BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 2 miesiąc temu #433120 przez chłopek
madeline ciezko zauwazyc, bo wiem ze kolezanka tez nic nie zwuwazyła, bo dziecko przyierało ładnie na wadze a miało anemie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #433136 przez Madeline
Może dlatego on mi wtedy cały kg schudl?

12 lata 2 miesiąc temu #433206 przez chłopek
mozliwe ze tak, po lekach bedzie ok

12 lata 2 miesiąc temu #433442 przez Koni
Cześć mamusie ;)

Nie mam czasu do Was wpadać bo ciągle gdzieś jesteśmy :P
Jutro czeka mnie dentysta a potem jeszcze w czwartek i odbudujemy zabka ;)

Widzę że był poruszany temat zabkowania i nam lekarz w czwartek jak zobaczył Kacperka to pierwsze co to powiedział że zaczął zabkowac wkłada namiętnie rączki do buźli i slini się niesamowicie a jak się śmieje to u góry widać 2 białe kreski.

madeline jak będziesz podawać Aleksowi tabletki? Na pewno mu szybko przejdzie. A dalej Ci ulewa?

Kacper dostał tyle prezentów że muszę paczkę nadać bo się nie zabiore :D Kupiłam mu też troszkę kaszek i sloiczkow! Już za miesiąc będziemy jeść :D

12 lata 2 miesiąc temu #433469 przez Natalia^^
Hej. Ja witam jak zwykle wieczorem. Zmordowana. Załamana.

Mój Aniołek ciągle przeziębiony, a do lekarza to graniczy z cudem sie dodzwonić. Jutro pojade osobiście sie zarejestrować. A swoją drogą, do szału mnie doprowadza ze mają rejestracje telefoniczną a nie mozna sie dodzwonić. czesto widziałam jak te damy na rejestracji odkładały słuchawkę na bok :angry:

Jutro zrobię tam dym. Jasiowi ropieją oczka:/ nie wiem co robić. jutro jeszcze neurolog i rehabilitacja. Nie mam siły, dziś Jaś doprowadzał mnie do obłedu. zrobił mi taka akcje przy kasie w tesko ze myslałam ze pod ziemie sie zapadnę. tak krzyczał ze mało nie wypadł z fotelika. nie mogłam zakupów zapakować...
I tak cały dzien na rekach ale tylko moich, nawet u cioci nie chciał:P Nie wiem co sie stało z moim Aniołeczkiem.

12 lata 2 miesiąc temu #433551 przez Madeline
Hej mamuski :)

Koni ja mam podawać pół tabletki co 2 dni. Więc dziś podałam pierwsza połowke, pogniotlam na taki proszek i palcem po troszku wkladam mu do buzki :) ile śmiechu było :D takie słodkie minki robił :) niestety dalej ulewa, ale nie tak mocno

12 lata 2 miesiąc temu #433585 przez chłopek
natalia przemyj herbata czarna i idz do okulisty bo moze miec zatkane kanaliki ja mój Sebolek

12 lata 2 miesiąc temu #433626 przez Joanna
Cześć kochane :)

u nas noc w porządku, tyle że Ala jadła już o 3.40, nie wytrzymała dłużej :blink:
mnie wrócił ból ósemki, pomimo że zjadłam cały antybiotyk :dry: zapisałam się na jutro prywatnie na usunięcie...tyle że teraz ząb przestał mnie boleć i już sama nie wiem czy wytrzymałabym do połowy listopada...dzisiaj mam wizytę u mojej ortodontki i podpytam się jak ona to widzi :blink:

dzisiaj pogoda lepsza, termometr już pokazuje 16 stopni :)

w ogóle widziałam na lipcówkach spacerówkę kubełkową i jestem na nią 'chora' :woohoo: do zimy kupię taką Alicji, tylko najpierw wystawię dziś na sprzedaż jeden wózek, ten cięższy bebecar bo mamy dwa w tej chwili :laugh:

koni no proszę, Kacperek już ząbkuje...ja u Ali też podejrzewam początki ząbkowania :blink: w ogóle dziś Twój synuś kończy 3 miesiące :kiss: my jutro :blink:

madeline tak sobie myślę, że pewnie od tego ulewania Twój synuś nie przyswajał Ci odpowiedniej ilości pokarmu, przez to schudł i automatycznie spadła mu morfologia...ale dobrze, że macie takiego czujnego lekarza i teraz na pewno będzie dobrze :)

12 lata 2 miesiąc temu #433637 przez chłopek
Sebuś w piątek 3 miesiące kończy :) i wtedy bedze mial kanaliki przetykane

12 lata 2 miesiąc temu #433774 przez Madeline
Kochane powiedzcie mi jak nasze dzieci kończą 3 miesiące to jak mam mleko podawać już jako 4 miesiące czy dalej 3?

12 lata 2 miesiąc temu #433903 przez asia886
madelin jak ja byłam 5 września na szczepieniach to sie pytałam czy nie za dużo wypija moja pielęgniarka powiedziała że nie. Lenka wtedy kończyła 3 miesiąć to powiedziała że mam liczyć ją jako 4 miesiąc i może już wypijać 150ml

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #433920 przez asia886

Ja z córeczką Lenką :laugh: [file/]
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #433922 przez asia886

strój na Chrzciny Lenki - końcówka lipca
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #433923 przez asia886

i takie aktualne
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #433925 przez asia886

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka