- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Ciąża? Jak nie stracić maluszka?
Ciąża? Jak nie stracić maluszka?
- _aga86_
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #49370 przez _aga86_
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lennya
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #50488 przez Lennya
Witam
Już po wszystkim
Wraz z ogromnym bólem brzucha przyszła @. Jeszcze nigdy tak mnie bolało podbrzusze a do tego gorączka. Lekarz powiedział, że na pewno byłam w ciąży.
Mam olbrzymie poczucie straconej szansy na bycie mamą.
To już koniec tematu, odezwę się jak następnym razem uda się co zmajstrować jak na razie jest mi źle z tym co się stało po tak długim czasie starań już w końcu myślałam, że się udało
Powodzenia dla Wszystkich i bardzo , bardzo dziękuję dziewczyny za wsparcie !
Już po wszystkim
Wraz z ogromnym bólem brzucha przyszła @. Jeszcze nigdy tak mnie bolało podbrzusze a do tego gorączka. Lekarz powiedział, że na pewno byłam w ciąży.
Mam olbrzymie poczucie straconej szansy na bycie mamą.
To już koniec tematu, odezwę się jak następnym razem uda się co zmajstrować jak na razie jest mi źle z tym co się stało po tak długim czasie starań już w końcu myślałam, że się udało
Powodzenia dla Wszystkich i bardzo , bardzo dziękuję dziewczyny za wsparcie !
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 11 miesiąc temu #50531 przez Mirella
Lennya a po czym lekarz to poznał?
Jak Ci źle to w gruncie rzeczy wszystko w porządku, gorzej by było gdybyś nic nie czuła....
Przyjdź do staraczek, przeciez lada moment może się o drugą dzidzię starać, u nas jest jedna dziewczyna która niedawno poroniła, jeszcze miesiąc nie minął, nie poddaje się, walczy o drugie dziecko, dołącz, będziecie miały podobne doświadczenia
No i w ogóle nie zostawaj sama, nie dręcz się, tu zawsze ktoś wysłucha i pocieszy, tak czy inaczej odzywaj się czasem
I nosek do góry, Ty tez będziesz mamą
Jak Ci źle to w gruncie rzeczy wszystko w porządku, gorzej by było gdybyś nic nie czuła....
Przyjdź do staraczek, przeciez lada moment może się o drugą dzidzię starać, u nas jest jedna dziewczyna która niedawno poroniła, jeszcze miesiąc nie minął, nie poddaje się, walczy o drugie dziecko, dołącz, będziecie miały podobne doświadczenia
No i w ogóle nie zostawaj sama, nie dręcz się, tu zawsze ktoś wysłucha i pocieszy, tak czy inaczej odzywaj się czasem
I nosek do góry, Ty tez będziesz mamą
- Lennya
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #62380 przez Lennya
Witam wszystkie dziewczyny
JESTEM TAAAAAKA szczęśliwa mam dwie kreski na teście i nawet tego się nie spodziewałam bo z mężem sobie odpuściliśmy po ostatnich przebojach
Nie było mnie tu miesiąc, myślę że lekarz tak powiedział bo może widział, że chciałam w to wierzyć. Nie wiem czemu tak powiedział tym bardziej,że moje drogie chyba się udało teraz
Dzisiaj jest mój 32 dc i zrobiłam test i jestem taka szczęśliwa !!! mam dwie kreski i to nie cień cienia kreski jak ostatnio, tylko DWIE kreski !! Jestem taka szczęśliwa a zarazem się boję, żeby wszystko było tylko ok. teraz nie mam takiego bólu brzucha jak ostatnio i coś mi się nie wydaje, żeby to ostatnie była ciąża bo przecież organizm by się tak szybko nie zregenerował ?!?
w przyszłym tygodniu idę do ginekologa ale do innego
Ale jestem szczęśliwa za dwa dni zrobię jeszcze jeden test na potwierdzenie
JESTEM TAAAAAKA szczęśliwa mam dwie kreski na teście i nawet tego się nie spodziewałam bo z mężem sobie odpuściliśmy po ostatnich przebojach
Nie było mnie tu miesiąc, myślę że lekarz tak powiedział bo może widział, że chciałam w to wierzyć. Nie wiem czemu tak powiedział tym bardziej,że moje drogie chyba się udało teraz
Dzisiaj jest mój 32 dc i zrobiłam test i jestem taka szczęśliwa !!! mam dwie kreski i to nie cień cienia kreski jak ostatnio, tylko DWIE kreski !! Jestem taka szczęśliwa a zarazem się boję, żeby wszystko było tylko ok. teraz nie mam takiego bólu brzucha jak ostatnio i coś mi się nie wydaje, żeby to ostatnie była ciąża bo przecież organizm by się tak szybko nie zregenerował ?!?
w przyszłym tygodniu idę do ginekologa ale do innego
Ale jestem szczęśliwa za dwa dni zrobię jeszcze jeden test na potwierdzenie
- _aga86_
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #62394 przez _aga86_
Lennya serdeczne gratulacje!!! Nie tresuj sie wszystko bedzie dobrze. Musisz myslec pozytywnie Rozgosc sie u nas
- Kolendra25
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
6 lata 6 miesiąc temu #1066994 przez Kolendra25
Przede wszystkim warto dbać w głównej mierze o siebie i swoją dietę. Do tego mnie polecono brać witaminy D3+DHA Colimil od Humany, które bardzo dobrze wspomagają rozwój dziecka.
- Asiek85
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
2 lata 9 miesiąc temu #1070643 przez Asiek85
Ciąża to wspaniały moment , warto wiedzieć praktycznie wszystko na temat ciąży polecam przeczytać prowadzenie ciąży wrocław
maciejzalewski.pl/artykul/poloznictwo-prowadzenie-ciazy . Tu jest wszystko fajnie i prosto opisane, jakie badania są ważne, jak dbać o siebie . Wtedy będzie na pewno wszystko dobrze.