- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aksa Kamil, ladne, ale mam takie chu.owe skojarzenia ( sorki, ale inaczej sie tego nazwac nie da, takie tam sprawy sercowe), Olaf - chodzilo mi po glowie, Błażej - raczej nie, Kacper - bardzo mi sie podoba.
Dobranoc.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja dzis caly dzien spedziłam z moim meżusiem na sprzataniu mieszkania, struchu, praniu itp. Moj m nadal chory ale dzielny jest bo zamiast lezec to duzo mi dzis pomagał i nawet ciasto upiekł, ( tzn mowiłam mu co ma robic) i udało mu sie, Kazał do siebie mowił pan Makłowicz heehehe
Mam koleżanke Paule i czesto jej sie inny pytali czy ona Paula czy Paulina.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sylwka727 napisał:
Depeche Paula
Aksa Kamil
Zgadzam się w 100%
Depeche tak to właśnie jest odrzucamy te imiona które nam się źle kojarzą mi się np Kamil podoba bo mam świetnego kuzyna o tym imieniu
Sylwia hehe dziękuję i wzajemnie bo mój mężulek nie pamiętał zresztą ja sama zapomniałam dopiero mi mama przypomniała
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
mi się bardziej podoba Paula:)
młody dziś mi tak fajnie szaleje w brzuszku,że mam mega dobry humor
u mnie z tym imieniem to też przeboje..na razie jest kilka propozycji : Kamil,Błażej,Kacper,Marcel i Olaf może jakieś głosowanie przeprowadze
my dziś idziemy do brata m
Ania Czajka myślałam dziś o Tobie!!miałam pisać czemu się nie odzywasz! a tu proszę
kika bezy łał wstyd się przyznać ale nigdy nie robiłam a mój m i mój tata bardzo lubią
To bardzo miłe że pamiętasz:)
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
ale naprodukowałyście wczoraj! Szok! Wczoraj do Was nie zaglądałam, rano byłam u rodziców, potem kończyliśmy przeprowadzkę, a na koniec pojechałam coś kupić do jedzenia, bo w lodówce było tylko światło.
Bolał mnie wczoraj brzuch wzięłam no-spe i nic nie pomogło, później się zorientowałam, że ten ból to chyba od zaparć dzisiaj też trochę boli, mała od czasu do czasu się porusza, brzuch jest miękki. Jeszcze 4 miesiące stresu, chyba się wykończę
Dzisiaj za to nic nie robię. Jutro muszę jeszcze posprzątać, pomyć podłogi itd. no i zakupów trochę jeszcze zrobić.
Zjadłam śniadanie, mąż wrócił właśnie z kościoła (ja nie chodzę bo mdleję). Rano obudziło nas śliczne słoneczko, a teraz już nie ma po nim śladu a już widziałam oczyma wyobraźni siebie siedzącą na tarasiku z Inką w dłoni... bo dzisiaj samotna niedziela mnie czeka, mąż na mecz jedzie po 11.
A u Was jakie plany? Dzień intensywny czy raczej leniwy się zapowiada:) ?
- lenusia7
- Gość
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczorajszy dzień zakończony prawie utratą oka, dziecko przy usypianiu wsadziło mi paluchy, beczałam jak bóbr.
Dziś obudziłam się z mega bólem głowy i drugiego oka, które zresztą bardzo mnie martwi. CZasem , chyba na zmiane ciśnienia, boli mnie to oko i jakby wi wzrok na nie falował, wezmę apap i mi przechodzi. Byłam u lekarza, bo mogę mieć wysokie ciśnienie, ale nic nie wyszło. Poza tym wtedy mnie akurat nie bolało. Nie ukrywam boję się trochę, bo mi się to bardzo w tej ciązy nasiliło, a mam wade wzroku. No nic, pod koniec ciązy bede sie konsultowac u okulisty, nie bede miala nic przeciwko tym razem, gdybym miała wskazania na cesarskie.
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Agnieszka86 ja też mam problem z zaparciami, więc zaczęłam codziennie jeść Activię i mi pomaga. Znowu moja szwagierka która rodzi na przełomie listopad/grudzień pije codziennie zieloną herbatę i zjada 3 figi. pomaga jej. ja jeszcze polecam żebyś sobie ewentualnie każdego wieczoru zalewała 3 suszone śliwki przegotowaną wodą i następnego dania wypiła i zjadła śliwki. A jak już nie pomoże to czopki glicerynowe. To tyle z moich rad.
My jeszcze u teściów, ale dziś wieczorem wracamy do Jeleniej. Prawie 430km do przejechania,o masakra, a mój emek nie wiem co mu dolega, ale czuje się fatalnie, boli go żołądek i mdli go...i aż mnie przeraża jak będę musiała wracać...
Moje samopoczucie bardzo dobre, czuję się rewelacyjnie. Maleńka daje coraz częściej o sobie znać. Aż cała jestem w skowronkach. Pozdrawiam was kochane. Życzę Wam udanej niedzieli z brzuszkami i partnerami.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bezy upiecznoe a piekłam je po raz pierwszy wyszły mega słodkie heh no ale takie mialy być , zeby nam za bardzo w tylek nie poszlo oddałam część teściowej żeby jej też poszło w biodra
wczoraj zasiedzialyśmy sie z Sebka siostrą do północy, kurcze ledwo siedziałam, dziś ide spać wcześniej żeby się wyspac do pracy , szkoda że te 4 dni wolnego tak szybko minęły
rano zjedlismy razem śniadanie, teraz Sebek pojechal odwieźć siostrę i do sklepu po parę rzeczy a ja zmyłam podłogi, ogarnęłam trochę i mam wolne
depeche a może ty masz jakąś jaskrę???? kurcze nie dobrze ze te oko cię boli
Ania zaglądaj częściej
Agnieszka to juz cała przeprowadzka za wami? super
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
U mnie dzis pochmurny dzionek.ale na szczęście nie pada. Zamierzam dziś poleniuchować, bo mam obiad z wczoraj.
Agnieszka ale musialas sie narobic przy tej przeprowadzce. Nie za bardzo się nadwyrężasz?To jednak duzo schylania itp. Uważaj na siebie.
Depeche koniecznie skonsultuj to z okuliatą.A jaka masz wadę wzroku?
kika jak dziś oczka Dominika?
Miłej niedzieli zyczę
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wlasnie o te jaskre bylam juz kiedys u lekarza, mialam takie badanie komputerowe nowym jakims specjalistycznym aparatem i nic nie wyszlo Teraz sie naprawde boje, bo meza kuzynka z dwa tyg temu urodzila, a od tygodnia nie widzi na jedno oko. Tez ja bolalo, chodzila do lekarza, nic nie wychodzilo, wiec stwierdzili , ze ma migreny, a teraz wyszlo, ze to jaskra i nikt sie nie poznal.Ja dlatego mimo wszystko chyba bede chciala teraz cesarke, juz mi wystarczy ta wada wzroku, ktora mam.
Spadam dziewuszki, musze moja małą wystroić - obaid u dziadków.
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja własnie jem śniadanko;p a małż jeszcze śpi wczoraj też pózno wrociliśmy bo o 1.30 padłam i od razu usnęłam,
za to młodymi dzisiaj ze 40min buszował w brzuszku! ale jak położyłam rękę małża to przestawał, m się zaczął śmiać, że już tate w jajo robi
ale szkoda bo chciałam żeby też poczuł.
U nas niedziela na leniwca obiadek u mamusi pózniej spacerek więc dziś mamy czas tylko dla siebie:) a już nie dużo nam takich chwil zostało...ojjciekawa jestem jak to będzie jak młody będzie już z nami...
Sylwie ojj spóznione ale szczere życzenia imieninowe!wszystkiego najlepszego dla Was i maluszków!
Depeche kurcze to poważna sprawa z z tym okiem, moja kuzynka wprawdzie jeszcze dzieci nie planuje ale ma też wadę wzroku ciśnienie duże i lekarz jej od razu powiedział, że jeśli będzie kiedyś rodzić to tylko cesarka! myślę, że jak znajdziesz dobrego specjalistę to zajmie się Tobą
Gosia oby Twój m nie miał jelitówki! spokojnej podróży do domu Wam życzę!
udanej niedzieli kochane!!
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]