BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 10 miesiąc temu #965996 przez Karolincia
Karola - Poczekaj do wizyty u ginekolog, a teraz jak Ci sie tak spina brzuszek to wez nospe i kladz sie odpoczywaj

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 10 miesiąc temu #965997 przez Karolincia
popycham post

9 lata 10 miesiąc temu #965998 przez karola1322
Mi nospa nie pomaga odpoczywania mam dosc dzis i tak cza posrzatac chate i obiad zrobic.. Pierwszy raz ten sluz byl i nue po sexe zobaczyny dalej jak to bydzie

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #965999 przez Karolincia
Karola - Oby Ci odpusciło to i oby do wizyty !! :)

9 lata 10 miesiąc temu #966001 przez monia89
Hej Alesandra dzieci spokojnieją przed porodem. A co do Tosika maz pracuje od 8-17/18 potem od 20.30 go nie ma bo robi dodatkowo żeby była kasa na zaś jak przez jakieś 2 tyg po porodzie będzie z nami
mieszkam z rodzicami tata emeryt pomaga zabawi Antka zostanie z nim jak mam wyjazd ale to z 2-3 godz mama siosyra wracają po 16 czasem wcześniej to jak go siostra zabawi to mam kompletny luz bo wtedy moge nie istnieç :-) ale ostatnio ząbkuje więc czy jest mąż czy nie wtedy musze być ja i niekiedy jest tak że przez całą noc śpie godz a reszte przenosze go przebujam albo śpi na siedząco u mnie na kolanach i te nocki mnie zabijają....
Karola nie wiem jak czop wygląda.

9 lata 10 miesiąc temu #966002 przez syza24
Mam taką ochotę na krówki że aż musiałam męża wysłać na zakupy bo chyba bym nie wytrzymała :lol:
No i wczoraj napisałam mężowi kartkę co ma zabrać jak będę wychodzić ze szpitala, co gdzie się znajduje jakby mi czegoś zabrakło w szpitalu albo jak bym czegoś dodatkowo potrzebowała i mimo że wszystko jak krowie na rowie opisane i nawet małe karteczki poprzyklejałam co gdzie się znajduje to ten mi na to że on tego nie ogarnia :evil: myślałam że go uduszę i zaczęłam oczywiście się wydzierać że to najwyższy czas żeby ogarnął a on mi na to SPOKOJNIE KOCHANIE no myślałam że go rozszarpie :angry: ale na szczęście powiedział, że dzisiaj pod wieczór cały pokoik małej ogarnie gdzie co leży i jak co się nazywa i do czego służy

9 lata 10 miesiąc temu #966004 przez lalka
Karola ja mam identycznie jak ty ze śluzem...gin powiedział,że prawdopodobnie czop odchodzi i to się dzieje na 2-3 tyg przed porodem...więc spoko nie ma co jeszcze panikować!!!

monia mi się dzidzia jakoś uspokoiła od 2 dni!!!!boję się w cholerę!!
noce u mnie tragiczne!!!

9 lata 10 miesiąc temu #966009 przez karola1322
Heh to nie tylko ja tak mam ze sie wydre na mojego pytam kiedy zrobi szafie pulki dla malej jak bedzie miec czas a ja mu ty go nie masz przyjedza z pracy zje obiad i zas jedzie robic eh i tak siedze sama az mama nie przyjedzie to schodze na dół pogadac bo zaraz sama do siebie zaczne gadac ciekawe jak mala sie ur jak to bydzie. Dzis ma robic do 15 potem che wyjsc z tej chaty

9 lata 10 miesiąc temu #966010 przez Anabelle
Ale Karola zaczyna 38 tydzień ciąży, ja bym na jej miejscu już nospy nie brała :) Ciąża donoszona :) to naturalne że skurcze moga się już pojawiać. macica ćwiczy.

9 lata 10 miesiąc temu #966011 przez Anabelle
A tatusiami się nie przejmujcie :)
Mój też miał czas na wszystko, skończylo się tak, że jak ja byłam z małym w szpitalu to zapierniczał od rana do wieczora - malował ściany, mył okna, podłogi, wietrzył... tylko że u nas w mieszkaniu była tylko sypialnia i podłogi ;) nie mielismy nawet łazienki czy kuchni - musiał jednak ogarnąć. Sam też szukał mi rzeczy na wypis ze szpitala. Antek urodzil sie przed terminem wiec nie mialam przygotowanego.

9 lata 10 miesiąc temu #966013 przez karola1322
Tu mi na suwaczku pokazuje ze 38 tydzien zacznie a na aplikacji w pon 39 ogupialam z tymi tygodniami.. Moj che sypialnie malowac i panele klasc ciekawe kiedy to zacznie z sprzątaniem niem to zaczne chyba sama okna by cza bylo umyc eh nosy juz nie biore bo nie pomagala jak byly skurcze co potem trafilo sie do szlitala

9 lata 10 miesiąc temu #966058 przez kristi*
Mój też niezbyt ogarnięty w tym wszystkim, ale mam przygotowaną dodatkową torbę z rzeczami, które ewentualnie mogą się przydać - najwyżej do szpitala z torbą będzie jeździł hehehe :laugh:

Ostatnio gdzieś coś w necie znalazłam i teraz już jestem pewna, że mam skurcze przepowiadające.
Wczoraj odebrałam wyniki badań - wyszły lepiej niż te poprzednie, ale na posiew jeszcze czekam.

9 lata 10 miesiąc temu #966059 przez *Beata*
Syza ja chciałbym tylko jak utracilas dochód dokument potwierdzający utratę dochodu (np. Świadectwo pracy) oraz dokument potwierdzający wysokość utraconego dochodu (np. Pit-11) i obojętnie czy macie jedno zaświadczenie z Urzędu Skarbowego czy dwa... Chyba ze wykazujecie dochód tylko na oswiadczeniach to wtedy każdy swój.

9 lata 10 miesiąc temu #966060 przez *Beata*
Kristi to dobrze że wyniki masz już lepsze :) tak długo musisz czekać na tamten wynik? Ja wczoraj po wizycie zawiozlam do laboratorium i po 3 godzinach dostałam maila z wynikiem.

9 lata 10 miesiąc temu #966061 przez *Beata*
Syza co do nowej pracy to jeżeli uzyskalas ją w 2013 roku to dochód dzieli się przez tyle miesięcy ile w 2013 roku byłaś w niej zatrudniona (czyli od daty rozpoczęcia pracy wskazanej na podpisanej umowie) o ile nadal jesteś tam zatrudniona.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia