BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu #289619 przez justyna84
Ja robilam kisiel na zwyklm soku , nei jest to to samo co na swoim ;) ale wyjdzie
Teraz wszystko jest chemia nafutrowane

Ja to myslalam ze wyscie sie juz zgadaly na spotkanko i jest juz po :silly:

pulpecia dziekuje za mile slowa :blush:

A co polecacie na obiad bo ja nei mam zielonego pojecia co mam zrobic :huh: ;) teraz mam nowa kuchnie to moge szalec :unsure:

Bylam dzisiaj u kolezanki co tez ma male dziecko i normalnie smierdze fajurami :ohmy: bo ona pali przy tej malej w tym malym pokoiku masakra jakas .Ja bm w zyciu nei pozwolila mojemu M palic przy dziecku zawsze wychodzi na klatke

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289623 przez pulpecja
justyna Ty byłaś tam chwilę i już "prześmierdłaś" fajkami, to pomyśl jak ta malutka musi "pachnieć" na codzień :( :( nierozumiem takich rodziców :( :(

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289629 przez justyna84
PULPECIA ja tez nei rozumiem ;) malo tego to jeszcze jej mama siedziala z nami i palily obie na raz :ohmy: :ohmy: chyba juz tam raczej sie nei wybiore ;) . A ta mala to swoja droga bo ona z nia prawie wcale nie wycchodzi tylko jak ''musi'' o jej sie nei chce :dry:

Sylka dobry byl ten deser :unsure:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289632 przez sylka
Dobry zaraz podam ci przepis jak chcesz :)

Ona doltenia dziecko fajkami, biedny maluch

edit.
www.kwestiasmaku.com/kuchnia_wloska/pann...tta/panna_cotta.html

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289636 przez pulpecja
sylka ja w sylwestra robiłam ten deserek z torebki:

mężuś się zajadał, a dla mnie trochę mdłe :dry:
swojej roboty na pewno pyszne :)
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289637 przez megi23
No no jakas inprezka:-) a dzis maly zaspal 21:05 sam bez placzu po 20 tesciowej go dalam do tescia pozniej cos slyszalam ze na dole im kweka moj S poszedl dal od razu malego do lozeczka ogladal tv na stojaka jak nie mogl stac siadal bawil sie krowa w pewnym momencie cos chrapie patrze a biedak zaspal w pol zgiety z krowa w rece. Bez placzu niczego i mowie do S i znowu mialam racje oplacalo sie dzien pomeczyc :P :lol:

A ja nie pije alkoholu wcale to ja dopiero bym odstawala na spotkaniu wole soki :silly:

Jutro zostaje na sluzbie z. 2dzieci szwagierki wiec razem z Tymkiem bedzie 3 za to popoludniu ona zostanie z Tymkiem tesciowa jedzie na wywiadowke do szwagra a my przy okazji na zakupy dka malego i nas na miesiac aaaa moj S wlasnie pyta czy mam smoczek do butelki zapasowy dla malego mowie nie a co a on bo ten dziurawy juz 2 smoczek zalatwil musze orginalny na all zaamowic nie ma zebow to czym to robi??? :S :silly:

12 lata 11 miesiąc temu #289675 przez megi23
justyna84 napisał:

PULPECIA ja tez nei rozumiem ;) malo tego to jeszcze jej mama siedziala z nami i palily obie na raz :ohmy: :ohmy: chyba juz tam raczej sie nei wybiore ;) . A ta mala to swoja droga bo ona z nia prawie wcale nie wycchodzi tylko jak ''musi'' o jej sie nei chce :dry:

Ja bym nie pozwolila przy sobie zapalic moja ciocia jest u siebie i jak jestem z malym idzie na balkon....

12 lata 11 miesiąc temu #289743 przez justyna84
megi23 napisał:

justyna84 napisał:

Ja bym nie pozwolila przy sobie zapalic moja ciocia jest u siebie i jak jestem z malym idzie na balkon....

tak ale ja bylam u ciej w domu przeciez nie bede jej zabraniac palic nawed jak bym sie oddalila to nic by to nei dalo

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289776 przez sylka
Dzień dobry.

Kurcze znów forum ma errory :S

Gdzie jest Ifka???

Wczoraj w nocy przypomniałam sobie że miałąm pobrać kody na Papmersy (budzik mi zadzwonił) i upolowałam 3 kupony do rossmana na Pampersy. Paczka za 45.99 zamiast 57,00 zł :D także trochę kaski w kieszeni zostanie i zapas chyba na nocki na pół roku będzie :D :D

Justyna co do twojej kolezanki, to bym zapytała czy nie przeszkadza jej że truje własne dziecko. No chyba że ona i w ciązy paliła :angry: :S

U nas dziś super nocka ani razu Kuba się nie przebudził nawet rano na jedzenie... na śpiocha jadł :P Ale na kolację wciagnął chyba z 300 ml manny z truskawkami za po 2 godz. dopił 200 ml mleka. Aż mu brzuchol wyskoczył :silly:

12 lata 11 miesiąc temu #289806 przez justysiak83
Hej.
U nas nocka taka sobie, maly malo zjadl n kolacje i w nocy chyba glodny byl bo nawet z butli mleko przez sen wypil, wstal o 6 a ja ledwo na oczy patrze
Na szczęście ból w barku minął :) Dzisiaj wracamy do domu, weekend i do pracy, buuuuu :(

12 lata 11 miesiąc temu #289809 przez bombel779
Heya. CO tam u was słychać? Co nowego?

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289823 przez sylka
Co nowego Ignaś zaczął chodzić.

Kuba krzyczy ciągle mama i baba tata się jeszcze nie doczekał :P

Tymek ciąge wstaje i próbbuje się puszczać

Więcej nie pamiętam :P

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

12 lata 11 miesiąc temu #289833 przez boniucha
Hej Bombel fajnie, że już jesteś :) :* stara bida na forum :P

Co do nocek ostatnio to Franio fajnie sypia, już bez mleczka w nocy ewentualnie herbatka i 2-3 razy się przebudza, ale wystarczy smok, ułożyć go na podusi i śpi dalej do ok 6 jak mojemu M. dzwoni budzik i potem ląduje u mnie i śpimy do ok 8 :)
Menu wygląda od jakiegoś czasu tak samo tzn.
ok 8 210 MM
ok 11 150 ml kaszki - raz glutenowa raz bez
ok 14-15 obiadek - tu różnie jak zupka to nawet 200 jak gęsto to czasem 100 - po obiadku jakieś pół godziny popija soczkiem przecierowym
ok 17 deserek/jogurcik/owoce
ok 19:30 po kąpieli 210 MM
Ostatnio w międzyczasie objada mnie - jak widzi, że coś jem to piszczy aż mu dam spróbować :S

Drzemki były zwykle 3 - teraz od kilku dni są dwie rano (ok10) i w południe ok 13-14. Jak nie ma popołudniowej drzemki to po kąpieli i MM pada na swojej podusi i nawet się nie da poprzytulać tylko się wkurza i uspokaja dopiero jak go odłożymy do łóżeczka :P
Czyli wieczorem zasypia sam w łóżeczku a w dzień jak widzę, że śpiący to wystarczy dać mu smoka i usiąść razem i się przytulić i zasypia - potem go odkładamy do łóżeczka - albo na spacerze - i śpi ok 30-40 min jednorazowo

12 lata 11 miesiąc temu #289835 przez boniucha
sylka napisał:

Co nowego Ignaś zaczął chodzić.

Franio też już chodzi :D

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289837 przez Monix
Helloł laski :) Ja własnie popijam kawuchę ;) Bez niej dzień do doopy :P
Kurde, znów nie można wejść w przyszłe mamy. Kiedy ten error się skończy :unsure: Coś długo borykają się z tym problemem...

bombelku fajnie, ze jesteś. Jak tam samopoczucie?

sylka widzę, że popijałaś sobie wczoraj malibu :silly: Ja tam tego nie lubię :P Wolę konkrety heheh

Brawa dla chłopaków :) Moja zaczęła chodzić dopiero 2 tyg. przed roczkiem. Teraz biega jak szalona :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka