BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292884 przez karotka18
arturek napisał:

sylwira1721 napisał:

oddzielnie :( po 12.99 za sztuke alew mysle ze warto bo bardzo fajnie na zdj wyglądały ... beda tez skarpetki 3 pary za 7 zł z groszem...

sylwira a ty skąd wiesz? patrzyłam na stonr biedronki i nic nie ma....
Dziewczyny pomózćie bo juz nie wiem co robić...Zuzia od jakiegoś czasu na wysypke tylko na plecach,raz wieksza raz mniejsza ale jest i czasami bardzo zaogniona,mysle ze przez to spac nie moze bo ja swedzi poprostu ale ja juz nie mam pomysłu na co ona moze byc uczulona??
Karotka kiedys pisała o testach KAROTKA ODEZWIJ SIE JAK BEDZIESZ NA FORUM ,MAM MNÓSTWO PYTAN DO CIEBIE!

hej jestem :) jesli masz mnustwo pytan to pisz do mnie na pw albo nr gg

zeby nie zaśmiecać forum ;) chyba ze nie bedzie dziewczyną przeszkadzał dialog o testach ;)
Wypisz mi wszystkie pytanie to co bede wiedziała to opisze na przypadku moim i Kuby oraz to co sie doinformowałam na necie u lekarzy i innych mam alergików ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #292915 przez mely10
czesc dziewczynki :) jejku chcialam was nadrobic,ale od pol godziny czytam i czytam i nie dam jednak rady :( ide spac juz po 23!
sotatnio cos czasu nie mam zeby z wami poplotkowac :(
u nas wszystko ok,Nnelka dostala 8 zäbka :) chodzimy na kury plywania raz w tygodniu,a pozatym nic ciekawego :)
buziolki dla wszystkich i do napisania :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu #292932 przez sylwira1721
Mely no wreszcie dałas znak życia!

Ola trzymam kciuki juz od 6 rano lepiej zebys zdała bo juz mam cale rece spocone ! :P

dzis mam druga zmiane ;/

12 lata 11 miesiąc temu #292934 przez sylka
Ola daj znać od razu jak tylko będziesz mogła :)

12 lata 11 miesiąc temu #292935 przez sylwira1721
no własnie Olusia czekamy na relacje :)

12 lata 11 miesiąc temu #292948 przez nikita
dzien dobry
Mely jak ja ci zazdroszczę tego pływania, my mamy basen pod nosem ale nie mogę namówić T :ohmy: :(
Olka trzymamy kciuki :lol: :ohmy:

12 lata 11 miesiąc temu #292956 przez sylwira1721
siostra poleciała mi po druga farbe (szamponetke ) i chce jeszcze raz nałozyc :) nie chce juz blondu :dry:
ale boje sie ze mi to uczulenie wyjdzie ... co chwile sie budzilam i sprawdzalam czy czasem nie wyszlo...

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292958 przez bombel779
ifka napisał:

dziewczynki, Lenka dostała prezencik kaskowy i chcę jej pościel kupić...chyba :blink: ,bo nie mogę się zdecydować :blush: :P .Zaraz podam opcje, podpowiedzcie pliiiisssss :silly: :
allegro.pl/posciel-disney-3-el-120-x-90-...24h-i2068679372.html tylko nie wiem, który wzór jeszcze ;)

Ja mam wzory 3 i 6 :D

Olka 3mam kciuki !! :)
A twoje opowieści o podrywaniu wcale mnie nie dziwią bo ci instruktorzy to jak mundurowi albo budowlańcy - sępy na baby!!! :P ja jak zdawałam prawko to jeździłam z dwoma starymi podrywaczami!! Jeden (mój główny instruktor) śpiewał mi piosenki :silly: i próbował umówić się ze mną poza zajęciami,a dodam że on miał ok. 50tki na karku a ja raptem 18 :ohmy: A drugi gościu (z nim miałam wykłady i egzamin wewnętrzny) pisał wiersze do swoich kobitek!!! :P kiedyś jak z nim jechałam, przeczytał mi 1 i pytał się czy ładny?? :P :D gościu był brzydki jak noc listopadowa ale lachony się z nim umawiały!!! :P

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 11 miesiąc temu #292960 przez sylwira1721
ja ide w lutym na prawko oby był ktos młody i przystojny :lol:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292962 przez ifka
hejka :) :kiss:
tak, tak Olcia - czekamy :)

Wiecie co, Lenka spała u siebie do 3.30 bez ani jednej pobudki :ohmy: , az sama sie obudzilam o 1 sprawdzałam czy aby oddycha :P bo nie zrobiła pobudki :ohmy: :) .Za to pozniej jak sie juz przebudziła i spała u nas to było kiepsko, jakby nie mogła spokojnie zasnąc, wierciła się i kręciła,ale ogólnie nie bylo jakoś strasznie :) .
U nas dziś -10.Ostatnio jak znajoma była u pediatry to ponoc jej powiedziała,żeby przy -5 nie wychodzić.Ale mi się wydaje,że to jak jest wietrznie,bo tak to my spacerujemy chociaż 30 min. z resztą inne mamy też widziałam.A na necie czytałam,że mozna wychodzić jak nie ma wiatru przy -10, ale tu bym raczej się juz nie wynurzała.Chociazby ze względu na własny tyłek hehehe :blink:.
A i od soboty coraz wieksze postępy "drepczące" Lenki :lol: :lol: .Jak ją zawołam a akurat stoi to puszcza się i idzie do mnie czy do J :) .Śmiesznie, tak jak Sylka pisałaś :laugh: , buja się boki i rączki do przodu :laugh: .
A co pościeli to mnie tez sie bardziej rózowa podoba a J ta z czerwonym,ale ja zamawiam, więc będzie ta rózowa :lol:

A co do instruktorów to cos w tym jest Bombelku, bo na studiach miałam w grupie jednego i faktycznie myslal,że jest bossski i każda jego będzie :lol:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #292963 przez sylka
sylwira1721 napisał:

ja ide w lutym na prawko oby był ktos młody i przystojny :lol:

oj, tam abys zdała :P :lol:
Będziemy 3mac kciuki :)

12 lata 11 miesiąc temu #292966 przez sylwira1721
no wiem Sylwus najwazniejsze jest to abym zdała ale ja ciemna masa jestem to za 5 razem moze mi sie uda :P

Ivka to same dobre wiadomosci w sprawie Lenki nam tu napisalas cieszymy sie razem z tobą :)

12 lata 11 miesiąc temu #292967 przez bombel779
Ifka z kilkumiesięcznym niemowlakiem można wychodzić do -10 (bodajże) a z takimi dzieciaczkami jak nasze, nie ma już wyznaczonej temp. i generalnie zawsze można wyjść.

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 11 miesiąc temu #292969 przez sylwira1721
wczoraj bylo -8 i wziełam Tobiego na spacer tak zmarzła mu pupa ze był grzeczny przez cały dzie :P

12 lata 11 miesiąc temu #292971 przez ifka
bombel779 napisał:

Ifka z kilkumiesięcznym niemowlakiem można wychodzić do -10 (bodajże) a z takimi dzieciaczkami jak nasze, nie ma już wyznaczonej temp. i generalnie zawsze można wyjść.

no własnie dlatego troche sie zdziwilam,bo jak lusia sie urodzila to sie jej pytalam (tej pediatry), to mowila,że do -4 a tu roczne dziecko i -5 jakos mi tak nie pasowało :huh: :unsure: .Dzieki :) :kiss:

[/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka