BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 1 miesiąc temu #969561 przez karola1322
dobrze tylko jak mnie mój wkurzał w esach tento jej skakało bo nie dałam mu znać ale ja nie umiałam... leżeć tak długo musiałam na lewym boku to jak miałam siegnoc po tel i chyba se wezne prysznic dziś jakaś nie swoja jestem

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #969562 przez *Beata*
Coś mi się wydaje, ze to będzie Twój dzień :)

10 lata 1 miesiąc temu #969563 przez Alesandra
Beata ja nie mam żadnych skurczy ani rozwarcia. No to nie najgorzej Twoja malutka waży. No ja musiałam troszkę 50/56 kupić ubranek bo 62 za duże będą na moją malusią.
Myślę,że karola na dniach urodzisz zaraz się posypią porody może jeszcze któraś z kwietniówek zostanie marcówek tak jak u nas zostało troszkę kobitek lutówkami :)

10 lata 1 miesiąc temu #969564 przez karola1322
chałam bym ale to zależny od małej....

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #969566 przez Alesandra
spokojnie karola może jak wyluzujesz to się rozwarcie zrobi i mała wyskoczy.
Ja póki co korzystam z ostatnich dni przed szpitalem. nic nie robię oprócz prania dla malej muszę troszkę przepakować torbę do szpitala no i zjem w końcu jakiś smaczny obiad bo w szpitalu to tragedia

10 lata 1 miesiąc temu #969568 przez karola1322
szpitalne jedzenie eh ja miałam dowóz jedzenia ..... bo nie lubię szpitalnych chodź to katering

10 lata 1 miesiąc temu #969569 przez *Beata*
Aleksandra no jakby ważyła te 2500g to już nie jest najgorzej, już nawet nie chodzi mi o tą małą wagę tylko o to czy jest wszystko ok, piątek był dla mnie ciężki, stresowałam się strasznie... niby mówią, że ok, ale pewności nie ma się nigdy, już chciałabym, żeby była z nami... Dzisiaj jeszcze mam wizytę o godz. 15.30 u endokrynologa... może ta waga też jest coś związana z tą tarczycą? Sama już nie wiem...

10 lata 1 miesiąc temu #969570 przez Karolincia
Alesandra - To prawda baaardzo szybko zleciało :) :) Wasz miesiąc się zaczął :D :) A mój KWIECIEŃ już tuż tuż !!! :)
Pokaz ubranka które kupiłaś :)

Karola -Właśnie podłączam się pod pytanie Beaty, jak Malutka reagowała na skurcze?? Ja tak samo mysle ze dzis to Wasz dzień :)

10 lata 1 miesiąc temu #969571 przez *Beata*
Aleksandra a co do torby szpitalnej to mniej więcej jakiej wielkości masz? Ja się w taką mniejszą średnio zmieściłam i mam taką trochę większą i nie wiem czy nie będę wyglądała dziwnie, no ale w niej tylko niezbędne rzeczy...

10 lata 1 miesiąc temu #969572 przez Karolincia
Beata -Moja torba do szpitala jest średniej wielkosci, biore tylko najpotrzebniejsze rzeczy, Mąż mi dowiezie reszte rzeczy :)

10 lata 1 miesiąc temu #969574 przez *Beata*
Karolincia do kwietnia czas na pewno też szybko zleci, nawet nie wiem kiedy minęły te miesiące i już marzec, a teraz to już takie czekanie i zastanawianie się czy to już czy nie...:)

10 lata 1 miesiąc temu #969575 przez karola1322
ja mam jedna torbę zmieszczę się ja i mała i mam mała torbe co tam mam dokumenty i wodę .. Karolinica mała na skurcze reagowała dobrze ostatnio w Auchan kupiłam ciuszki na wyjście

10 lata 1 miesiąc temu #969576 przez *Beata*
Karolincia ja mam 4 koszule, szlafrok, 2 x klapki bo jedne pod prysznic, ręcznik kąpielowy i jeden mniejszy, paczkę pampersów, chusteczki nawilżające, podkłady, jakaś kosmetyczka, no i te wszystkie niezbędne rzeczy potrzebne po porodzie...

10 lata 1 miesiąc temu #969578 przez *Beata*
No ale już sama paczka pampersów trochę miejsca zajmuje no i te mega duże podpaski też...

10 lata 1 miesiąc temu #969579 przez Alesandra
ja mam małą dla siebie.szlafrok, 3 koszule, majteczki wielorazowe podkłady, no i pidżamę na pobyt w szpitalu bo wymagana zanim urodzę plus jakieś dresy i bluzeczki, kosmetyki dla mnie i ręcznik, zakupię jeszcze papierowe.
dla malej większą bo ubranka na pobyt w szpitalu pampersy premium care, bepanthen,pieluszki tetrowe, rożek, kocyk bo to nie wiadomo ale chyba kocyk wyłożę i zostawię mężowi razem z nosidełkiem jak będzie do nas jechał to weźmie to się troszkę wielkość torby zmniejszy. To się wydaje, że mało tego ale troszkę trzeba wziąć.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia