BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290094 przez ifka
Justynka,u nas to normalka :)
a wracajac do Twojego pytania zadanego dużo wcześniej,to Lusia przy ząbkowaniu też prawie nie je :dry:

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #290099 przez megi23
justysiak83 napisał:

Czy wasze maluchy też idą zawsze tam gdzie nie wolno? Bo ja wcale nie moge sobie spokojnie z wami pogadać bo tego małego szkraba juz niesie albo do gniazdek albo na krzesło się wspina albo jeszcze gdzie indziej... :silly:

Powiedzmy moj woli firanki na pufy wspinaczke szarpac suszarke juz ja dzis stracil wspinac sie pop krzeselku do karmienia i po lodowce a dzis juz podgrzzewacz wyladowal na ziemi dobrze ze dziala :S :silly: gniazdka pochowane. Aaaa i na lawe sie wspina probuje szuflady z komody otworzyc heh no 3 sek on j :unsure: :side: :lol: est wszedzie moze sie mnozy

12 lata 11 miesiąc temu #290103 przez ifka
u nas szafki budza zainteresowanie :) , ale jakos wczesniej móiwliśm Lence,że nie wolno i nie otwiera przynajmniej na razie. :)

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #290115 przez megi23
Moj komody tez nie otworzy bo za ciezko chodzi ale lapie sie by stac a boje sie ze jak otworzy on uopadnie ja jak mowie nie wolno i pokazuje no no. No on niby placze odwraca sie pupa i idzie gdzie indziej lub go biore szwagierka smieje ze on rozumie a jej maluchy robily swoje :P

W koncu zaspal po mamamal sobie polozylam go i odplynal :-)

12 lata 11 miesiąc temu #290134 przez justysiak83
U nas dzisiaj z jedzeniem lepiej, chyba rzeczywiście wczoraj go gardełko bolało,ale zastosowaliśmy leczenie i dzisiaj widac poprawe, mały tak nie marudzi i jak na razie, zjadł wszystko co przygotowałam.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290159 przez bombel779

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

justysiak83 napisał:

Czy wasze maluchy też idą zawsze tam gdzie nie wolno? Bo ja wcale nie moge sobie spokojnie z wami pogadać bo tego małego szkraba juz niesie albo do gniazdek albo na krzesło się wspina albo jeszcze gdzie indziej... :silly:

Jaśkowi gniazdka się znudziły, w sumie podchodził do nich tylko na początku - kiedy zaczął pełzać. Jak kupiłam ochraniacze znalazł sobie inne zainteresowania. W tej chwili lubi wyciągać mi ciuchy z szafek i komody (muszę sobie je jakoś zabezpieczyć), odkręcać lub zakręcać kurki z gazu kiedy gotuję i przestawiać mi program pralki, czasem nawet po prostu mi ją wyłącza :ohmy: :P

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290183 przez sylka
U nas podobnie jak u Bombla zainteresowanie to kurki w kuchence, pralka. Jak jest w kuchni to otwiera 1 szafkę z zapasami i wyciąga niej co się da :P lub wspina się na krzesełko do karmienia. Gdy piesze z wami najczęściej sie bawi w pokoju i od czasu do czasu przyjdzie do mnie.

Dziś u nas -5, Kuba jak tylko wyszlismy z klatki w sekundę zasnął i spał cała godzinkę z kawałkiem na spacerze :) Nie obudziły go nawet hałasy na poczcie :)

edit.

Przyjechał kurier i mamy już rowerek :lol: :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #290338 przez karotka18
Hej kochane własnie odebrałam wyniki testów alergicznych i normalnie rozwaliły mnie na łopatki :( :( :( :pinch:

Kuba jest uczulony na 17 alergenów tyle wyszło z testów sa to alergeny pokarmowe jak i zwenetrzne

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290342 przez ifka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Sylka, super,że bryczka już przyszła :woohoo: .Napisz jak Wasze wrażenia :) .

A wiecie co, ta mata antypoślizgowa z pepco to totalna porazka :ohmy: :huh: .Człowiek się na niej slizga bardziej niz w wannie :angry: :dry: . Także jakby co uprzedzam-nie kupujcie.Ma te przyssawki,ale na wierzchu ma tylko gładką,śliską gumę (na co nie zwróciłam uwagi).J jutro pojedzie i kupi taka dużą Canpolowską o ile będą a jak nie to na all zamówimy :) .

O matko karotka i co teraz :unsure: :kiss:

EDIT:
i wiecie co , byłam na stronie bobovity i pisałam z konsultantką do spraw żywienia. Pani była miła :) , ale w sumie nie powiedziałą mi niczego nowego.

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #290348 przez sylka
Ifka rowerek jeszcze nie złóżony złożymy pewnie przed roczkiem narazie tylko obejrzałam elementy. Kuba od razu rzucił się na karton :)

Co do maty z Pepco to P. kupił i fakt śliska jest ciekawe jak ta z canpola bo na żywo jej nie widziałam.

Karotka jejku jak dużo... a sporo musisz z diety wykluczyć?

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290351 przez ifka
sylka my z canpola mielismy do małej wanienki i super :)

Karton to najlepsza zabawka :laugh: .Wiecie co, jak sobie pomyślę o nocy to brzuch mnie boli :huh: .

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #290355 przez karotka18
sylka napisał:

Ifka rowerek jeszcze nie złóżony złożymy pewnie przed roczkiem narazie tylko obejrzałam elementy. Kuba od razu rzucił się na karton :)

Co do maty z Pepco to P. kupił i fakt śliska jest ciekawe jak ta z canpola bo na żywo jej nie widziałam.

Karotka jejku jak dużo... a sporo musisz z diety wykluczyć?

10 alergenów pokarmowych i 7 tych zewnetrznych jutro w szczegółach wam opisze albo wieczorem bo teraz nie ma mnie w domu

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290357 przez sylka
Przy kurierze otwierałam paczkę to myślałam że przewróci mi cały karton kurier padał ze śmiechu.

Ifka przytulam :kiss:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

edit.
Ifka u mnie Kuba marudny w ciągu dnia i teraz zobaczyłam że ma dziąsła jak balony na dórze w miejscu 3 i 4 i chyba 3 wychodzi po lewej stronie.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290362 przez ifka
sylka :kiss: :kiss:

nic mi nie mów,my co zeby tak strasznie przechodzimy noce,że czuję sięna max. wyczerpana.Miałam nadzieje,że odpoczne.Próbowałam zajrzec,ale jak zwykle Luska nie pozwala :dry: .

Biedny Kubulek :kiss: :kiss:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290366 przez sylka
Ja wsadziłam palec jak masowałam żelem bo to jedyny sposób by Kuba pozwolił mi tam włozyć palec i nie ugryzł. Jak widzi żel sam otwiera. A tak to gryzie mnie i jedyny sposób by tego nie roił to smok do buzi :S :angry: Bo inaczej gryzie mnie i marudzi a tak to bawi sięgryząc smoka

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka