- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- zolwikmb
- Wylogowany
- gaworzenie
- "Żeby być sobą trzeba być kimś"
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=48626
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny możecie polecić z allegro jakis tani stanik do karmienia? Bo potrzebuję na zmianę a nie chce wydawać dużo kasy...
ta , dobre... mam spakowane w torbie, za Chiny ich nie znajde, a nie pamietam. Paulina moze pamieta, bo pisala, ze sobie kupi taki.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mi poszlo tylko w brzuch, tutaj w obojczykach i na górze mnie wyciągło, biust mam caly czas taki sam no i troche tyłek większy ale zrzuce to na spacerach z wózkiem i zumba jeszcze, martwie sie ze tak malo przytylam ale moja siostra po porodzie ważyla mniej niż przed ciążą heh i tez z chlopakiem tak miala, a po córce juz jej zostało
taaa, a u mnie raczej bedzie odwrotnie... przewrotne mam te dzieci.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej
Na początek gratulacje nowym mamusiom, Lafi i Kasi :*
My od wczoraj w domku, troszkę już was nadrobiłam, ale i tak nie pamiętam co odpisać hehe
Ten poród miałam zupełnie inny niż pierwszy, pierwszy pod pompą, indukcja, a ten sam poszedł.. więc bez sensu porównywać stała jest tylko jedna- położna, teraz też trafiłam na super babkę, która przyśpieszyła mi poród hehe chociaż wtedy nie było mi do śmiechu Ciekawi mnie tylko to, skąd Gosiu wiedziałaś że szybko pójdzie? :> Będę trzymać jutro za was kciuki
Depeche ja to już nie wiem czy Ty masz szczęście z tym przekręceniem czy pecha, masz o czym myśleć teraz na pewno
Oliwka jak na razie grzeczniutka, śpi i je no i kupy robi hehe Amelka zareagowała na mój powrót fochem na matkę, ale na szczęście przeszło Oliwię za to tuli, całuje, głaszcze, chociaż już w głowę od niej też zarobiła.. za to dziś mi zwymiotowała, biegunkę ma, nie chce nic jeść.. boję się żeby to jakiś wirus nie był, mam nadzieję że ten cały stres tak odreagowuje, zobaczymy
któraś się pytała o to czy teraz bardziej drżymy o maluszka czy wtedy jak był w brzuszku, ja odpowiadam że teraz..
a taką przytulankę jak pokazywałyście tą z bijącym serduszkiem ja mam, dostałam od koleżanek, ale jeszcze nie rozpakowałam, dziś to pewnie zrobię
w ogóle mam problem z ulokowaniem wszystkiego, dopiero teraz jak są też w użyciu rzeczy Oliwki to dotarło do mnie że mam za mało miejsca
No i muszę baterię do wagi wstawić bo mi się rozładowała małpa !!! a nie mogę jej znaleźć ;/
To ja licze, ze urodze tak jak Ty, pojde, pierne i K. wyskoczy !
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
cześć!!!
Moim zdaniem jeszcze się nie obniżył ja się kapłam,że mam niżej brzuch jak spojżałam w dół i nie widziałam pępka
kika moje koty są super,ogólnie nie zbliżają się do Jagódki,ale jak mamy ją na rękach (ja lub J) to dajemy im ją powąchać,a jak płacze (tak czasem jej się zdarza!!!) to biegną podł łóżeczko i patrzą raz na Nią raz na nas,tak jakby chcieli nam pokazać,że ona nas potrzebuje.
Ja dziś załapałam doła bo wychodziłam do sklepu i się okazało,że nie mam co na dupę włożyć w swoje spodnie wchodzę,ale się nie dopinam(!!!) a ciążowe mi z dupy lecą i na brzuchu wiszą no nie mam naprawde w czym chodzić!!!
Gratuluję Kasi i Lafi
waszka właśnie jak się zrezygnuje ze smażonego,słodkiego i wzymającego to już niewiele zostaje
kup sobie spodnie dresowe, jedyny sensowyny wybor, nie sa ciazowe , a sie naciagaja. Nie bedziesz sie stresic.
Nie wiem czy pisalam, mala wsadzila sobie w oko kredke. Oko cale. Jak sie darlam na nia, a ona jak sie darla. Patologia, a 1000 rszy sie mowi!
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
Ostatni raz w dwupaku?...Emocje nie do opisania.Strach, panika miesza się z euforią...
Gosia to Ty bedziesz miała takiego wcześniaczka jak ja
Byłam dziś na wizycie. Szymon przybiera prawidłowo, nie ma pleśniawki tak jak myślałam. Za dwa tygodnie bedzie szczepiony. Bedziecie szczepić na rotawirusy i pneumokoki?
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Pisałam i z Lafi i z mamcią pozdrawiają Was!
Jagoda się włąśnie obudziła i okupuje tatusia
Oki chyba idę grzać butle.PApa
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
U nas noc, o niebo lepsza niż poprzednia. Mała dała nam nawet trochę pospać. Jutro mamy wizytę u lekarza, taką poszpitalną, ustaloną jak wychodziłyśmy ze szpitala.
Po wczorajszej wizycie nasza lekarka stwierdziła, że Zosia ma kolki i żeby podawać jej Infacol. Kupiłam mleko Bebilon Comfort, ale jeszcze jej nie podajemy. Jutro będą ją ważyć i w ogóle, zobaczymy co powiedzą... dostanę pewnie ochrzan, że karmię małą mm, bo lekarka, która jutro będzie nas badać, ma bzika na tym punkcie... Trudno, nie będę małej głodzić, ile mam to jej daję.
Boli mnie dzisiaj głowa, może to przez pogodę, bo nasypało u mnie z 15 cm śniegu przez noc!
Czekam na K. zaraz powinien być.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wstalam, snil mi sie DAvid , spiewal do mnie, wzielaym go sobie na porodowke, na pewno bym go sluchala, zeby tylko do mnie tak pieknie mowil Ach.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa