- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
a rozstępy Ci się nie zrobiły?
jak na razie, nie mam ani jednego i oby tak zostało
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Czy u Was też jest jesienna pogoda? taka w sumie do bani...tylko spać się chce, a tyle rzeczy trzeba zrobić, bo mężol w domu, a w tygodniu nie ma go całymi dniami, więc zostaje boża niedziela do wykorzystania...
U mojego D. też występuje syndrom, o którym pisała Beata. Gadam, proszę, znowu wiercę dziurę w brzuchu, w końcu się wkurzam i wtedy jest reakcja:)Jakiś tam próg jest do przyklejenia, do zamontowania na korytarzu żarówki ledowe na czujnik (bo tak jest podłączony przez "fachowców" kontakt na dole schodów, że ...trzeba zejść, aby pstryknać światło u góry Nie da się tego zmienić, bo trzeba skuć ściany na całym piętrze. Normalnie dom wariatów:) sama to se mogę wchodzić, ale z dzieckiem na ręku po ciemku nie zamierzam. No i nadal mężulek mówi: "zaaaraz"...
Z pozytywnych rzeczy, to kupiliśmy na allegro łóżeczko z szufladą, tak a propos wyboru Malinka -też oglądałam te z misiem, ale nie mieli jasnego koloru, a w pokoju, w którym będzie synuś mamy meble w odcieniu bukowym. Wybraliśmy takie:
allegro.pl/lozeczko-bukowe-z-szuflada-3-...9898.html#tabsAnchor
Dobrej niedzieli dla Was i brzusiów!
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mnie niedawno obudziła...zgaga rannyyy nawet rennie nie bardzo pomaga zaraz się
młody się słodko kręci ach
ja kosmetyków też nie zmieniałam,bez przesady nie dajmy się zwariować...
dodałam tylko te do smarowania brzucha
ja ostatnio miałam w brzuchu 103 rośnieemyyy
czasem brzuch mi twardnieje - gin kazał już odstawić wszystkie leki,w tym tardyferon - w końcu mam wysokie żelazo uufff, - ale ten brzuch właśnie czasem mi twardnieje,wy bierzecie magnez tak?? ale to jes jakis specjalny dla kobiet w ciąży czy po prostu w aptece zwykły magnez kupujecie?
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Co do magnezu to zażywam przepisany przez gina "magnezin 500" bo miewam skurcze łydek. Nie jest napisane, ze są to tabletki dla kobiet w ciąży i jest bez recepty. (Lekarz wpisał na receptę wraz z kwasem foliowym, ale z ciekawości zapytałam w aptece, czy trzeba na ten magnez mieć druk od gina. Okazało się, że nie). Mnie pomaga.
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ochhh wy o odkładaniu domowych prac nawet mi nie mówcie....tak się wkur**** że przecież wezwałam fachowca i on porobił mi w mieszkaniu większość już rzeczy, bo było dużo takich dupereli co sam by mógł zrobić ale wiecznie 'askaaaa nie dzisiaj nie marudz...' to trudno zapłaciłam i mam spokój
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hej dziewczyny!!
mnie niedawno obudziła...zgaga rannyyy nawet rennie nie bardzo pomaga zaraz się
młody się słodko kręci ach
ja kosmetyków też nie zmieniałam,bez przesady nie dajmy się zwariować...
dodałam tylko te do smarowania brzucha
ja ostatnio miałam w brzuchu 103 rośnieemyyy
czasem brzuch mi twardnieje - gin kazał już odstawić wszystkie leki,w tym tardyferon - w końcu mam wysokie żelazo uufff, - ale ten brzuch właśnie czasem mi twardnieje,wy bierzecie magnez tak?? ale to jes jakis specjalny dla kobiet w ciąży czy po prostu w aptece zwykły magnez kupujecie?
Ja przyjmuję normalny magnez Magne B6, albo SlowMag.
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witajcie Dziewczynki!
Czy u Was też jest jesienna pogoda? taka w sumie do bani...tylko spać się chce, a tyle rzeczy trzeba zrobić, bo mężol w domu, a w tygodniu nie ma go całymi dniami, więc zostaje boża niedziela do wykorzystania...
U mojego D. też występuje syndrom, o którym pisała Beata. Gadam, proszę, znowu wiercę dziurę w brzuchu, w końcu się wkurzam i wtedy jest reakcja:)Jakiś tam próg jest do przyklejenia, do zamontowania na korytarzu żarówki ledowe na czujnik (bo tak jest podłączony przez "fachowców" kontakt na dole schodów, że ...trzeba zejść, aby pstryknać światło u góry Nie da się tego zmienić, bo trzeba skuć ściany na całym piętrze. Normalnie dom wariatów:) sama to se mogę wchodzić, ale z dzieckiem na ręku po ciemku nie zamierzam. No i nadal mężulek mówi: "zaaaraz"...
Z pozytywnych rzeczy, to kupiliśmy na allegro łóżeczko z szufladą, tak a propos wyboru Malinka -też oglądałam te z misiem, ale nie mieli jasnego koloru, a w pokoju, w którym będzie synuś mamy meble w odcieniu bukowym. Wybraliśmy takie:
allegro.pl/lozeczko-bukowe-z-szuflada-3-...9898.html#tabsAnchor
Dobrej niedzieli dla Was i brzusiów!
Fajne łóżeczko, takie proste, szkoda, że szuflada nie ma pokrywy, ale to można coś podkombinować
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Wczoraj a znaczy się dzisiejsza impreza domowa skończyła się przed 1-wszą w nocy. W końcu zaczęłam się dobrze bawić a nie stroić fochy i było całkiem nieźle. Pospaliśmy do 9 i już jesteśmy po kościele.
Kika my dwa kołki prosto po kościele wybraliśmy się do GoSportu, po czym na widok pustego parkingu i ani jednej żywej duszy zorientowaliśmy się że dziś święto i wszystko po zamykane... dwa tłuczki z nas
Co do obiadu to dobrze, że wczoraj kupiłam sobie wszystko na rosół i go wieczorem zrobiłam bo zazwyczaj w niedzielę się zorientuję że albo nie mam makaronu albo włoszczyzny
Piszecie o rosnących brzuszkach. Mnie nic nie boli jak na miesiączkę,nie kluje, obw brzucha dziś sobie zmierzyłam 90 cm z przymrożeniem oka i jest mniejszy niż wczoraj i nie wiem o co chodzi. Ogólnie maleńka bardzo mi dokazuje ale co najwyżej na wysokości pępka i wali po lewym jajniku.W nocy też potrafi mnie obudzić jak się wierci. W środę mam wizytę, jestem ciekawa ile waży. Dla mnie każdy gram to radość.
Vernix zapisałam sobie link Twojego łóżeczka bo akurat jest też w moim guście.
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Dzięki za uznanie, że jest fajne:)
a Ty już coś masz na oku?
Gosia mnie się łóżeczko spodobało, bo jest dość proste, no i sumując sam stelaż + szuflada + materac, to na serio się opłaca:)
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agnieszka szuflada jest przykrywana:) w opisie jest o tym mowa, ale nie wiem dlaczego na zdjęciu nie ma
Dzięki za uznanie, że jest fajne:)
a Ty już coś masz na oku?
Gosia mnie się łóżeczko spodobało, bo jest dość proste, no i sumując sam stelaż + szufladę + materac, to na serio się opłaca:)
Oj, to przepraszam, nie czytałam opisu
Mnie się podoba coś takiego:
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/cudne-lozeczko-biale-z-szufla...25419.html?source=oo
jak na razie chcę białe, chociaż meble w sypiali mamy w takim kolorze
Zobaczymy na czym stanie, ale pewno przy białym zostanę