BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #584098 przez ufolka
Beata 26 napisał:

Ufolka - mam wrazenie, ze dotarlam do skrajnego punktu - nie mam wplywu tak naprawde na nic, moj stan psychiczny objely sobie hormony - a ja z ciezkim od tego jak kamien sercem musialam tak prozaiczna rzecz zaakceptowac, nota bene kazda z nas. To kiedy Julian sie urodzi tez nie jest ode mnie zalezne, ok - byleby zdrowy. A mino wszystko - uklucie, ze kontrola nad zyciem i zyciem z zycia znowu poza mna. Fizycznie - po tylu tygodniach, po tylu kilogramach; no coz, nie jestem platkiem rozy. Do tej pory chyba syzyfowa walke toczylam - chcac to wszystko jakos zakamuflowac, ale dotarlo do resztek mojego mozgu - ze jedyna nauka , to pogodzic sie z tym co jest. Z tym, ze musze czekac i ze to nie ja mowie "juz", z tym, ze juz nigdy nie bedzie jak dawniej i ze nowe niesie ze soba piekno - owszem, ale w imie zatraconych niektorych przyszlych planow. Dziecko, to najpiekniejsze co moze czlowieka, kobiete spotkac - miedzy innymi wlasnie dlatego, ze poszerzamy granice swojego istnienia. Tak wiec wpadlam w dziure mysliwa i nie pisalam wiele, ale juz do wielu tygodni jest tak, ze "zawsze" czytam forum, jestem z Wami, calym sercem, nawet majac ciche dni. Zmieni to tylko, jak sie domyslasz - uwaga! - dziecko ;). Dzien dobry poza tym, 3:43 i robi sie zimno, wiosna tez niesmiale poczynila kroki.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wszystkiego Naj Kobietki :* łatwych porodów i spokojnych i niechorowitych dzieciaczków :)

Depeche moja Amelka też chora, gile do brody wiszą, ale u nas to chyba zęby ;/

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #584099 przez AniaCzajka
Hej dziewczyny, weszłam po długiej nieobecności, wczoraj wyszliśmy z szpitala, moj tygodniowy prawie pobyt na ginekologi potem cesarskie cięcie nagłe bo ciśnienie trochę wariowało a usg wykazywało bardzo dużą wagę małego i lekarz zdecydował że będziemy ciąć, po cięciu czułam się w miarę dobrze potem było gorzej jak zaczeły puszczać środki przeciw bólowe ale było ok. Niestety pobyt się nam w szpitalu przedłużył bo mały dostał żółtaczki;/ i musiał się naświetlać, ale koniec końców wczoraj zostaliśmy wypisani z szpitala:) mam problem z karmieniem piersią i muszę małego dokarmiać sztucznym mlekiem ale mam nadzieje ze moja laktacja powróci na właściwe tory i mały będzie się najadał moim cycem.

Dziękuje dziewczyny za wszystkie sms i wiadomości na faceboku:)

A to moje szczęscie Francio 56cm i 4020g
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #584104 przez ufolka
jaki słodziak !!!! Ania fajnie że już jesteś :)

11 lata 10 miesiąc temu #584105 przez Gosia27
AniaCzajka rewelacyjnie że już jesteście w domu. Franek słodki. Niech zdrowo rośnie :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #584108 przez Gosia27
Dominia sorry że dopiero teraz odp na Twój post,a le forum tak mulił wczoraj że przerzuciłyśmy sie na fb.
Tzn dziś już wyjeżdżam z Jeleniej. jadę do mamy. mieszka 70 km od Kat. A do szpitala idę 11.03

11 lata 10 miesiąc temu #584110 przez ufolka
Gosia ale u mamy normalnie będziesz miała neta co? :)

11 lata 10 miesiąc temu #584115 przez Gosia27
I u mamy i w szpitalu

11 lata 10 miesiąc temu #584118 przez wiewiorka
AniaCzajka napisał:

Hej dziewczyny, weszłam po długiej nieobecności, wczoraj wyszliśmy z szpitala, moj tygodniowy prawie pobyt na ginekologi potem cesarskie cięcie nagłe bo ciśnienie trochę wariowało a usg wykazywało bardzo dużą wagę małego i lekarz zdecydował że będziemy ciąć, po cięciu czułam się w miarę dobrze potem było gorzej jak zaczeły puszczać środki przeciw bólowe ale było ok. Niestety pobyt się nam w szpitalu przedłużył bo mały dostał żółtaczki;/ i musiał się naświetlać, ale koniec końców wczoraj zostaliśmy wypisani z szpitala:) mam problem z karmieniem piersią i muszę małego dokarmiać sztucznym mlekiem ale mam nadzieje ze moja laktacja powróci na właściwe tory i mały będzie się najadał moim cycem.

Dziękuje dziewczyny za wszystkie sms i wiadomości na faceboku:)

A to moje szczęscie Francio 56cm i 4020g

Nie no , dobry ziom:)Irokezika ma:) Gratuluje

11 lata 10 miesiąc temu #584119 przez ufolka
no ja myślę :P

11 lata 10 miesiąc temu #584121 przez xxElaElaEeexx
ufolka napisał:

sms od Paniki :

"O 2.17 urodził się Olek. 3630g, 55 cm. Poród sn. Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek." !!!!!

SERDECZNE GRATULACJE !!!!!!BUZIAKI DLA WAS :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #584123 przez xxElaElaEeexx
AniaCzajka Franuś cudowny!!!!Buziaki dla Was :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #584124 przez wiewiorka
dziś Szymonek kończy miesiąc:)

GRATULUJE Panika

11 lata 10 miesiąc temu #584128 przez xxElaElaEeexx
Witajcie dziewczyny,
my nadal 2w1,jemy śniadanko :)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET :lol: :lol: :lol:
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #584129 przez wiewiorka
i GRATULACJE dla wszystkich Mam, którym nie pogratulowałam

11 lata 10 miesiąc temu #584134 przez ufolka
oooo gratki dla Szymiego !!!

dzisiaj same gratulacje :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka