BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 9 miesiąc temu #384852 przez anoda89
natalka witaj:) Jak się czujesz?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #384872 przez natalka
Czuje się dobrze. Częściej odwiedzam toaletę, bolą mnie piersi i podbrzusze, rano mam lekkie mdłości. Od 1 lipca mam urlop a w sierpniu już idę na l4. Do lekarza wybieram się za tydzień mam wielką nadzieję, że potwierdzi ciąże :) a jak wy kochane się czujecie?

a to mój test :laugh:

*23.01.2012 ANIOŁEK
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #384891 przez anoda89
Teścik wyszedł pozytywnie to na pewno jest fasolka :) . U mnie to bez tragedii. Mam mdłości ale jakoś sobie z nimi radze, brzuch też pobolewa, cycochy urosły :laugh: jestem trochę ospała. Nie ma co narzekać :).

12 lata 9 miesiąc temu #384893 przez anoda89
aaa no i piękne dwie kreseczki :)

12 lata 9 miesiąc temu #384944 przez natalka
A dziewczyny mam jeszcze takie pytanie do was. Przyszły tatuś mojej fasolinki jeszcze nie wie o jej istnieniu i tak się zastanawiam jak mu to powiedzieć. No i tu moje pytanie jak wy to zrobiłyście?

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 9 miesiąc temu #384958 przez anoda89
Ja do mojego męzusia zadzwoniłam wcześniej i powiedziałam że jak wróci to mam dla niego niespodziankę. Jak wróciła z pracy, zasiadł to położyłam teścik.Jak go zobaczył to się pyta jak to jest jedna kreska oznacz ciąże czy dwie bo on już nie wie :laugh: . Oczy mu się zeszkliły, ja się popłakałam. Nic wyszukanego. natalka daj znać co wymyśliłaś i jaka była reakcja :) .

12 lata 9 miesiąc temu #385000 przez princess
Dziewczynki, dziękuję Wam za słowa otuchy. Mam cichą nadzieję, e mój okruszek to przetrwa a krwiak się wchłonie. Weszłam na chwilkę zobaczyć co u Was, uciekam do łóżeczka. Witam nową Lutóweczkę:)

12 lata 9 miesiąc temu #385039 przez natalka
ok dam znać ale po weekendzie :)

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 9 miesiąc temu #385360 przez kasia123m
czesc dziewczyny....w niedziele robilam test z moczu i sa juz dwie kreski..a we wtorek z krwi i tez pozytywny wiec chyba moge sie juz tu odezwac.jestem z krakowa,to moja druga ciaza...w domu synek 5,5 roku z niewielkimi problemami rozowjowymi i cytomegalia we krwi.Ja cytomegalie robilam kilka miesiecy temu i toxoplazmoze jak zaczynalam sie starac.Ostatnia miesiaczka 23 maj wiec niby termin wychodzi na 28 luty.W czwartek ide do lekarza pierwszy raz..oby wszystko bylo dobrze.Komputer wylicza mi obecnie 5 tc.

12 lata 9 miesiąc temu #385379 przez anoda89
Witaj kasia.Super że kolejna mamusia do nas dołącza :) . Jak się czujesz??

12 lata 9 miesiąc temu #385426 przez kasia123m
narazie ok choc teraz polazilam po sklepach i kurde ciagnie mnie kolo pepka...normalnie jakby mi sie brzuch stawial...dziwne...w 1 ciazy mialam w 28tc krawianienie i bylam na podtrzymaniu do konca i stad pamietam to uczucie jak sie brzuch stawia...ale narazie nie ma brzucha wiec dziwne...

12 lata 9 miesiąc temu #385578 przez Dave
Kasiu - witamy :kiss: :kiss:

A ja dziś w pracy :( :(

I coś mnie brzusio boli :(

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 9 miesiąc temu #385611 przez anoda89
Dave jak to moja mama mówi:"Jak boli to rośnie" :) . Mnie dręczą mdłości.
Ja dzisiaj byłam na zakupach przedwakacyjnych :laugh: .

12 lata 9 miesiąc temu #385647 przez kasia123m
ja dzis zrobilam test tak dla pewnosci..i wyszla bardzo mocna krecha...z tego co czytam to u niektorych z was bylo juz widac dzidzie...jak pojde w czwartek to bedzie poczatek 6 tc wiec moze juz sie dopatrzy...brzuch mnie nieboli..mdlosci nie mam...kurcze oby bylo w porzadku..jeszcze dzis mialam taki okropny sen..ze poronilam..tak stasznie plaklaam ze az sie obudzilam placzac...brrr..
powiedzcie mi dziewczynki bo Wy jeszcze pewnie pamietacie z poprzednich ciaz kawe odstawic i co jeszcze.?nie pamietam czy w pierwszej ciazy kawe odstawilam..chyba pilam jedna dziennie.teraz narazie kupilam inke...Farby niezdazylam zrobic a teraz chyba niewolno?a grzywke sciac?to juz pewnie jakis przesad z tym scinaniem...Wpisalam wczoraj jeszcze raz date ostatniej miesiaczxki i mi pokazalo 2marzec...przyzywczaje sie do was a pozniej bede musiala sie przeniesc..buu.. :(
a jeszcze jedno Wam powiem..rozbijam dzis jajko a tam dwa zoltka..a moj maz wchodzi i sie smieje zeby to nie byl jakis znak bo chyba padnie przy blizniakach... ;)

12 lata 9 miesiąc temu #385648 przez Lalita
hej kochane a ja dostałam @ ;(((((((((((((((

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka