- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- DOMI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sylwia wszystkiego naj naj naj ..... spelnienia marzen i wszystkiego co soebie zyczysz
princess ciesze sie , ze kryzys zazegnany
dziewczyny juz niedlugo bede urzadzac pokoik dla malego jakie kolory byscie wybraly76 dla chlopca?
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylwia wszystkiego najlepszego.
Princess moj M chwilowo teez odmieniony.wie ze zawalil w czwartek.nie dziwie sie ze nerwy mu poscily.ttle lat lazenia po lekarzach ze starszym synem i nagle takie wiesci.choc slow jakich uzyl nie powinien byl wypowiadac.
Zrobilam ozdoby swiateczne na kiermasz do przedszkola.syn amlowal a ja naklejalam srebrne serduszka na lakierze bezbarwnym...mam nadzieje ze nieodpadna w drodze do przedszkola.
Domina schab w rekawie bede jutro piekla...bedzie na dwa 3 dni na obiad plus kasza lub ziemniaki.a do kanapek to juz nie wiem co.salata psuje sie po 1 dni.rzodkiewka tez szybko...wedline drobiowa czasami jak kupie to na sam widok mi sie jej odniechcciewa.serek topiony jem na pdiweczorek.bialy na kolacje.na drugie sniadanie zazwyczaj jogurt nat plus 2IG bez niczego i owoc.w kolko jem to samo.Jesz cos innego?Jadzia a Ty?
Monia odezwij sie jak tam cukry
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Princess mam włoski w kolorze burgund, śliwka coś takiego
a ja dziś odpoczywałam, laba. Też mnie wkurza jak jest nieporządek, bo nawet zasnąć nie mogę jak szafa otwarta i widać niepoukładane ciuchy- bo tak to zazwyczaj jest wszystko w swoim układzie w szafach jest że tak się wyrażę mojemu M bajzerek raczej nie przeszkadza, ale wiem że lepiej się czuje w ładnym pomieszczeniu A weźcie teraz pomyślcie jakby się dwoje pedantów związalo, ohh masakra by to była haha więc cieszmy się z takiego przeciwieństwa u naszych M
Mój Filipek dziś ruchliwy ;P w kościele zaczął się wiercić pod żebrami, a to wiadomo na siedząco, nie wygodnie
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Gabilee ja bym pomalowała dziecięcy na jakiś ładny odcień zieleni.
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
A ja jakąś zamuloną niedzielę mam, nic się nie chce, zresztą od dwóch dni mnie męczy straszna zgaga... Ehh i jeszcze mojego M nie ma, pojechał do rodziców na dłuższy weekend, bo L4 ma, złamana ręka, a ja do szkoły chodzę, a też z chęcią bym sobie już odpoczęła... I jakoś tak smutno w domu siedzieć... A remoncik myślę jakoś w weekend może się uda zrobić, teść ma przyjechać i mają z Miśkiem pokój odmalować i podłogę ułożyć w końcu tylko najpierw to ja muszę na zakupy się udać w tyg i wszystko kupić, a jeszcze myślę na kolorami ,bo mam ciemne meble orzechowe takie z waniliowymi wstawkami... I nie mam pomysłów, a łóżeczko kremowe takie i nie wiem jaki kolor dać ,żeby ożywić pokój jakoś, żeby nie był taki zimny jak się wchodzi... Może macie jakieś pomysły.?
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- DOMI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *
Gabilee ja też już mam dosyć "przykrych dodatków" ale niestety nie mam na to wpływu. Jak będzie cukrzyca to będzie denerwować się na zapas nie mam zamiaru. .Oby z dzieckiem było dobrze.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
dzisiaj teściowa mi przywiozła ciastka owsiane niby dała 2 łyżeczki cukru i były tam rodzynki ale je wyciągałam cukier po nich też był ok
Zupkę jem z makaronem tym co nam wolno rozkładam obiad na dwa razy jak mam dwa dania, diabetolog mi mówiła żeby tak robić bo jest lepiej
Kalarepe przegryzam.. gdzieś tam oczywiście jakiś owoc się znajdzie między posiłkami duzo rzeczy się boję jeść, jedna Mama w marcówkach normalnie je słodkie rzeczy, zwykły makaron.. niby ma po godzinie dobry cukier.. ale nie wiadomo kiedy się ten cukier jej rozkłada, może akurat po 2h po tym posiłku ma wysoki cukier a już wtedy nie sprawdza.. a może akurat ma dobrze .. zrobiłyśmy dzisiaj sos tatarski z mama.. tak bym zjadła sałatkę ale tam jest majonez i śmietana .. daje rade i wierze w to, że dam rade do lutego a razem będzie nam o wiele łatwiej
Sylwia spełnienia marzeń ! i co najważniejsze szczęsliwego rozwiązania
Jejku ale dzisiaj jestem jakaś taka beznadziejna.. spać mi się chce, raz mi ciepło raz zimno .. ale podobno ciśnienie spadło
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia,Kasia ja tez jem jajecznice jak Kasia na sniadanie Na drugie sniadanie dzisiaj Radek zrobil mi jajecznice z 3 jajek na masle, szparagi zielone na pol twardo i kromke chleba i cukier 88 Bylam w kosciele polskim..w sumie polakow bylo moze 15 ....Hubus fikal koziolki i tancowal do muzyki (facet gral na gitarze) a ja w srodku mszy musialam zjesc kanapke bo balam sie ,ze mam niski cukier bo od kiedy tu przyjechalam to mam niski w ciagu dnia tylko problem z tym podwieczorkiem ale dzisiaj zapanuje nad tym. Dominia- ciasteczka robisz...mniam. Ja chyba tez cos upieke ale najpierw musimy pojechac do sklepu ze zdrowa zywnoscia Kasia cukry masz extra...z tarczyca tez wszystko bedzie ok. Wyluzuj ja juz luzuje z tym cukrem bo oszalec mozna Dominia ale jakie ciasto robisz do tych ciasteczek? drozdzowe? i z jakiej maki?
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Chcesz to przepis na ciasteczka jest na forum w trudnych tematach watek cukrzyca ciazowa ja daje mniej margaryny i za to troche jogurtu naturalnego
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Sylwia wszystkiego najlepszego
U mnie wszystko ok. Remont rusza we wtorek , wizyta u gina we czwartek, szkoła rodzenia 2 razy w tyg... Dzieje się
M. mi zrobił niespodziankę. Dostałam w prezencie urodzinowo-świątecznym laptopa
Urodziny mam za parę dni, ale od dawna chciałam nowego kompa. No i dotychczasowy szwankował..
Kolorowych snów
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze....a u nas od rana bylo brzydko i padalo...a kiedy wyszlismy z kosciola upal...blekitne niebo i sloneczko w krotkim rekawku mmozna gonic
Madlen hej fajny prezencik ci dal twoj facecik Wszystkiego najlepszego kochana zebys niedlugo tulila zdrowego maluszka