BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 9 miesiąc temu #590634 przez Agnieszka86
Beata wow, ale fajnie, że się zaczęło!

Gosia myślami jestem z Wami kobietki!!!!

Andzia mi też ciężko w nocy wytrzymać przy karmieniu, zwłaszcza, że Zosia w dzień je i zasypia, a w nocy oczy wielkie jak 5 złotych i jakoś spać jej się nie chce. Czasem płacze i się pręży-gazy niestety miewa nadal.

Stresuję się tą naszą dzisiejszą wizytą w szpitalu... trzymajcie za nas kciuki, żeby było wszystko ok. Wizyta o 12.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #590637 przez Agnieszka86
Wiecie, o której Gosia ma cc?

11 lata 9 miesiąc temu #590649 przez xxElaElaEeexx
Kinga2424 Normalnie te nasze sny są chyba z kosmosu :lol: Daj znać po ktg :)
Agnieszka86Będę mocno trzymać kciuki :kiss:
Ja niestety nie wiem, o której Gosia ma cc :dry:
Ale trzymam za nią bardzo mocno kciuki :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #590651 przez wiewiorka
jak Wam idzie karmienie nocne? tez tak macie ze Wam głowa opada karmiac? ja odpalam sobie internet i forum poczytuje zeby nie zasnac. Zauwazylam tez ze codziennie o godzinie 5 pod sklep pojezdza samochod dostawczy z piekarni SPC. juz po dzwieku poznaje ze jedzie:)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #590659 przez xxElaElaEeexx
Dziewczyny które urodziły, jak sobie radzicie z maluszkami i obowiązkami domowymi?
Da się to jakoś połączyć? :)

Eh w pytaniu na śniadanie takie piękne kolorowe buty,szpilki,baleriny pokazują a ja słoń tylko do adidasów nogę wcisnę wrrr :angry:

Depeche Gdzie się podziewasz ? ;)

11 lata 9 miesiąc temu #590662 przez Agnieszka86
xxElaElaEeexx napisał:

Dziewczyny które urodziły, jak sobie radzicie z maluszkami i obowiązkami domowymi?
Da się to jakoś połączyć? :)

Eh w pytaniu na śniadanie takie piękne kolorowe buty,szpilki,baleriny pokazują a ja słoń tylko do adidasów nogę wcisnę wrrr :angry:

Depeche Gdzie się podziewasz ? ;)

Co do obowiązków domowych, to u mnie średnio to wygląda... Jak mam chwilę to ogarnę co nieco, ale powiem Ci, że jest naprawdę ciężko.

11 lata 9 miesiąc temu #590663 przez Agnieszka86
Mamy dzieci poza brzuszkami w czym Wasze maluchy śpią w ciągu dnia? Ja małą trzymam cały czas w rożku, ma tylko kaftaniki, pieluszkę i skarpetki, a nóżki ma gołe-tak jak w szpitalu.

11 lata 9 miesiąc temu #590665 przez xxElaElaEeexx
Agnieszka86 Właśnie tak myślałam,że wcale to takie proste nie będzie.Ale myślę,że z czasem jakoś się uda. :)

11 lata 9 miesiąc temu #590677 przez Agnieszka86
xxElaElaEeexx napisał:

Agnieszka86 Właśnie tak myślałam,że wcale to takie proste nie będzie.Ale myślę,że z czasem jakoś się uda. :)

Z czasem wszystko się jakoś unormuje. Dzieciaczki podrosną troszkę, to też będzie łatwiej (mam nadzieję).

11 lata 9 miesiąc temu #590684 przez Beata 26
Gosia napisala smsa - o 12 maja cc! Prosila o kciuki.:***
Oczywiscie mocno zaciskamy.

Moje skurcze bardziej bolesne. Polozna byla, rozwarcie sprawdzi jak skurcze beda czesciej bo nie chce prowokowac infekcji. Poki co dalej co 10-15 min skurcze ale bola. Naprawde bola..

11 lata 9 miesiąc temu #590690 przez wiewiorka
Agnieszka86 napisał:

Mamy dzieci poza brzuszkami w czym Wasze maluchy śpią w ciągu dnia? Ja małą trzymam cały czas w rożku, ma tylko kaftaniki, pieluszkę i skarpetki, a nóżki ma gołe-tak jak w szpitalu.

u mnie to rożnie, zależy co mam pod reka ale przewaznie kocykiem go przykrywam.ubrany jest bo mi marzł jak go w bujaczku czy na macie kłade. no ale Szymon jest troche terrorystą i najlepiej mu sie spi na rekach. jak go odkladam to zaraz sie budzi. No i te baczki... co baczek to pobudka i kweczy. Myslicie ze dac mu herbatke koperkową?pomoze mu?Niby bąki wychodzą ale czy powinnien przy nich marudzić??

Myslicie, że jak zamówiłam coś na allegro i sposob dostawy kurier to jak po tygodniu jeszcze nie przyszedł to sprzedawcy nalezy się negatyw?Zapłaciłam w zeszły czwaretk. W poniedziałek napisłam do niego kiedy bedzie i otrzymałam odpowiedz, że z przyczyn technicznych nie zależnych od nich towar bedzie wysłany we wtorek.Sam siebie nawet nie powiadomił o opóznieniu. Wczoraj jeszcze napisłam kiedy moge się spodziewać kuriera i nawet nie raczył odpisać.

11 lata 9 miesiąc temu #590706 przez patrycja85
nie wiem czy już wiecie bo nie dałam rady Was przeczytać ale o 9 na świat przyszedł Henio Vernix:) śliczny, duży chłopak:) 3570 i 55 cm:) gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wiewiórka-właśnie była u nas położna, mówiła że ja mam pić herbatę koperkową i zeby małemu już nie podawać.

11 lata 9 miesiąc temu #590708 przez dominia
Wiewiorka moj Syn jak pierdzi tez ma faze pobudki i wiercenia :) wczoraj mu dalam herbatke koperkowa pierwszy raz i mysle, ze te gazy mu wychodzily latwiej :) dzisiaj za to juz 3 razy przebieralam kupe ;) przy ktorej wogole sie nie prezyl, poscil pierda na spokojnie i juz byla :) mozesz sprobowac podac Synkowi, napewno mu nie zaszkodzisz a mozesz pomoc :)

Agnieszka moj maly od kiedy wyszedl ze szpitala jest ubierany caly, body z dlugim rekawem, kawtanik i spioszki, na noc ma body i pajaca, otulam Go albo rozkiem albo kocyk robie tak jak rozek :) za bardzo mi sie wierci zeby byl z golymi nozkami, czasem jak jest mu goraco to poprostu Go odkrywam :)

11 lata 9 miesiąc temu #590716 przez Kinga2424
Vernix gratulacje!!!!!!!!

11 lata 9 miesiąc temu #590719 przez wiewiorka
patrycja85 napisał:

nie wiem czy już wiecie bo nie dałam rady Was przeczytać ale o 9 na świat przyszedł Henio Vernix:) śliczny, duży chłopak:) 3570 i 55 cm:) gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wiewiórka-właśnie była u nas położna, mówiła że ja mam pić herbatę koperkową i zeby małemu już nie podawać.

Vernix GRATULEJSZYN!!!

Dobra to zaraz sobie przyzadze herbatke koperkowa

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka