BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 9 miesiąc temu #590278 przez kika1985
ja spadam bo oczy bolą od kompa

ciekawe co z mamcią nie będę dziś pisała bo może rodzi ale coś długo to trwa

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #590281 przez Depeche
no tez sie tak wlasnie zastanawiam i Lenusia przycichla.

11 lata 9 miesiąc temu #590283 przez Depeche
Piszę znajomemu z Kanady, że mamy nowego papieża (pope). A jemu się pokićkało i odpisuje - a jaka rasa? mam nadzieję, że nie zrzuca dużo sierści!
Pope mu się puppy pomieszało! :D:D:D

to tylko prawdziwe zdarzenie, z zycia mojej kolezanki.

Aksa, dobrze zrobilas. Kut.s z tego lekarza.

11 lata 9 miesiąc temu #590284 przez Depeche
dziewczyny, nie wiem czy ja doczekam do poniedzialku, mam takie parcie na zwieracze, ze czuje sie jedna noga na porodowce. Czop mi jeszcze nie wypadl, wody sa. Caly dzien sie mecze. Az mi kolezanka spuchla.

11 lata 9 miesiąc temu #590290 przez offca87
Depeche napisał:

Piszę znajomemu z Kanady, że mamy nowego papieża (pope). A jemu się pokićkało i odpisuje - a jaka rasa? mam nadzieję, że nie zrzuca dużo sierści!

No kas! :D zlolałam się.
Ja też właśnie zadzwoniłam do mojego W. z informacją. Pierwsze pytanie tego głuptoka: "jak myślisz, zalegalizuje w końcu te gumy, czy nadal będziemy działać poza prawem?" :silly:

Nawiasem, nasz Tosio został zmajstrowany, kiedy brałam tabletki.

aksa I dobrze! Zawalczyłaś o swoje. A ginekologowi na samochodzie wyryj karnego kutasa :P

Ps. Znalazłam krótki opis w sieci a'propo nowego papieża: "Argentyńczyk Bergoglio ma 75 lat i średnie szanse na wybór. Gdyby tak się stało, Kościół Katolicki zacząłby przede wszystkim interesować się biedą i sprawiedli­wo­ścią społeczną. Nienawidzi ostentacyj­no­ści bogactwa watykańskiego, prawdziwy lewak wśród kardynałów. Jego pontyfikat byłby czasem pokory. Ponoć w konklawe po śmierci Jana Pawła II zajął "drugie" miejsce po Józefie Ratzingerze. Wielu uważa, że czas Bergoglio przeminął."

Może Rydzyk przestanie się szarogęsić ;)

11 lata 9 miesiąc temu #590294 przez aksa
Depeche !!!! nieee jeszcze wytrzymaj noo tak niewiele nam zostało! Kubuś czarodzieju nie rób już psikusów żadnych!

fakt na swoim ginie zawiodłam się bardzo! myślałam, że to taki fajny gość na prawdę!

no właśnie ciekawe jak Lenusia..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 9 miesiąc temu #590300 przez offca87
Depeche ściśnij nogi! Nogi ściśnij!!!!!!

11 lata 9 miesiąc temu #590355 przez wiewiorka
Depeche napisał:

dziewczyny, nie wiem czy ja doczekam do poniedzialku, mam takie parcie na zwieracze, ze czuje sie jedna noga na porodowce. Czop mi jeszcze nie wypadl, wody sa. Caly dzien sie mecze. Az mi kolezanka spuchla.

sranko??

11 lata 9 miesiąc temu #590388 przez zolwikmb
offca87 napisał:

Depeche napisał:

No kas! :D zlolałam się.
Ja też właśnie zadzwoniłam do mojego W. z informacją. Pierwsze pytanie tego głuptoka: "jak myślisz, zalegalizuje w końcu te gumy, czy nadal będziemy działać poza prawem?" :silly:

Nawiasem, nasz Tosio został zmajstrowany, kiedy brałam tabletki.

aksa I dobrze! Zawalczyłaś o swoje. A ginekologowi na samochodzie wyryj karnego kutasa :P

Ps. Znalazłam krótki opis w sieci a'propo nowego papieża: "Argentyńczyk Bergoglio ma 75 lat i średnie szanse na wybór. Gdyby tak się stało, Kościół Katolicki zacząłby przede wszystkim interesować się biedą i sprawiedli­wo­ścią społeczną. Nienawidzi ostentacyj­no­ści bogactwa watykańskiego, prawdziwy lewak wśród kardynałów. Jego pontyfikat byłby czasem pokory. Ponoć w konklawe po śmierci Jana Pawła II zajął "drugie" miejsce po Józefie Ratzingerze. Wielu uważa, że czas Bergoglio przeminął."

Może Rydzyk przestanie się szarogęsić ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=48626

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #590393 przez Beata 26
Laseczki, no dziś nawet trochę popisałyście - to całkiem fajne uczucie wejść na forum i mieć "zaległości" ;). Po urodzeniu Juliana pewnie będę miała je ciągle.

Kika - coś jest na rzeczy między nami, to mi wspólne liczby mówią - ja też po dzisiejszym ważeniu - z niemal bólem serca - doczytałam się na wadze 20 dodatkowych kilogramów! w pasie 115 cm, ile Ty masz?

Poza tym - klopsy końskie z Ikei? o mamo, powiedz, że w Holandii nie - raz w życiu jadłam je, ale teraz pół dnia o tym myślę - bo czy końskie mięso może być takie smaczne?

Lafi - Wiktoria jest śliczna, bije z niej taki spokój i patetyczność ;*

Zimucha - pewnie dziś nie będziesz mogła spać.. powodzenia, będę trzymała kciuki jutro rano. Ściskam mocno.

Lenusia - o mamo!!! to już...? a kiedy będziesz wiedziała czy wywołanie jutro czy pojutrze? jak coś to ja już od jutra trzymam kciuki i jestem z Tobą myślami ;** Jak się czujesz?

Offca - piątek z każdą godziną bliżej... niedługo już utulisz Tosiaka!

Waszka - śliczny ryjek!!! świetny makijaż, ale i tak brzuszek najpiękniejszy! :)

Kasia - Wiktor jest cudowny! Pozytywnie zazdroszczę, że już się sobą cieszycie..

Goś - :kiss: Ty wiesz, że jutro będziemy z Tobą prawda? brzuszek masz idealny, Zosiaczek jest silna! poradzicie sobie, ja w to wierzę. dobre i życzliwe myśli - to tyle ile mogę Wam dać:***

Wiecie co, końcówka tego tygodnia jest/będzie bardzo owocna. Chyba zaczyna się jakiś sezon.

Ja pewnie zostanę na szarym końcu, 3, no prawie 2 dni do daty porodu i cisza. Co prawda skurcze jakieś są - ale co 20 / 30 minut i nie są bolesne.. także. ehh. ehh. ehh. ehh..

dziś imieniny mamy, wstawiam Wam fotki tortu/torta (jak się odmienia?) jaki zrobiłam, to mój debiut więc proszę się nie naśmiewać! plus foto prezentu dla mamy - symbolicznie - kwiatki i wazon owoców.
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #590398 przez zolwikmb

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=48626

11 lata 9 miesiąc temu #590425 przez xxElaElaEeexx
Beta Jaki torcik !!!Mmmm na pewno pyszny ;) I prezenty super :)

A ja właśnie zjadłam kebaba i frytki -zaraz pęknę :blush: :)

11 lata 9 miesiąc temu #590432 przez Waszka87
Beata tort świetny! Ja już się niemoge doczekać jak będę robić serniki w lecie z owocami.

Pobawilismy się z Ł trochę małemu poprzeszkadzalismy ale stresa miałam ciekawe czy coś ruszy :-]

11 lata 9 miesiąc temu #590438 przez aksa
Beata torcik wygląda booosskooo!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

ja jeszcze nie wiem za wiele o szczepieniach,,,,, mam też nadzieję, że w szpitalu mnie nakierują?? czy to później położna mi powie kiedy co i jak??

Ela o tej godzinie kebab??? :cheer: :cheer: niezle :P

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 9 miesiąc temu #590459 przez Depeche
Torcik bym opierdoli.a

Zolwik ja biore 5w1, chya 2 wklucia wiecej niz 6w1 , a z 50 zl taniej kazde szczepienie.

KArny kutas, hahahaah.

No jak go drazni bogactwo , to I like him. Moze troche mi dac z tego bogactwa , nie jestem wymagajaca.

Elka, Ty zarloku!

A ja mam dostawe mirindy i tabsow na zgage. Jakby mi mlody troche mniej naciskal, laskawca.

Aaa Waszka, ja to sobie nie wyobrazam zadnych rzeczy jak mnie tam tak boli.

Dibranoc.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka