- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nareszcie razem :)
Moi są super, czasem myśle że aż za dobrzy
My dzisiaj posprzataliśmy 2 pietra naszego domku, wyrzuciliśmy gruz i wszystko zamietliśmy, można już meble stawiać... a dzisiaj był facet od tynków i już jest dogadany, w przyszłym tygodniu ruszamy z elektryką
Bombel a jak u Ciebie sytuacja?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Kuba zasnął o 17 i wstał o 19 Zaraz kąpiel . Zrobiłam mu dziś serek wiejski z musem z mango-banana-ananasa i wciagnął prawie 1/2 opakowania serka wiejskiego
Między 1 to i Kuba ma przerwę.
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
A ja miałam na solarium sobie pójść,ale nawet to nie wypaliło .Chciałabym zrobic coś tylko dla siebie
Z plusow tego dnia, to tyle,że Lence się w tej bawialni podobało
- pulpecja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- od 19.03.2011 r. jesteśmy w Trójkę :)
jejku mam nadzieję, że dzisiejsza nocka będzie lepsza, Kasia zasnęła dzisiaj normalnie koło 20 więc może będzie oki
jutro idziemy z mężem do kina na "Pokaż kotku co masz w środku", tak dla rozładowania emocji mam nadzieję,że choć troszkę pomoże Kasię zostawimy u mojej mamy
z tymi przerwami między ząbkami to wiedziałam, że to norma, ale mój M. kazał się mi u Was upewnić powiedział: "napisz do tych swoich dziewuch na forum to będę spokojniejszy ".
spokojnego wieczorku Kochane
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
O rany Monix ten
to Twój znajomy???? Hahahaha bo ja dzisiaj dostałam zaproszenie i się zastanawiam kto to u licha jest?!?!?!Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]Tomasz Sikor
Tak w ogóle to przesyłam gorące buziaki dla Nadulki!!!! Dużo zdrówka dla Ciebie!!!
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wcale nie musisz się z nimi spotykać nikt cie do tego nie zmusi może wypada sie spotkać bo wiadomo są to jego rodzice i rodzina ale nie masz takiego obowiązku ślub brałaś z mężem a nie z jego rodziną i mozesz w ogóle kontaktów nie utrzymywać i juz a jak twojemu sie to nie podoba no to sorry chyba sam wie jaką ma rodzinę i jak ty po takim spotkaniu wyglądasz i funkcjonujesz. jak mają ochotę odwiedzić wnuka to niech przyjadą bys miała wszystko pod kontrolą a wiadomo ze dziecka miejsce jest przy matce
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nareszcie razem :)
Była na tym moja przyjaciółka z mężem i powiedziała że już dawno się tak nie zmęczyła na filmie, że beznadziejny... ale to też kwesta gustu kto co lubi...jutro idziemy z mężem do kina na "Pokaż kotku co masz w środku", tak dla rozładowania emocji mam nadzieję,że choć troszkę pomoże Kasię zostawimy u mojej mamy
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój Skarbeczek Najsłodszy Tobiś <3
bombel779 napisał:
O rany Monix ten
to Twój znajomy???? Hahahaha bo ja dzisiaj dostałam zaproszenie i się zastanawiam kto to u licha jest?!?!?!Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]Tomasz Sikor
Tak w ogóle to przesyłam gorące buziaki dla Nadulki!!!! Dużo zdrówka dla Ciebie!!!
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wcale nie musisz się z nimi spotykać nikt cie do tego nie zmusi może wypada sie spotkać bo wiadomo są to jego rodzice i rodzina ale nie masz takiego obowiązku ślub brałaś z mężem a nie z jego rodziną i mozesz w ogóle kontaktów nie utrzymywać i juz a jak twojemu sie to nie podoba no to sorry chyba sam wie jaką ma rodzinę i jak ty po takim spotkaniu wyglądasz i funkcjonujesz. jak mają ochotę odwiedzić wnuka to niech przyjadą bys miała wszystko pod kontrolą a wiadomo ze dziecka miejsce jest przy matce
mądrze napisane bez obrazy Bombelku
ja juz po pracy, baaaardzo szybko mi to zlecialo nawet nie wiem kiedy :P
widze ze swietnie sie Lenusia bawiła! u mnie tez jest taka bawialnia pojde z Tobim jak skonczy roczek
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monix
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
Bombel ten Tomasz S. to nie jest mój znajomy, w każdym bądź razie ja go nie znam Zaprosił mnie, ale mu odmówiłam. Widzę, ze chłopak niezmordowany i szuka niewiadomo czego
Pozdrawiam i całuję
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moje dziecko 2 tyg. temu spało od 20.00-20.30 a teraz od 23.00 Po prostu zywotne jest
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
karotka nie zgodze sie z toba bo postaw sie w sytuacji odwrotnej jakby to twoj M nie lubial twojej famili i nie chcial do niej jezdzic czy chodzic za kazdym twoim podejsciem jakbys chciala odwiedzic swoja rodzine muwilby ci ze nie ma ochotyich ogladac jak bys sie czula bylo by ci milo . Czasem wypada zrobic cos wbrew sobie chociz dla meza albo i z samej kultury , takie jest moje zdanie .
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011