BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #518488 przez koticz
www.google.pl/imgres?q=drewex+kuba+ii&um...t:429,r:17,s:0,i:138
Jaga ma takie łóżeczko,pod spód najwyżej dam kartony albo te pojemniki na zabawki :) nie zależało mi za bardzo na szufladzie,tylko właśnie na prostym wyglądzie.

Ja się obudziłam o 12 :cheer: do poczytanie potem!

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #518489 przez andzia_zg
Dziewczyny sliczne łóżeczka.Podoba mi sie to co ma vernix i to co teraz pokazała Malinka Mam podobne. Jutro zrobie fotke i Wam pokaże :-) Tylko,ze ja mam bez szuflady :dry:

A jesli chodzi o wielkość brzucha to w nocy po Wigilii,po tym jak mnie mocno bolał brzuch mialam 1cm wiecej... potem po kilku dniach znów ból brzucha i kolejny 1cm więcej a wczoraj w nocy po bólu brzucha urosłam aż 2 cm i mam teraz 103cm :S i mniej czuję ruchy Wojtka. Chyba w końcu jest mu luźno :P

Ja dziś znów na godz 15 mam korki.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #518491 przez vernix
Agnieszka mnie to w ogóle marzył się cały pokoik na biało, w sensie łóżeczko, meble, ale na tę chwilę synek będzie z nami w sypialni, a z czasem zrobimy mu pokój z poddasza, bo jeszcze do końca nie wiemy czy się to uda,czy jest sens, bo w tym roku planujemy wyjazddo Anglii, stąd ten brak remontu.

Łóżeczko jest śliczne, naprawdę!

Gosia najważniejsze jest, że już planujecie, wybieracie, to też dodaje sił i otuchy. Wiesz pamiętam, gdy od sierpnia do października wspominałam coś o zakupach, czy nawet zachwycałam się w sklepie malusimi ubrankami, to mój D. zawsze mnie gasił i mówił, że jest czas, nie można zapeszać, bo raz nam się nie udało doczekać dzieciątka.Dlatego poniekąd Cię rozumiem (choć to inny na pewno rodzaj strachu i obawy). Taki, ze nie można do końca się cieszyć..
W sumie póki nie weźmiemy, nie dotkniemy naszych dzieciaczków nigdy nic nie wiadomo, ale trzeba wierzyć,że będzie dobrze...bo będzie :)

Malinka no właśnie ta kolorystyka jest jakaś dziwna: albo jest ciemne drewno w łóżeczkach, tak jak w tym z misiem (i białymi elementami), albo jasne -nieciekawe i nie w moim stylu, bo kojarzą mi się z łóżeczkami z ...domu dziecka.
To też jest ładne, nie widziałam go :) za ile?

Andzia pewnie, że wrzuć fotkę z łóżeczkiem!jestem ciekawa :laugh: mnie właśnie zależało na szufladzie, bo w sypialni mamy w miarę mało miejsca i zawsze przyda się dodatkowe- z zasady na pościel, ale i pampersy się zmieszczą:)

Wojtuś wie co robi:) to nic, ze to matkę boli:) fajnie, że tak rośnie:)pogłaskaj brzusio ode mnie :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #518496 przez 25malinka
vernix No to akurat z przesyłką kosztuje 450zł,nie wiem czy się zdecyduje na takie drogie

11 lata 11 miesiąc temu #518503 przez vernix
25malinka napisał:

vernix No to akurat z przesyłką kosztuje 450zł,nie wiem czy się zdecyduje na takie drogie

Malinka jak dla mnie trochę drogie, ale jeśli przeliczysz to na kolejne dziecko :silly: :P to się opłaca:)no i jest oryginalne.
Wczoraj jak pisałam, byłam w sklepie "dzieciowym". Sprzedawczyni trajkotała o materacach, ze ludzie na zamówienie chcą taki za 350zł, więc patrząc na łóżeczko w Twojej cenie, to nie jest źle. Kogo na co stać, po prostu:)

11 lata 11 miesiąc temu #518504 przez 25malinka
Znalazłam teraz jeszcze takie za 400 z przesyłką,szukam dalej może taniej znajdę,heheeh

11 lata 11 miesiąc temu #518517 przez andzia_zg
Ja gdybym sama kupowała łóżeczko to bym wzięła z szufladą, tym bardziej, że po chrześnicy mam 2 pościele i nie mam ich gdzie włożyć. Ale łóżeczko mam po chrześnicy więc nie musiałam wydawać na nie kasy więc kupię najwyżej jakies pojemniki i niektóre rzeczy pochować w tych pojemnikach i wsune pod łóżeczko.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #518553 przez 25malinka
Lece szykować obiadek,bo zaraz mąż wróci z pracy

11 lata 11 miesiąc temu #518558 przez aksa
allegro.pl/2w1-kolyska-lozeczko-z-pelnym...row-i2891992891.html
nam się spodobało takie, ale te kolory jakieś dziwaczne, nawet pisałam do sprzedawcy z pytanem czy to rzeczywiste kolory i odpisał,że tak...dziwne :dry:

my już po obiedzie...coś się kiepsko czuję :dry: małż zrobił mi maliny, nasmarowałam czoło i kark amolem i wskakuje pod koc się ratować oby przeszło

miłej niedzieli brzuchatki!!!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 11 miesiąc temu #518564 przez sylwka727
Przepraszam że ja znów tak jak po ogień ale dziś mnie rozłożyło niestety zaraziłam się od taty i zdycham mama mi przygotowała mleko z czosnkiem i miodem wypiłam ale mi kilka razy cofkę zrobiło :dry:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

11 lata 11 miesiąc temu #518576 przez mamcia2013
Hej hej :)

Dziewczyny ładne wybieracie łóżeczka :) A ja mam zwykłe, standardowe łóżeczko od znajomej :cheer: ale co tam, jakie jest takie będzie. Nadrobię pościelą ładną :)

Mój T wziął się za malowanie sypialni (pomijając to że jest święto), trudno.
Tylko że teraz mam dylemat bo nie wiem co dobrać do koloru "szary klasyczny"... Narzie pomaluje dwie ściany no i muszę szukać c9oś do tego :cheer: a na nic nie mogę się zdecydować.!! Pomóżcie Dziołchy.

11 lata 11 miesiąc temu #518578 przez koticz
miłego słuchania

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 11 miesiąc temu #518581 przez wiewiorka
ja zrobiłam pokoik na biało czy też kremowo tak było napisane na farbie, którą łóżeczko malowałam. Szafę kupiłam taką : www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70141855/

jedną ścianę pomalowałam na niebiesko, żeby pokój był bardziej męski a resztę na kremowy.
Jak uporządkuje pokoik bo na razie wszędzie są ubranka to wstawię zdjęcie.

11 lata 11 miesiąc temu #518582 przez Beata 26

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #518587 przez koticz
Mamcia szary jest kolorem zimnym więc ja bym go zestawiła z czymś mocnym i żywym.róż,czerwień,pomarańcz lub zieleń

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka