BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 10 miesiąc temu #965482 przez Alesandra
Malina racja jak ona czka toja sama się śmieje :P
powiem wam, że wyprałam już pierwszą partię ciuszków malutkiej w jelpie i zapach delikatny świeży me gusta ;D
Karolincia zdecydujemy się na jedno bo mamy długie nazwisko i mi wypisanie tych druczków zawsze zajmuje jak muszę pełne imię wpisywać

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 10 miesiąc temu #965484 przez Alesandra
ja ostatnio mam mdłości i zgagi jak zjem cokolwiek dlatego jeść się boję.
Syza kochana Ty jesteś w wyjątkowej sytuacji zresztą ja też dużo musiałam i muszę leżeć ale jakoś mnie kg się nie trzymają ale to i dlatego że moja córcia maluszek :) dla mnie waga jest nie ważna tylko moje dziecko a jak szybko zrzucę kg nie jest ważne

9 lata 10 miesiąc temu #965485 przez Alesandra
up

9 lata 10 miesiąc temu #965486 przez Alesandra

9 lata 10 miesiąc temu #965489 przez malina219
Aleksandra ja całe szczęście już kilka tygodni mam przerwę od zgagi, tzn. dziś w nocy miałam, ale zasnęłam, więc się z nią długo nie męczyłam. A wcześniej to masakra cały czas, codziennie zgaga i nic nie pomagało, ani rennie ani domowe sposoby :( Pewnie temu, że się cieszę, że mi odpuściła to znowu będzie powtórka z rozrywki haha :laugh: Ja też chyba nie będę dawać drugiego imienia Kalinie ze względu na długie nazwisko. Z drugiej strony mama mi mówi cały czas, żebym dała jakieś święte drugie.... Jakbym dawała to dałabym Maria, ale nie wiem jeszcze :)

Syza ja też już się wcale nie ruszam, bo chcę, żeby Kalinka jeszcze pomieszkała w brzuszku chociaż do końca lutego te dwa tygodnie, więc pewnie dużo przytyję do porodu, ale nie dbam o to! Pikuś :D Że miałaś siłę na zakupy.... podziwiam :) Ja to się męczę jak muszę wyjść po schodach po coś, a co dopiero zakupy :( A co do pampersów to jeszcze nie mam ani jednej paczki kupionej, ale mamie już wysłałam zdjęcie na telefon jakie ma mi kupić, więc jak poczuję, że to już to po prostu skoczy i kupi. Co do tej czkawki to odczuwam to samo! :woohoo: :laugh:

9 lata 10 miesiąc temu #965491 przez Alesandra
Malinka ja akurat mam tylko jedną paczkę pampersiaków 2 i jedna jedynek bo były w promocji.
W lidlu były super ciuszki ale jak się ludzie rzucili to nic nie zostało;p

9 lata 10 miesiąc temu #965494 przez malina219
Aleksandra widziałam na gazetce! Mamę wysłałam, bo nie daleko od lidla pracuje i były tylko w najmniejszym rozmiarze czyli 50, "normalne" rozmiary powykupowali! :P

9 lata 10 miesiąc temu #965496 przez Alesandra
ja pamiętam jak swojego czasu były torebki witchen w dobrej cenie to kobiety kupowały hurtowo a potem za 2 razy wyższą cenę sprzedawały na allegro

9 lata 10 miesiąc temu #965497 przez Alesandra
dobra mamusie ja lecę obiadek jakiś wymyślić zanim mąż wróci z pracy dopóki jeszcze przy garach mogę wystać

9 lata 10 miesiąc temu #965504 przez syza24
Malina nie miałam siły chodzić na tych zakupach ale to były tylko dwa nie duże sklepy i podjechaliśmy samochodem więc w miarę szybko poszło a i tak zmęczona taka jestem że idę kimnąć na godzinkę :blush: ja pampków w supie teraz mam jedną paczkę 1 i jedną 2 a mąż mówi że to zapas na miesiąc a jak mu powiedziałam że raczej na tydzień to nie chciał uwierzyć i mówi, że wyobraził sobie taką górę zużytych pampersów :laugh:

9 lata 10 miesiąc temu #965514 przez monia89
U mnie sorbet nie dał rezultatu :-( Antek ma biegunke jedna partia trafiĺa do nocnika druga w pieluche i tu był problem bo wytarcie chusteczkami nie pomogło trzeba było pupu umyć w wodzie bo była fuj.... wièc matka miała dodatkową robote... padam na twarz co jakiś czas odczuwam bolesne skurcze nogi mam jak balony boże byle do soboty.

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #965550 przez kristi*
Karolincia domowe pączki pyszne, ja zawsze z mamą robiłam pączki i faworki. W tym roku odpuściłam i tylko kupne.
malina219 Ja też dość mocno czuję czkawki. Ostatnio dość często je ma nawet kilka razy dziennie – codziennie. I jak przykłada się rękę też dobrze czuć.
Alesandra ja mam dość długie i trudne nazwisko i dla małego będą dwa imiona w tym drugie – niepolskie – a niech się urzędnicy męczą hehehehe :woohoo:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

monia89 wytrzymasz do soboty, szybko zleci :)

Mały dzisiaj w nocy takie akrobacje wyprawiał, że aż mężuś się dziwił czy to on :laugh: , normalnie można było stópki wyczuć, rozpychał się na dwie strony, nózie z lewej, pupą z prawej :P, ale chwilami aż bolało :unsure:

Idę po pączki :laugh: , jeszcze gości wieczorem będą.

9 lata 10 miesiąc temu #965554 przez syza24
Monia współczuje ci ale do soboty już niedługo ;) mam nadzieję, że Antkowi już przejdzie i będzie współpracować z tobą :)
Ja niestety nie pospałam bo najpierw mama dzwoniła i mówiła co jest w tesco na promocji :laugh: kupiła mi Jelpa mam nadzieję że lepiej podejdzie mi zapach niż loveli :)
A później teściowa przyniosła domowe pączki pycha :cheer:
I już odechciało mi się spać :huh:
Ja mam dwa imiona i dwa nazwiska i to nie są ani krótkie ani łatwe ale jakoś mi to nie przeszkadza raczej właśnie urzędnicy się męczą :laugh:

9 lata 10 miesiąc temu #965561 przez karola1322
Ja czekam az mama przyniesie poczki z makiem bo unas nie ma eh u mnie urzednicy meczyc sie nie beda heh
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i na lody i lesy

9 lata 10 miesiąc temu #965585 przez Karolincia
Karola - Witaj w klubie hehehe :P Tez mam taką zachciankę :P :) Oo..to porpoś Męża żeby skoczył Ci do skelpu po lody :) :)

Monia- Bidulo Ty :( :( Skurcze masz??! Obyś wytrzymała do soboty!!!! :blush:

Syza - Ojj nie przejmuj się wagą, zrzucisz po porodzie :) No proszę to nikt Ci nie dał dziś pospać jhehe :) Przynajmniej pojadłaś pączków domowych trochę :) :)

Ja mam dwa imiona, ale nazwisko po Mężu :) :)

Kristi - Moja w nocy dziś też wystawiła chyba palec , bo normlanie wyczułam i nim lekko ruszała hihi :) :) Ogólnie bardzo sie rozpycha :)
Marcinek widzę tez niezły wiercioch jest :) :)
Faktycznie urzednicy mają trochę męczarni hihihi :P :P

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia