- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mleko jakie podawać najlepsze?
Mleko jakie podawać najlepsze?
- buziaczek18
- Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582272 przez buziaczek18
Witam mam prosbę do wszystkich mam o opinie na temat mleka ,jakie podawać dziecku ,chodzi o mleko w proszku ,i ile dziecko ma miesięcy i jakie pije mleczko ,moja mała ma miesiąc i drugi raz zmieniam jej mleko najpierw miała nan teraz bebiko i strasznie boli ją brzuszek ,i nie może zrobić kupy ,ma takie zaparcia ,doświadczone mamy proszę o radę jakie mleko podajecie jego nazwę i jak się dziecko zachowuje po tym mleku ,dziękuje , :)Nie mogę karmić naturalnie ponieważ po porodzie biorę zastrzyki ,wdała mi się zakrzepica niestety
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez buziaczek18.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #583638 przez Zuzu19
Hej.
Moje dziecko jest na Bebilonie. Brzuszek go nie boli. Przesypia mi prawie całą noc po kolacji 120ml. Kupka jest z rana, po śniadaniu. 0 problemów.
Maciek ma prawie 4 msc i od 1,5 msc jest na MM.
Moje dziecko jest na Bebilonie. Brzuszek go nie boli. Przesypia mi prawie całą noc po kolacji 120ml. Kupka jest z rana, po śniadaniu. 0 problemów.
Maciek ma prawie 4 msc i od 1,5 msc jest na MM.
- buziaczek18
- Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #587303 przez buziaczek18
Dziękuję Zuzu,czekam na rady innych mam,,,,
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #587319 przez Agusiak
moja córcia, praktycznie od początku była na Bebilonie, najpierw tym gotowym w płynie a potem na jedynce w proszku. Żadnych problemów brzuszkowych nie było, a próbowaliśmy też inne mleka i masakra. Miała niecałe 3 miesiące jak przesypiała już całe noce.
Teraz jesteśmy na mleku Gerber, ale praktycznie cały pierwszy rok tylko Bebilon. Polecam
Teraz jesteśmy na mleku Gerber, ale praktycznie cały pierwszy rok tylko Bebilon. Polecam
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
11 lata 7 miesiąc temu #675806 przez Marlena1888
witam, ja zaczęłam karmić mm gdy mojego nie wystarczało. zaczełam od enfamilu- jedno z najdroższych i najbadziej nagradzanych laurami konsumenta itd.. i co- masakra= nie dość że synek miał zatwardzenia, zaparcia, to jeszcze częste ulewania i wymioty.... i zmieniłam na nan pro1, extra jest, kup jest dużo 3-5 dziennie i wszystko w normie więc polecam choć różnym dzidziusiom co innego podchodzi