- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Aneczka84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja mam już 30 to moja pierwsza ciąża, w sumie rok temu we wrześniu uznaliśmy, że chcielibyśmy dziecko
Za tydzień będę w Polsce i zorientowałam się, że chyba muszę przymierzyć zimową kurtkę no i jeszcze się dopinam i potrafię oddychać, więc może nie będę kupować ... chyba, że coś się trafi.
Z naszej listy to mamy tylko wanienkę kupioną tzn dostaliśmy i parę ubranek ... w styczniu pewnie zaczniemy kupować.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
malina ja Cię podziwiam za to jak silną kobietą jesteś a jesteś osobą pełnoletnią i przede wszystkim jak mówisz świadomie zaszłaś w ciąże!!! Mam tylko nadzieje ze kiedys poznasz mezczyzne który bedzie was godzien i bedziecie szczesliwi we 3 a polegac mozesz zawsze bycie samotną matką to nie wstyd !!!!
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
Alesandra napisał: karolincia ja jestem 10 dni po terminie;D
malina ja Cię podziwiam za to jak silną kobietą jesteś a jesteś osobą pełnoletnią i przede wszystkim jak mówisz świadomie zaszłaś w ciąże!!! Mam tylko nadzieje ze kiedys poznasz mezczyzne który bedzie was godzien i bedziecie szczesliwi we 3 a polegac mozesz zawsze bycie samotną matką to nie wstyd !!!!
Dziękuje bardzo Taką mam nadzieję, że ktoś kiedyś stanie na mojej drodze, kto pokocha i mnie i Małą. W związku byłam ponad rok, było idealnie.... Miesiąc przed tym jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży - zerwaliśmy, przestaliśmy się dogadywać, głównie przez jego matkę, stał się nie odpowiedzialny. Dowiedziałam się w 3 miesiącu. Przez całe 3 miesiące 0 objawów, nie było tylko miesiączki, ale to jest normalne u mnie, bo miesiączkowałam co 2/3 miesiące a czasem i 4. Gdyby powiedziałam mu o ciąży na początku myślałam, że do siebie wrócimy, że będzie jak wcześniej, ale niestety.... Nie udało się, stal się straszny, każdego dnia co raz gorzej czułam się przez niego, wykańczał mnie psychicznie. Dlatego w akcie urodzenia nie będzie wpisany i jemu to na rękę sam powiedział, że tak będzie lepiej i to jedyne w czym się zgadzamy.
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Saga trzymaj się, będzie dobrze, musi być.
Roksi witamy i zapraszamy do nas o i kolejna babeczka na marcówkach, super u nas też córeczka będzie - Julitka ja już połowe wyprawki mam kupioną myślę, że do lutego będę już mieć wszystko z listy w domu
Bujanka oglądaliśmy wózek z tako w sklepie tylko nie wiem jaki to był konkretnie model i powiem Ci, że nawet fajnie się sprawował
Malina nawet takich głupot nie gadaj! To, że jesteś młoda nie znaczy, że będziesz złą matką ! Głowa do góry i nawet się stąd nie ruszaj
- madlen_m
- Wylogowany
- gaworzenie
Jeśli zamierzacie kupić chusteczki to w realu jest promocja Pampers 6 opakowań za 26zł.
- madlen_m
- Wylogowany
- gaworzenie
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
Nie mogę tego przeżyć jak słucham od koleżanek, że one by usunęły, bo całe życie zepsute itp. aż łzy cisną mi się do oczu. Temu ograniczyłam kontakty ze znajomymi. Nie mam ochoty wysłuchiwania takich rzeczy. Mieszkam z rodzicami w dużym domu, więc miejsce dla małej jest, a rodzice cieszą się niesamowicie, że jednak będą mieli wnuka
- Aneczka84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- madlen_m
- Wylogowany
- gaworzenie
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Nie pozwole Ci stąd odejść!!! :* Od tego jesteśmy by się wzajemnie wspierać w trudnych chwilach, cieszyć z tych dobrych momentów Razem zawsze łatwiej. Rówieśniczek się nie słuchaj, koleżanki potrafią być fałszywe i bardzo dużą krzywde wyrządzić - wiem, bo sama się nie raz przejechałam na "koleżankach" ...
U mnie też nie było kolorowo w poprzednim związku który całe szczęście nieskończył się ślubem!!! W ostatniej chwili otworzyłam oczy i zobaczyłam jaki potwór jest z tego czlowieka....
Byłabym mamą w wieku 20 lat....ale....stało się inaczej.....
Teraz jestem we wspaniałym związku mam bardzo kochającego Mężczyznę u swego boku, któyry mnie kocha taką jaką jestem i będziemy rodzicami....trochę sie nastaraliśmy o dzieciątko....leczyłam się u ginekologa...brałam hormon beta hcg na wywołanie owulacji...ale się udało
Moje koleżanki też gadają o tym że po co mi dziecko, że za szybko...itp itd..ale mam to gdzieś....to była nasza świadoma decyzja chcieliśmy zaczęliśmy się starać, nie mogłam zajść zaczeły się badania...ginekolog odkryła przyczyne i dzięki jej pomocy się udało
Zobaczysz na Twej drodze tez stanie wartościowy Męzyczna dla którego Ty i Kalinka będziecie Księzniczkami Życzę Ci tego z całego serduszka, bo zasługujesz na szczeście , na bycie uszczęśliwianą i rozpieszczaną
Warunki macie z Kalinką super mieszkaniowe Bedzie się bawić w ogródku Super że masz kochających i wyrozumiałych rodziców
Bardzowazne jest wsparcie bliskich w takich chwilach Pamiętaj że masz też NAS !!!! :*