BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #640170 przez 25malinka
hej dziewczyny!!

Troche mnie tu nie było,ale podczytuje Was wolnym czasem...
Podawalismy malej Nutramigen ale od wczoraj wogóle nie chciala jesc,pojechalismy jeszcze raz do alergologa i kazala kupic Bebilon Comfort zeby sprawdzic czy mala aby napewno ma alegrie na mleko,bo jesli nie to nie potrzebnie dziecku dawac ochydne mleko(nutramigen) a ten bebilon może pomoc na bolący brzuszek.Ten Bebilon jakos pije ale nie tyle co wczesniej(zdarzalo sie ze do 150ml wypila)a teraz 80ml czy 90ml ale dobre i tyle,wogole prezy sie,kopie nogami i ciezko jej zrobic kupke,dajemy jej duzo picia,przynajmniej dobrze ze chce i to nawet sama wode pije,mam nadzieje,ze w koncu sie wszystko unormuje bo sporo juz tych mlek zesmy wytestowali Nan,Bebilon,Bebilon Pepti,Nutramigen i teraz ten Bebilon Comfort a powiedziala jeszcze ze jak co to Nan Ha mozna dac na sprobe,heheh Niedlugo otworze sklep z mlekiem dla dzieci :)

AniaCzajka ładny Franulek

Aga szybkiego powrotu do zdrowia dla Zosi

Jesli chodzi o kg to u mnie po porodzie bylo jakies 8 na minusie,a teraz zamiast schudnac to przytylam jeszcze 2kg,masakra,trza sie brac ostro za siebie bo chcialabym zrzucic z jakies 10kg :ohmy:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 dni temu #640204 przez kika1985
Andzia ha ha tak cycki murzyńskie :P

Aksa mój tyłek raczej póki co wielki został ,:|

Dziś jadę znowu na zakupy z mama i siostra może tu w Siedlcach coś na moje dupsko wlezie

A wczoraj kupiłam małej leżaczek z brights Stars monkey buisnes czy jak to się pisze , mala lubi w nim leżeć, teraz właśnie włączyłam jej wibreacje i śpi

12 lata 6 dni temu #640269 przez Depeche
Koticz moj pies ma odruchy macierzynskie. Ale ta rasa taka juz jest, strasznie opiekuncza On do kazdrgo wozka na ulicy chce zagladac, spanikowany, ze mu dziecko ukradli. Z Laura robil to samo.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Maly jeszcze spi, ale zaraz wstanie. Dzis pogada taka nijaka, jakby mialo zaczac padac. Nie wiem, chyba go w welurowa bluze i spodnie ubiore. Kurcze tydzien temu kupilam mu nowy dres, mialam wziac 68, ale baba w sklepie, ze nie nie 62 , bo to duza rozm. No i bedzie bluza moze jeszcze na raz. Nie ma to jak przeje.ac 60 zl. Trzeba bylo lepiej w koncu cos sobie kupic.

12 lata 6 dni temu #640271 przez Depeche
Ja zrezygnowalam z zakupu lezaczka, nie zniose jeszcze jednego grata w domu. Ale jak wejdzie kasa to kupuje mu juz mate.

12 lata 6 dni temu #640273 przez Depeche
Kupuje tez sterylizator do butelek, dosc mam garow, tak wrzuce do mikrofali na 2 min i z glowy. Nie wiem czemu sie przy malej tak z tymi garami uzeralam.

12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #640298 przez andzia_zg

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[*] Aniołek 10.2014
Załączniki:

12 lata 6 dni temu #640303 przez Lenucha217
Witam . Mi udalo sie sprzedac Mega pake roz 56 za 120 zl :) <60 szt > takze fundne cos malemu :)))
Depeche jak Kubie pieknie w czerni :))
Przerazilyscie mnie tym murzynskim cyckiem :) Mi zostalo do zrzucenia 17 moze do smierci mi sie uda :) zmienil mi sie kolor oczu z ciemnych na jakies zolte jak to mozliwe nie wiem :(((
Załączniki:

12 lata 6 dni temu #640304 przez Lenucha217
Witam . Mi udalo sie sprzedac Mega pake roz 56 za 120 zl :) <60 szt > takze fundne cos malemu :)))
Depeche jak Kubie pieknie w czerni :))
Przerazilyscie mnie tym murzynskim cyckiem :) Mi zostalo do zrzucenia 17 moze do smierci mi sie uda :) zmienil mi sie kolor oczu z ciemnych na jakies zolte jak to mozliwe nie wiem :(((
Załączniki:

12 lata 6 dni temu #640305 przez andzia_zg
lenucha ale jaja... faktycznie masz inny kolor oczu... :cheer:
Wow... super, że Ci się udało sprzedac ciuszki :-) Masz juz chociaż kasę na coś innego...

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 6 dni temu #640333 przez kika1985
Ja karuzele dostałam od mamy z Tony love fajna ale małej jeszcze nie interesuje , Andzia super pomysł z tymi maskotkami ja też mam mate bez zawieszek i sama dokupilam lub dostałam inne zawieszki

Koticz u mnie kot tak samo reaguje jak twoje

12 lata 6 dni temu #640339 przez dominiczzkka
czesc dziewczyny, dawno mnie nie bylo. u nas dzisiaj pogoda piekna, ale sil brak. maly grzeczny, ladnie spi, ale we mnie zero energii.

Offca - jezeli tak bedzie lepiej dla malego to jest to dobra decyzja. mam wszystko to samo, kurwa mac, to jest jakas katastrofa. z ta roznica, ze u nas jeszcze do tego wszystkiego dochodzi tesciowa, ktora lubi sie wpierdalac. nie mialam jeszcze dnia, w ktorym bym nie plakala. mam serdecznie dosc, wszystkiego. tez myslalam o odejsciu, ale wizyte w konsulacie mam dopiero na koniec maja. z wytesknieniem czekam na ten czas. poki co udaje, ze wszystko jest ok. zrobilam sie jakas jebana ciota. wole sie poddac, zgodzic na wszystko i miec swiety spokoj, niz walczyc, nie mam sily poprostu. i bardzo polubilam alkohol. dzien bez kilku piwek, to dzien stracony. myslalam juz nawet o najgorszym, bo naprawde nie wiem co mam ze soba zrobic. jestem bardzo slaba.

koticz - na ciemieniuche bepanthen, 2dni i po sprawie

12 lata 6 dni temu #640373 przez AniaCzajka
Hej my byliśmy na bioderkach, Franek zrobił taki popis w poczekalni że szok tak płakał, że nie mogłam go uspokoić dobrze, że miałam wodę w termosie i mleko to go jakoś jedzeniem uspokoiłam. Z bioderkami wszystko dobrze na szczęście a teraz mały terrorysta śpi, a ja biorę się za obiad a potem czeka mnie górrrrrrrrrrrrra prasowania, no uwielbiam po prostu;/

Miłego dnia mamuśki i maluszki:)

12 lata 6 dni temu #640397 przez Kasica
Witam
Mam do odsprzedania 55szt. pampersów active baby rozm. 3 za 20zł plus koszt przesyłki ewentualnie odbiór osobisty Orzesze,Mikołów,Żory,Rybnik
Mojej córci nie spasowały i wróciłyśmy do huggiesów.
Szkoda by leżały...
;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=44736

12 lata 6 dni temu #640427 przez koticz
kika www.google.pl/imgres?q=cyce+do+pasa&um=1...ndsp=22&tx=104&ty=35 cos takiego? :laugh:

Jagoda ma dostać karuzelkę z FP od chrzestnej,a mate edukacyjną od chrestnego tak,że ja nic na to nie wydaję :) wiem,ze juz maja kupione tylko sie jakos spotkac nie mozemy,albo pracuja albo sa przeziebieni,albo nam szpital wyskoczyl...

Kot mi się zerzygał na dywan...w trzech miejscach...

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 6 dni temu #640440 przez aksa
koticz ehehehe masakryczna fota :side:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka