BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293340 przez nikita
sorki pulpecja ale śmiałam sie
a tu jeszcze jeden filmik apropo śmiania sie
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293355 przez sylka
Apropo śmiechu :P Tu moje chłopaki w czasie zabawy nagrany komórką kawałek śmiechu Kubuśka

12 lata 11 miesiąc temu #293446 przez mankowa
hej ale smieszne smieszki ,
sluchajcie a kiedy uznaje sie ze dziecko zaczelo chodzic czy w momencie kiedy stanelo na nozki i mimo ze sie trzyma mebli to chodzi , czy sie uznaje samodzielne i stabilne chodzenie bez podtrzymywania sie? czy moze pierwsze kilka samodzielnych krokow uznac jako ze dziecko zaczelo chodzic? ja nie wiem , czy to indywidualna sprawa.
Wlasnie wiecie kiedy zaczynaja sie szpilki na giewoncie i przepis na zycie? Co prawda ten drugi serial bardziej mi podobala sie pierwszy sezon bo teraz to takie jak wieszkosc seriali bede ciagac sie ze soba i ciagac, schodzi i rozchodzic az na koniec wezma slub i koniec serialu :))

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293506 przez sylka
Ja za chodzenie uznałam samodzielne kroczki bez trzymania się mebli. Choć w sumie przy meblach to tez chodzenie tyle że z pomocą :) Jakby to uznać to chyba juz wszystkie nasze dzieciaczki chodzą :D Każde dziecko zanim postawi samodzielne kroczki chodzi trzymając się czegoś dopiero później zbiera się na odwagę by samo ruszyć.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293530 przez ifka
my za pierwsze samodzielne chodzenie uznaliśmy sobotnie wyczyny Lusiowe(gdy bez trzymania robiła sama kilka kroczków) :) a dziś przeszła sama z pokoju do kuchni :ohmy: :woohoo: . Ale zgadzam się z tym co napisala sylka :) .
Przepis na życie rusza na wiosne z 3 serią.A szpilki to nie wiem.

Pulpecja,to nie zazdroszczę dzionka :S i auć biedna doopka :ohmy: :P :kiss: .Ale nie ukrywam,że też się usmiałam odrobinkę ;) .I współczuję Kasiulkowych nocek :kiss: :kiss: .My wczorajszą przespałyśmy w miarę,ale tu nie znasz dnia ani godziny :dry: .

Śmichy chichy rewelacja :lol: :lol: .Muszę powiedziec,że Ignać ma tatusiowe policzki chyba :silly: .

OLCI,OLCIA!!!Gdzie jesteś, jak tam? :) :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Monix widziałam Cię na focie z imprezki na FB :silly: (psiapsiula Cię oznaczyła) super się Pani prezentuje proszę Pani :lol: :silly:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293550 przez justyna84
A ja bylam dzisiaj w smyku i jest duzo promocji .Powiem wam ze ja tam zadko kupuje ale fajne te rzeczy tam maja :). Kupilam Oskarowi kombinezon na zime po przecnie ze 130 na 80zl ,koniec sezonu ale niech ma bo na ta jego kurdke juz patrzec nie moglam :ohmy: i fajna czapusie takze po przecenie za 20 zl . Ale udalo mi sie mojego M dzisiaj naciagnac na spodnie bo zawsze gada ze ''nie potrzebuje'' a chodzic w czym nei ma bo wszystko ma juz sprane i brzydkie patrzec na to nei moglam :angry: .Wogole teraz zrobili wszedzie duzo promocji ,dawno na zakupach ciuchowych nie bylam. A ja sobe nic nei kupilam :( :)
O TAKIhttp://www.smyk.com/kombinezon-chlopiecy-1-czesciowy-rozmiar-104,p1044745188,ubranka-dla-dzieci-p

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293551 przez sylka
Ifka Lenka i Kuba zaczęli spacerować w ten sam dzień i do tego wieczorem. Chyba się zmówili tepelatycznie :P

Pulpecja współczuję bólu, mam nadzieję,że altacet coś pomoże a jak nie to do lekarza.

Fajne przeceny są w 5-10-15 i Cocodrillo

12 lata 11 miesiąc temu #293564 przez ifka
Sylka,Kubuś :kiss: :kiss: :)

Ja w cocodrillo byłam jakies 3 tyg.temu,to przecena mnie nie powaliła.Bluzeczki na Luśke z 29 zł/25 zł :dry:.Chyba,że zwiększyli przeceny :unsure: .Sylka pisz szybciutko :woohoo: .A do 5-10-15 mam daleko :angry: :S .
Ale pościel wybrana i zamówiona,myślę,że najpózniej czw.bedzie :lol:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #293567 przez Monix
Hejka :)
Ignaś jaki śmieszek słodki ;) Fajowy filmik :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 11 miesiąc temu #293580 przez sylka
Monix exta wygladasz :)

Ifka w 5-10-15 body sa za 9.90 i 14.99 bluzki od 9.99 a dla dziewczynek taki wybór ciuszków że szok!!! dla chłopców mniej jesli chodzi o mniejsze:( ale od 104 takie superowe są :D
w cocodrillo sa bluzeczki od 16 zł różne rozmiary fajne czapki i komplety od 9 czy 15 zł

12 lata 11 miesiąc temu #293590 przez nikita
Monix ale laska z Ciebie :lol: nawet mój T rzucił okiem :ohmy:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293594 przez sylka
Dziewczyny wypróbowałam dziś kaszkę z Hippa i moge polecić :) Kuba nie przepadał za kaszka jabłkową z nestle czy Bobovity to za tą aż się oblizywał. Super czuć jabłka

jutro wypróbujemy
http://img1.frisco.pl/products/full/9062300113751_f.jpg?a273a0b3a0141bc23c2a4cfc73c4c8db

12 lata 11 miesiąc temu #293604 przez Monix
ifka napisał:

super się Pani prezentuje proszę Pani :lol: :silly:

sylka napisał:

Monix exta wygladasz :)

nikita napisał:

Monix ale laska z Ciebie :lol: nawet mój T rzucił okiem :ohmy:

Ło matko dziewczyny DZIĘKUJĘ :) :kiss: :blush: :blush:

12 lata 11 miesiąc temu #293625 przez justyna84
nikita napisał:

dzien dobry
Mely jak ja ci zazdroszczę tego pływania, my mamy basen pod nosem ale nie mogę namówić T :ohmy: :(
Olka trzymamy kciuki :lol: :ohmy:

Nikita to jedz sama :unsure:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293635 przez nikita
justyna ale ja sama nie lubię :silly: a tak we dwóch to raźniej i zawsze jeden będzie trzymał małego a drugi zabawiał i tak samo w przebieralni :silly:
wiadomo już coś o Olce czy przegapiłam posta :unsure:

olka olka i co :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka