BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 7 miesiąc temu #879161 przez jagodzianka44
co chwile cos znika -,- kradzieje!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #879173 przez Aneta_78
-)

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

10 lata 7 miesiąc temu #879175 przez jagodzianka44
Anetka jak zareagowaly? :)

10 lata 7 miesiąc temu #879177 przez Kinga2424
Och nie dość, że cały dzień nie szło wejść na forum. To jeszcze chyba i posty zniknęły...

10 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #879186 przez Aneta_78
..:-)

10 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #879189 przez Aneta_78
.

10 lata 7 miesiąc temu #879202 przez Kinga2424
Moi teście mają owczarka niemieckiego. Lubi zaczepiać Paulinkę, tu ja popchnie, tam ja szturchnie. Powiem Wam, że czasem mam obawy o Malutką i za żadne skarby nie zostawiłabym jej nawet na minutę samej. Widzę, że Maks jest często o nią zazdrosny. Kiedyś to on był największym pupilkiem, a teraz Paulinka. Dobrze, że przynajmniej nie może wchodzić do domu. Mieszka sobie na dworze, albo w piwnicy.

10 lata 7 miesiąc temu #879206 przez agniesia1604
Też mam pieska "pinczerek miniaturka" jednakże omija Stasia szerokim łukiem. A Staś zanim leci i piszczy:)

Kinia ,
wczoraj miałam to samo.....zresztą od 3 dni Staś szalał z bólu ząbków CHYBA....
W końcu wieczorkiem pojechałam i kupiłam kropelki Camilla na bolesne ząbkowanie...
Podaliśmy mu na wieczór.... apetyt mu wrócił b nagle o 1 w nocy obudził się i chciał jeść ...i oczy jak 5 złoty.... miałam za to problem z uśpieniem go i spał w końcu z nami....
Podałam kolejną dawkę o 6:30 po wypiciu mleczka.... i powiem tak.... do godziny 17 nie było ani jednego jękniecia ani płaczu ... jakby dziecko mi oddali....
Ale niestety wróciło jęczenie, zmęczenie i nawet był ryk ... aż wcisnęłam Staszkowi butle z mlekiem nagle CISZA...:P zassał i wypił 210ml...ostatnio mam dziwne wrażenie że on boi sie dostać coś do picia w butelce???? Tylko czemu??????
Kropelki Camilla będę podawała przez 2-3 dni 2 razy dziennie.

10 lata 7 miesiąc temu #879210 przez nelka
Kurczaki szlak by trafił to forum!

Jeśli chodzi o psa to zasada jest taka, tatuś przynosi ze szpitala ciuszek maluszka i daje do powąchania psu żeby zapomniał się z zapachem. Przy powrocie do domu ze szpitala, pies wychodzi na spacer a maluch przychodzi do domu. To pies musi "przyjść" do dziecka a nie dziecko do psa. Sprawdzone!

Agnesia pewnie bolą go dziąsła albo ząbki przeszkadzają w piciu z butli dlatego może się od niej wzbraniać. Nie rozumie przecież co się dzieje w jego buzi a jak ciągnie ze smoka to pracuję buzką i to może powodować dodatkowo ból.

10 lata 7 miesiąc temu #879213 przez Kinga2424
agniesia1604 Też mogę z serca polecić te kropelki. Tylko tym razem Paulinka ma tylko biegunkę. Mam nadzieje, że lada dzień się już to skończy.

10 lata 7 miesiąc temu #879252 przez Kinga2424
Cześć Dziewczyny

Chyba jeszcze wszystkie śpicie:) My już na nogach. Zapowiada się prześliczna pogoda.

Miłego dnia dla Was wszystkich:)

10 lata 7 miesiąc temu #879267 przez Ania86
Nie śpimy:) U mnie Kinga, też zapowiada się piękna pogoda dlatego jedno pranie już się suszy a drugie się robi ;)

Nelka, super pomysł z tym co napisałaś o psiaku:) Też mamy 8-miesięcznego Westa który jest naszym oczkiem w głowie i się trochę niepokoję jak zareaguje na nowego członka rodziny ;) Ale nie będzie miał wyboru :)

Miłego dnia kochane :)

10 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #879268 przez Aneta_78
..

10 lata 7 miesiąc temu #879279 przez Kinga2424
Chciałabym gdzieś jechać. Zanim dowiedziałam się, że będą bliźniaki, to chcieliśmy jechać do gór (gdzieś 170 km od domu). Ale boję się strasznie. Coś zacznie się dziać, mam tu na miejscu lekarza, dostępnego pod telefonem o każdej porze. Boję się. Przy bliźniakach wszystko może się zdarzyć.... Odpuszczam sobie więc te wakacje.

Od poniedziałku przychodzą na plac robotnicy. Będziemy dobudowywać dom, więc też troszkę mnie to przeraża, ale jakoś będzie.

10 lata 7 miesiąc temu #879283 przez malvi
Dziewczyny a czy któraś ma kota? Bo ja z kolei nie wiem jak postąpić z moją Kicią, ogólnie jest z natury przyjazna dla ludzi, nie zachowuje się jak typowy kot ;) No, ale nie wiadomo jak zareaguje na nowego członka rodziny :D

U mnie na dworze ponuro, zapowiadają burze. A ja i tak muszę się zaraz zabrać za pisanie mgr :/ :P Ale dziś po południu idę na urodziny koleżanki, także to mi poprawia humor :)

Anetka ja wakacji na razie nie planuję, bo czeka mnie (mam nadzieję ;) ) obrona pracy na początku lipca. Za granicę i tak się nie wybieramy, także w razie czego pojedziemy spontanicznie na Mazury lub nad morze :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka