- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madlen hahah...cale szczescie ,ze nie kazala podpalic hahahaha tak mowisz,ze czujesz,ze bedzie rekordzista? to w takim ukladzie zycze ci kochana cc
Marlena ja tez tak mam....ostatnio od 8 rano do 13-tej jadlby co 20-30 minut przy tym sie szarpie i prezy i denerwuje.Poje sobie 10-15 minut....zasnie mi na rekach i jak go wsadzam do lozeczka to jest to samo co u ciebie-budzi sie i jest glodny A od 13-tej znowu wraca do rytmu 3 godzinnego...nie wiem dlaczego tak jest. Czytam o tym w necie i przyczyn moze byc wiele...cale szczescie ze od 13-tej jest juz ok...no i ze w nocy mozemy spac ciekawe co inne dziewczyny powiedza? czy tez tak maja?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No wlasnie .. 22 godziny ? Naturalnie ? Nie za dlugo ? podziwiam Olke bardzo !
Ja sie chyba oczyszczam po 5 dniach nie robienia grubszej sprawy wczoraj dwa razy mnie przycisnelo dzisiaj ledwo wstalam i juz a balam sie jak pomyslalam, ze trzeba bedzie w koncu sie wyproznic nie bylo tak zle
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
Noc nawet przezspana byly trzy skorcze... w lydkach niestety
Milego dnia
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dziś niewyspana
Iga obudziła się na karmienie o 23 później o 2, a następnie co półtorej godziny Przysysała się na kilka minut, natychmiast zasypiała twardym snem odkładałam ją i po półtorej godziny znowu głodna...masakra. Te krótkie drzemki mnie wykończyły...
A teraz leży księżniczka obok mnie patrzy tymi wielkimi oczkami i jak tu pamiętać, że przez tą cudną istotkę jestem taka zmęczona ?
Gratuluje kolejnym mamusiom Już tracę rachubę kto i kiedy, ale chyba niewiele z nas zostało w dwupaczkach?
Gabilee tekst, że to już drugie rewelacja Szkoda, że nie słyszałam go wcześniej, jak sama otrzymywałam takie inteligentne pytania
Madlen a mi się wydaje, że Twój Adaś wcale nie musi byc taki duży.
Co do wagi po porodzie, ja jestem 2 i pół tygodnia po i mam 12 kg w dół, czyli już 4 kg mniej niż przed ciążą. Ale ponieważ zaczynałam z lekkim balastem chętnie jeszcze zgubię
Nie mam specjalnie apetytu, jedyne co mi smakuje to zwykłe herbatniki, a to chyba przez diete cukrzycową Ale zmuszam się do jedzenia serków homo, ze względu na wapń i normalnego jedzenia
Spadam, zajrzę później.
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja dziś całą noc nie spałam, dość mocno bolał mnie brzuch i plecy tak jak na okres, właściwie boli do teraz. Tak jakbym zaraz okres miała dostać. Oprócz tego coś raz na rok zakuje albo zaboli i tyle. Czekam czy jakieś skurcze się nie przyplączą i tak od 1 w nocy. Na razie tylko ten tępy ból i nic więcej.
michasia no ja mam ten sam problem co Ty. Też się boję że nie rozpoznam że to już. A nie mam natury osoby którą coś zaboli i od razu leci do lekarza, wręcz przeciwnie. Na dodatek muszę być odpowiednio wcześniej przed porodem żeby zdążyć dostać ten antybiotyk na paciorkowca. Ostatnio też ciągle o tym myślę. I nie jest koniecznie tak że będziesz się zwijać z bólu. Każda kobieta przechodzi to inaczej. Niektóre umierają z bólu a inne nie. Moja mama np. troje dzieci urodziła bardzo szybko a bolało dopiero przy tych bólach partych jak już dzidziuś wyłaził. No ale tak czy siak w większości przypadków to chyba jednak napieprza porządnie i nie warto się tym chyba martwić na zapas. Zresztą mamy też kobiecą intuicję, więc liczę że mnie nie zawiedzie tym razem
Też się boję tej wagi i widzę że różnie to bywa, więc trzeba mieć nadzieje że schudniemy szybko i jeszcze więcej niż przybrałyśmy
Ola gratulację kochana, śliczna niunia za te 22h to podziwiam Cię że dałaś radę. Kobieta to jednak silne stworzenie, ale myślę że warto było pocierpieć
Monia już -12kg?? lejesz miód na me uszy!! też tak chcę
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
kasia moze zacznie się u Ciebie coś rozkręcać?
Ja o dziwo przespałam całą noc... druga noc z rzędu spałam... aż jestemw szoku, bo tak ostatnio mialam na początku ciąży... w dzień mnie kłuje pipka, młody szaleje aż za bardzo i chodzę jak pokraka a dwie noce spałąm jak dziecko...
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Domina ja CI wysle moj numer na priv bo moj numer ma OLa i martyna a one obie w szpitalu a jakby cos to nie bede miala jak sie pochwalic...
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Jejku ale to teraz idzie jedna po drugiej Ja tez juz chcem hehe ale niestety cisza na horyzoncie no wiec nadal czekamy.
Madlen Gabilee mi tez siara nie leci nawet jak naciskam ale tak jak Madlen mam taki bialy nalot
No nic kupilam sobie paczki na poprawe humoru zaraz zrobie kawe i bede wcinac
Dominia fajnie ze ten nawal ci przechodzi teraz juz bedzie coraz lepiej
Chomiczka moze Tobie sie teraz rozkreca
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
W ogóle jak patrze na ta tabelkę to ona się tak kurczy bardzo szybko i widać wyraźnie że została nas już tylko garstka nierozpakowanych i widać jak to szybko się toczy. Co dzień kogoś trafia, jak myślę że przyjdzie i kolej na mnie i to lada chwila to aż ciarki mnie przechodzą
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa