BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 9 miesiąc temu #589659 przez aksa
Depeche chyba tak zrobie mam rodzinnego lekarza powinien mi wystawić, no kurwa powiem ci że mam dość :dry: a jak tam Kubuś?? rozruszał się trochę?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #589667 przez sylwia2
WITAM

aksa idz idz niech ci wystawi do 18.ja miałam zrobic to samo ale moj gin przez przypadek wypisał miL4 na cały miesiac czyli mam do 08.04 wiec luz teraz tylko pozostaje mi czekac z zacisnietymi nogami do wtorku.

GRATULACJE MAMUSIA

11 lata 9 miesiąc temu #589670 przez Waszka87
wiecie co? glupia jest ta ustawa!
ja tego macierzyńskiego nie potrzebuje bo i tak ani grosza nie dostane a chcialabym zeby kto inny mial szanse z tego skorzystac wrrr.... jakby tak mozna bylo oddac komus

11 lata 9 miesiąc temu #589675 przez xxElaElaEeexx
Tak patrzę na naszą listę porodów i żadna mamuśka która urodziła dzieciaczka nie była w szoku,że zamiast np.dziewczynki urodził się chłopczyk.Bo ja co komu mówię,że będziemy mieć córkę mówią,że jeszcze się mogę zdziwić. :)
A już 4 razy się lekarza pytałam to ciągle twierdzi,że dziewczynka .Więc mam nadzieję,że tak będzie.Przecież teraz jest usg3d/4d a kiedyś nie było więc chyba dlatego było tyle pomyłek. :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #589695 przez Depeche
xxElaElaEeexx napisał:

Tak patrzę na naszą listę porodów i żadna mamuśka która urodziła dzieciaczka nie była w szoku,że zamiast np.dziewczynki urodził się chłopczyk.Bo ja co komu mówię,że będziemy mieć córkę mówią,że jeszcze się mogę zdziwić. :)
A już 4 razy się lekarza pytałam to ciągle twierdzi,że dziewczynka .Więc mam nadzieję,że tak będzie.Przecież teraz jest usg3d/4d a kiedyś nie było więc chyba dlatego było tyle pomyłek. :blink:

Kiedys bylo tylko to zwykle usg , wiec sie czesto zdazaly pomylki. Teraz to juz rzadkosc, ale sie zdazaja. Ja to nawet nie chce myslec, co to by bylo. No, ale u mnie tez nadal widzial jajka i parowke ;-)

11 lata 9 miesiąc temu #589702 przez Depeche
aksa napisał:

Depeche chyba tak zrobie mam rodzinnego lekarza powinien mi wystawić, no kurwa powiem ci że mam dość :dry: a jak tam Kubuś?? rozruszał się trochę?

Idz, idz. To jest wygodnictwo gina.

A co Ty, on sie chyba do wylotu szykuje. Bardzo mi naciska, nie moge juz chodzic, jestem mega wkurw, nie moge jesc, spac. Czuje, ze cos sie zbliza. Chociaz czop mi jeszcze nie wypadl, no i wczoraj mialam leciutkie skircze ale kilka, wiec jeszcze dlugo moge chodzic okrakiem. One przed porodem roia sie takie ciche, ale jak siedze z mala to nawet nie mam jak tych ruchow liczyc, bo sie polozyc nie ma jak.

11 lata 9 miesiąc temu #589706 przez offca87
Ja w szpitalu, czekam na ktg, jak zwykle mają czas, a mi łeb odpada, katar mnie dręczy, ogólnie osłabiona jestem jak jasny pieron po pierdyknięciu. Już widzę ten mój popód.
Będą mi musieli coś wstrzykiwać na pobudzenie.
aksa - skonsultowałam się z moją dawną prawniczką, nie mogą wysłać Cię na macierzyński dopóki nie urodzisz. Od terminu masz ok. 10dni do indukcji, która i tak ostatecznie ma być Twoją decyzją, o ile z dzieckiem jest ok. Masz więc wszelkie podstawy, by iść do rodzinnego i poprosić o zwolnienie :-)

11 lata 9 miesiąc temu #589711 przez xxElaElaEeexx
Oj to moja mała codziennie bardzo aktywna jest więc chyba do wychodzenia jej się nie śpieszy :)

11 lata 9 miesiąc temu #589714 przez kika1985
aksa napisał:

hej dziołchy

napisałam posta ale cos sie zawiesiło forum i dupa blada

na początek GRATULUJE WIKTORA I WIKTORII dziewczyny ale się postarałyście życzę wam i dzieciaczkom wszystkiego co najlepsze!!!!

Gosiu trzymamy mocno kciuki!!

Lenusia Offca będzie dobrze! myślami będziemy z wami!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #589715 przez kika1985
Waszka87 napisał:

ee mi już chyba wszystko obojetne, byleby urodzić przed świętami.
a to my dzisiaj :)

jakaś ty umalowana piękna :)

11 lata 9 miesiąc temu #589719 przez kika1985
sylwia2 napisał:

WITAM

aksa idz idz niech ci wystawi do 18.ja miałam zrobic to samo ale moj gin przez przypadek wypisał miL4 na cały miesiac czyli mam do 08.04 wiec luz teraz tylko pozostaje mi czekac z zacisnietymi nogami do wtorku.

GRATULACJE MAMUSIA

praktycznie w niedzielę w nocy mogą nas zacząć łapać skurcze :P mi lekarz wypisał L4 do 18 czyli do terminu porodu, i pytal czy chce juz urlop ale odmowilam, i nie zamierzam go brac wcześniej niz w dniu kiedy urodze, ot tak mam takie prawo i bede z niego korzystac zeby byc z dzieckiem jak najdlużej

11 lata 9 miesiąc temu #589722 przez sylwia2
moj tez bardzo bardzo aktywny az pip mnie boli, nie mocno ale boli i chyba mi od wczoraj ten czop odchodzi jest tego malo i tylko z rana ale to chyba to.

11 lata 9 miesiąc temu #589724 przez aksa
Offca dzięki wiiielkie, kochana duszyczka z ciebie! :kiss:

w ogole dzieki dziewczyny, już sie umowiłam na 17 do lekarza

kika masz racje świnia ten moj gin,mega mnie rozczarował :dry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 9 miesiąc temu #589728 przez sylwia2
kika1985 napisał:

sylwia2 napisał:

WITAM

GRATULACJE MAMUSIA

praktycznie w niedzielę w nocy mogą nas zacząć łapać skurcze :P mi lekarz wypisał L4 do 18 czyli do terminu porodu, i pytal czy chce juz urlop ale odmowilam, i nie zamierzam go brac wcześniej niz w dniu kiedy urodze, ot tak mam takie prawo i bede z niego korzystac zeby byc z dzieckiem jak najdlużej

nio ostatecznie moze tak byc ale wole poczekac do terminu czyli do 19, chodz mam juz lęki ze sie moze nie udac, niby brzuch nie boli ale pip czasami i mały bardzo sie rusza, no i ten czop ;(wiec boje sie

11 lata 9 miesiąc temu #589734 przez Waszka87
Kika makijaż specjalnie dla was hehe ;-) dziękuję

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka