- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- 2 dni po terminie !!!
2 dni po terminie !!!
- Monczek5
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #686191 przez Monczek5
Witam wszystkie mamy i przyszłe mamy .Jestem dwa dni po terminie i dostaje szału małej najwidoczniej się nie śpieszy a już tak bardzo chciałabym ją zobaczyć przytulić.Wcześniej miałam skurcze bolesne a teraz nic kompletnie od jakiegos tygodnia nic się nie dzieje wyszukuje różnych objawów ciązy u siebie ale oprócz tego ,że mała uciska na pęcherz i co chwilke biegam do kibelka nic się nei dzieje. Termin miałam na 18 czerwca, 17 byłam u ginekologa na ostatniej wizycie mała główką nisko powiedział ,że to dobrze ale szyjak zamknięta.Kazał czekać do poniedziałku jak nic się nie wydarzy to w poniedziałek do szpitala mam się zgłosić i tam zostane już do porodu ;/ ta wizja mnie przeraża ale zrobie wszytsko dla mojej małej .Miał ktoś podobnie ?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
11 lata 9 miesiąc temu #686225 przez Dave
Monczek - nawet nie wiesz ile z nas było po terminie. Ja dwójkę, Maja urodzona przez wywołanie 10 dni po terminie, Mateusz 12dni, po drodze 3 oxytocyny.
spokojnie. Przecież termin nie zawsze jest trafiony. Czekaj spokojnie, a jak coś to w szpitalu już Malutką sprowadzą na ten świat.
spokojnie. Przecież termin nie zawsze jest trafiony. Czekaj spokojnie, a jak coś to w szpitalu już Malutką sprowadzą na ten świat.
- Kaś_O
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
11 lata 9 miesiąc temu #690120 przez Kaś_O
Dave świetnie radzi, rzadko sie rodzi w terminie chyba. Ja też 8 dni po terminie urodziłam i to z oxytocyną bo wody powoli odchodziły. Najważniejsze żeby mała się ruszała a skurcze przyjdą jak będzie już czas
ja do porodu ani jednego bolesnego skurczu nie miałam. Dopiero później poszło... powodzenia