów". No ale.

Kurka, nie umiem zinterpretować tych swoich wyników toxo, poczekam do poniedziałku, niech lekarz to ocenia, bo nic z tego nie kumam.

My dziś pospaliśmy, nawet Funia spała do 9. Pochmurno na dworze, Piotrek wieczorem idzie na kawalerskie.... a ja może na basen. Sama nie wiem, bo nic mi się dzisiaj nie chce :)

Miłego dnia Kochane :)
13 lata 4 miesiąc temu #168656 przez luska
hej laseczki.

Ania ale cie psinka załatwiła a taka słodka:)
Olu udanego wyjazdu .Czekamy na fotki i na relacje z pobytu.
Madzialska ja właśnie w 510 15 ostatnio maluch obkupiłam bo promocje super tyle , ze u nas malutki i nie było za bardzo co ale dziś jedziemy do moich rodziców a tam tez jest 5 10 15 tyle , ze większy wiec na pewno się wybiorę:)
Batmanik uwazaj na te palce albo nie rob juz ogorków.Ja zrobiłam te konserwowe i dorobie małosolnych i w d.... reszte mam ;)
Mi się dziś tez cos śniło ale za chiny nie mogę sobie przypomnieć co.wiem , ze na pewno coś o moim Łukaszu a reszta mi wyparowała :huh:
Ogolnie ciężka noc mieliśmy.Spałam może z 4h bo Olus cały czas się budził i wymyślał :dry: Eh i teraz tez nie za fajnie jest :dry: Uciekam obiadek robic
13 lata 4 miesiąc temu #168705 przez madziaska
Witajcie kobitki ;)
U nas znowu zimno i pochmurno.... :(
Lusia ja wlasnie kupowalam w 5 10 15 wieksze ubranka, na 68 i 74, jedna bluze nawet na 80 ;) Przyda sie ;)
Ja nadal w pizamie, trzeba wziac sie za sprzatanie, obiad... w taka pogode nic sie nie chce...
Milego dnia leseczki :)
13 lata 4 miesiąc temu #168728 przez Dorciaition
Hej kochane :)

Ja tylko na moment, tak z ciekowości, ale za chwilę zmykamy. Będe Was podglądac prze kom.

Madziaska Ty zakupoholiczko :laugh: Fajno :) A ja ostatnio nie wchodziłam choć szłam obok 5 10 15, żeby mnie nie kusiło. B)

Psinka cudowna. Z takim wyglądem może pobroić, choć ja tez nie dowierzam, że to ona ;)

Vestusia najważniejsze żeby IgM był ujemny, a IgG nie był powyżwj 100.
Tutaj możesz poczytać dzieci.civ.pl/interpretacja-toxo-igg choć wiadomo jak to z tym czytaniem w necie.

Matko! mi się ciągle śni, że Krzysiu mnie zdradza :ohmy:

Buziaki Kobietki, wypoczywajcie :kiss:

Alanek[*] :(
13 lata 4 miesiąc temu #168736 przez aniaa_
Witajcie,

Ja też dzisiaj sobie pospałam, wstałam o 11 :ohmy: a za oknem zimno i pochmurno ;)

Mi nigdy nie śniło sie, że mąż mnie zdradza, za to śniło mi sie nie raz, że to ja miałam innego partnera ;) a przecież ja nawet nie myślę o zdradzie, nie wiem skąd takie sny ;) Ale mężowi nie mówiłam :ohmy: bo różnie mógłby zareagować ;)
13 lata 4 miesiąc temu #168746 przez luska
A mi sie sniło , ze mego zdradzam i że on mnie tez .ale sny niby na odwrot sie spełniaja wiec nie ma co się martwic:)
Młodziez moja śpi obiadek juz prawie zrobiony.Ale ja miałam mega ochotę na arbuza.Wiec zamiast obiadu wcinam arbuza .Poczekam na mojego , aż przylezie :laugh:
Włoasnie miałam sie o to toxo spytac bo dostałam na nie skierowanie.Zrobic by sie teraz jak najszybciej przydało.Ile takie badanie kosztuje??? b o juz raz o tym pisałyscie ale moja pamiec dobra bo krotka :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #168751 przez vestusia
Z tymi snami to spokojnie. Mi chodziło o to, że te dwa sny, które miałam one były jakieś takie inne od wszystkich. Nawet nie umiem tego zdefiniować, bo to było takie dziwne uczucie, bardzo dziwny sen, bardzo realny (ale pod względem takim... no uczuciowym). Ja normalnie też miewam różne sny, z których się śmieję, albo czasami też śni mi się zdrada (w jedną lub drugą stronę). Wtedy to było po prostu coś, czego nie umiem nawet opisać. Coś mi w środku po prostu mówiło, że "jest coś na rzeczy". No ale... :)

Luska, ja płaciłam 70 zł, Dorcia chyba ponad 100 zł, zależy od laboratorium. Najlepiej zadzwonić i zapytać, ale wydaje mi się, że cena podobna - ok. 100 zł.

Wkleję Wam te wyniki toxo, bo niby wynik jest, a pod spodem jakieś info i nie wiem w sumie czy ja mam wyniki dodatnie czy ujemne. Może Wam coś to bardziej powie, bo ja chyba za głupia jestem na interpretację tych wyników. :(

13 lata 4 miesiąc temu #168771 przez aniaa_
Vestusia jak na moje oko to wszystko jest oki igM jak i IgG masz ujemnie czyli nie jesteś chora i nie chorowałaś :laugh:

U mnie badanie na toxo kosztuje 65 zł, ale luska jak masz skierowanie to nie powinnaś płacić.
13 lata 4 miesiąc temu #168797 przez luska
Dzia dziewczyny za info.
Vestusia na moje oko to tez wszystko oki nie masz się co martwic:)
Musze ruszyć d.... i do mamy na spakować ale mam lenia :dry:
13 lata 4 miesiąc temu #168800 przez vestusia
Dziękuję dziewczyny. Mnie też się wydaje tak, że mam obydwa wyniki ujemne, czyli że chyba ok.

Ja właśnie zmyłam naczynia, muszę naskrobać ziemniaki i zrobić mizerię. Nie chce mi się, ale zaraz to zrobię. Piotrek musi poodkurzać i umyć podłogi he, he, he :D
13 lata 4 miesiąc temu #168812 przez madziaska
Vestusia mnie tez sie wydaje,ze wyniki ok... Ja robilam tylko IgM za 30 zł. Lekarz tak polecil. Wynik wyszedl ujemny, wiec nie kazal mi robic IgG... Tylko powtorzyc badanie w II i III trymestrze, bo nie chorowalam i nie mam przeciwcial... a w domu kotek ;)
13 lata 4 miesiąc temu #168820 przez basiunia2014
dziewczyny powiedzcie mi na jakich stronkach mozna kupić fajne nie za drogie ubranka dla dzieci i nie tylko np pieluchy tetrowe widze ze niektóre z was maja juz co nieco a ja nic hehe a ubranka bedziecie prać w jakim proszku?
13 lata 4 miesiąc temu #168823 przez kima
Hej Mamcie brzuchate :)

Dzidzia mnie kopie tak na dole strasznie nóżkami, ale i tak ją kocham nad życie :silly:

Te sny to mi się co jakiś czas powtarzają, nawet ostatnio Wam pisałam, że mi się śniło, że mnie zdradza, w senniku pisze, że to oznacza, że mąż wierny, ale i tak czułam sie strasznie nie swoją, bo nigdy się tak nie zachowywał w życiu, a w tym śnie, było to tak realne, że bronił jakąś sucz nie mnie :silly: beznadziejne uczucie :silly:

Vestusia, porównywałam ten wynik do mojego, to też mam ujemne te co Ty i mój lekarz mówił, że ok, więc wygląda na to, żeś zdrowa jak ryba. Apropo, mi się wydaje wciąż, że córeczka u Ciebie mieszka :silly:

Ja mam dzisiaj takiego lenia, że słów brak, wstałam po 8-mej, pokręciłam się po domu, położyłam znowu wpółdo 11, i niedawno wstałam :laugh: masakra, dawno już tak nie miałam... a brudne skarpetki już prawie wychodzą z kosza na bielizne :silly: :silly:

i od rana tak pada, że świata zza okna nie widać i znowu łapie doła :angry: nie lubie nie lubie, robie się już taką kulką :huh:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia