- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
aksa idz idz niech ci wystawi do 18.ja miałam zrobic to samo ale moj gin przez przypadek wypisał miL4 na cały miesiac czyli mam do 08.04 wiec luz teraz tylko pozostaje mi czekac z zacisnietymi nogami do wtorku.
GRATULACJE MAMUSIA
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
ja tego macierzyńskiego nie potrzebuje bo i tak ani grosza nie dostane a chcialabym zeby kto inny mial szanse z tego skorzystac wrrr.... jakby tak mozna bylo oddac komus
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
A już 4 razy się lekarza pytałam to ciągle twierdzi,że dziewczynka .Więc mam nadzieję,że tak będzie.Przecież teraz jest usg3d/4d a kiedyś nie było więc chyba dlatego było tyle pomyłek.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak patrzę na naszą listę porodów i żadna mamuśka która urodziła dzieciaczka nie była w szoku,że zamiast np.dziewczynki urodził się chłopczyk.Bo ja co komu mówię,że będziemy mieć córkę mówią,że jeszcze się mogę zdziwić.
A już 4 razy się lekarza pytałam to ciągle twierdzi,że dziewczynka .Więc mam nadzieję,że tak będzie.Przecież teraz jest usg3d/4d a kiedyś nie było więc chyba dlatego było tyle pomyłek.
Kiedys bylo tylko to zwykle usg , wiec sie czesto zdazaly pomylki. Teraz to juz rzadkosc, ale sie zdazaja. Ja to nawet nie chce myslec, co to by bylo. No, ale u mnie tez nadal widzial jajka i parowke
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Depeche chyba tak zrobie mam rodzinnego lekarza powinien mi wystawić, no kurwa powiem ci że mam dość a jak tam Kubuś?? rozruszał się trochę?
Idz, idz. To jest wygodnictwo gina.
A co Ty, on sie chyba do wylotu szykuje. Bardzo mi naciska, nie moge juz chodzic, jestem mega wkurw, nie moge jesc, spac. Czuje, ze cos sie zbliza. Chociaz czop mi jeszcze nie wypadl, no i wczoraj mialam leciutkie skircze ale kilka, wiec jeszcze dlugo moge chodzic okrakiem. One przed porodem roia sie takie ciche, ale jak siedze z mala to nawet nie mam jak tych ruchow liczyc, bo sie polozyc nie ma jak.
- offca87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Najważniejszy ktoś - jest nim mały Toś :) :)
Będą mi musieli coś wstrzykiwać na pobudzenie.
aksa - skonsultowałam się z moją dawną prawniczką, nie mogą wysłać Cię na macierzyński dopóki nie urodzisz. Od terminu masz ok. 10dni do indukcji, która i tak ostatecznie ma być Twoją decyzją, o ile z dzieckiem jest ok. Masz więc wszelkie podstawy, by iść do rodzinnego i poprosić o zwolnienie
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hej dziołchy
napisałam posta ale cos sie zawiesiło forum i dupa blada
na początek GRATULUJE WIKTORA I WIKTORII dziewczyny ale się postarałyście życzę wam i dzieciaczkom wszystkiego co najlepsze!!!!
Gosiu trzymamy mocno kciuki!!
Lenusia Offca będzie dobrze! myślami będziemy z wami!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
WITAM
aksa idz idz niech ci wystawi do 18.ja miałam zrobic to samo ale moj gin przez przypadek wypisał miL4 na cały miesiac czyli mam do 08.04 wiec luz teraz tylko pozostaje mi czekac z zacisnietymi nogami do wtorku.
GRATULACJE MAMUSIA
praktycznie w niedzielę w nocy mogą nas zacząć łapać skurcze mi lekarz wypisał L4 do 18 czyli do terminu porodu, i pytal czy chce juz urlop ale odmowilam, i nie zamierzam go brac wcześniej niz w dniu kiedy urodze, ot tak mam takie prawo i bede z niego korzystac zeby byc z dzieckiem jak najdlużej
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w ogole dzieki dziewczyny, już sie umowiłam na 17 do lekarza
kika masz racje świnia ten moj gin,mega mnie rozczarował
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
sylwia2 napisał:
WITAM
GRATULACJE MAMUSIA
praktycznie w niedzielę w nocy mogą nas zacząć łapać skurcze mi lekarz wypisał L4 do 18 czyli do terminu porodu, i pytal czy chce juz urlop ale odmowilam, i nie zamierzam go brac wcześniej niz w dniu kiedy urodze, ot tak mam takie prawo i bede z niego korzystac zeby byc z dzieckiem jak najdlużej
nio ostatecznie moze tak byc ale wole poczekac do terminu czyli do 19, chodz mam juz lęki ze sie moze nie udac, niby brzuch nie boli ale pip czasami i mały bardzo sie rusza, no i ten czop ;(wiec boje sie
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa