- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
hej jestem jesli masz mnustwo pytan to pisz do mnie na pw albo nr ggsylwira1721 napisał:
oddzielnie po 12.99 za sztuke alew mysle ze warto bo bardzo fajnie na zdj wyglądały ... beda tez skarpetki 3 pary za 7 zł z groszem...
sylwira a ty skąd wiesz? patrzyłam na stonr biedronki i nic nie ma....
Dziewczyny pomózćie bo juz nie wiem co robić...Zuzia od jakiegoś czasu na wysypke tylko na plecach,raz wieksza raz mniejsza ale jest i czasami bardzo zaogniona,mysle ze przez to spac nie moze bo ja swedzi poprostu ale ja juz nie mam pomysłu na co ona moze byc uczulona??
Karotka kiedys pisała o testach KAROTKA ODEZWIJ SIE JAK BEDZIESZ NA FORUM ,MAM MNÓSTWO PYTAN DO CIEBIE!
zeby nie zaśmiecać forum chyba ze nie bedzie dziewczyną przeszkadzał dialog o testach
Wypisz mi wszystkie pytanie to co bede wiedziała to opisze na przypadku moim i Kuby oraz to co sie doinformowałam na necie u lekarzy i innych mam alergików
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mely10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 20.03.2011 wyjatkowy dzien!!:-)
sotatnio cos czasu nie mam zeby z wami poplotkowac
u nas wszystko ok,Nnelka dostala 8 zäbka chodzimy na kury plywania raz w tygodniu,a pozatym nic ciekawego
buziolki dla wszystkich i do napisania
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój Skarbeczek Najsłodszy Tobiś <3
Ola trzymam kciuki juz od 6 rano lepiej zebys zdała bo juz mam cale rece spocone !
dzis mam druga zmiane ;/
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
Mely jak ja ci zazdroszczę tego pływania, my mamy basen pod nosem ale nie mogę namówić T
Olka trzymamy kciuki
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale boje sie ze mi to uczulenie wyjdzie ... co chwile sie budzilam i sprawdzalam czy czasem nie wyszlo...
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Ja mam wzory 3 i 6dziewczynki, Lenka dostała prezencik kaskowy i chcę jej pościel kupić...chyba ,bo nie mogę się zdecydować .Zaraz podam opcje, podpowiedzcie pliiiisssss :
allegro.pl/posciel-disney-3-el-120-x-90-...24h-i2068679372.html tylko nie wiem, który wzór jeszcze
Olka 3mam kciuki !!
A twoje opowieści o podrywaniu wcale mnie nie dziwią bo ci instruktorzy to jak mundurowi albo budowlańcy - sępy na baby!!! ja jak zdawałam prawko to jeździłam z dwoma starymi podrywaczami!! Jeden (mój główny instruktor) śpiewał mi piosenki i próbował umówić się ze mną poza zajęciami,a dodam że on miał ok. 50tki na karku a ja raptem 18 A drugi gościu (z nim miałam wykłady i egzamin wewnętrzny) pisał wiersze do swoich kobitek!!! kiedyś jak z nim jechałam, przeczytał mi 1 i pytał się czy ładny?? gościu był brzydki jak noc listopadowa ale lachony się z nim umawiały!!!
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
tak, tak Olcia - czekamy
Wiecie co, Lenka spała u siebie do 3.30 bez ani jednej pobudki , az sama sie obudzilam o 1 sprawdzałam czy aby oddycha bo nie zrobiła pobudki .Za to pozniej jak sie juz przebudziła i spała u nas to było kiepsko, jakby nie mogła spokojnie zasnąc, wierciła się i kręciła,ale ogólnie nie bylo jakoś strasznie .
U nas dziś -10.Ostatnio jak znajoma była u pediatry to ponoc jej powiedziała,żeby przy -5 nie wychodzić.Ale mi się wydaje,że to jak jest wietrznie,bo tak to my spacerujemy chociaż 30 min. z resztą inne mamy też widziałam.A na necie czytałam,że mozna wychodzić jak nie ma wiatru przy -10, ale tu bym raczej się juz nie wynurzała.Chociazby ze względu na własny tyłek hehehe .
A i od soboty coraz wieksze postępy "drepczące" Lenki .Jak ją zawołam a akurat stoi to puszcza się i idzie do mnie czy do J .Śmiesznie, tak jak Sylka pisałaś , buja się boki i rączki do przodu .
A co pościeli to mnie tez sie bardziej rózowa podoba a J ta z czerwonym,ale ja zamawiam, więc będzie ta rózowa
A co do instruktorów to cos w tym jest Bombelku, bo na studiach miałam w grupie jednego i faktycznie myslal,że jest bossski i każda jego będzie
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
oj, tam abys zdałaja ide w lutym na prawko oby był ktos młody i przystojny
Będziemy 3mac kciuki
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ivka to same dobre wiadomosci w sprawie Lenki nam tu napisalas cieszymy sie razem z tobą
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
Ifka z kilkumiesięcznym niemowlakiem można wychodzić do -10 (bodajże) a z takimi dzieciaczkami jak nasze, nie ma już wyznaczonej temp. i generalnie zawsze można wyjść.
no własnie dlatego troche sie zdziwilam,bo jak lusia sie urodzila to sie jej pytalam (tej pediatry), to mowila,że do -4 a tu roczne dziecko i -5 jakos mi tak nie pasowało .Dzieki