- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
nikita napisał:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A Ty Nikita jaka masz tesciówke???
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
no , nie idzie sie na niczym skupic , to jest tak jak bys szla na rozmowe kwalifikacyjnajustyna84 napisał:
Zgadzam się bo również pomimo ich mądrości robię po swojemu,ale ja już taka jestem że od samego ich gadania się denerwuje Wczoraj siedzieliśmy u teściów 2.5h i przez cały ten czas ciśnienie miałam 200/90!Serce waliło mi jak szalone a żołądek miałam tak ściśnięty że nie mogłam nic przełknąć!Więcej taki spotkań i się wykończę!!!BOBMBEL Trzeba to przezyc nic juz na to nie poradzimy .Ja np jak mnie pouczaja albo przytaczaja swoje madrosci to ja i tak zrobie po swojemu i nikt mi tego nei zabroni moje dziecko i moje sprawy
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Nooooono , nie idzie sie na niczym skupic , to jest tak jak bys szla na rozmowe kwalifikacyjna
- pulpecja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- od 19.03.2011 r. jesteśmy w Trójkę :)
NADUSIA wszystkiego najlepszego w dniu Twojego święta
teraz Kasia śpi już pół godzinki a ja usiadłam do nieszczęsnych sprawozdań, słabo mi idzie bo u nas kiepska noc i ranek - Kasia budziła się często a do tego jeszcze ta durna szaro-bura pogoda
nie pisałam Wam chyba ale po świętach byliśmy z Kasią pierwszy raz na basenie fajnie było, na początku popłakiwała i była strasznie spięta ale to przez ten szum i hałas.Po jakiś 10 minutach uspokoiła się i wtedy rozkręciła się i już się cieszyła w wodzie
a powiedzcie mi czy pomiędzy górnymi jedynkami Wasze dzieciaczki mają przerwę ??
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Tak i to normalne u tak małych dziecia powiedzcie mi czy pomiędzy górnymi jedynkami Wasze dzieciaczki mają przerwę ??
Nikita jak cię ktoś zatrzyma na granicy i nie będziesz miała przy sobie dowodu lub paszportu Ignasia to możesz mieć problemy, w sensie takim że będziesz musiała udowadniać obcym ludziom że Ignaś jest Twoim dzieckiem a nie uprowadzonym. Akt urodzenia raczej ci nie pomoże bo na nim nie ma zdjęcia dziecka i skąd policja czy jakaś inna władza będzie wiedziała że ten akt należy do Ignasia?
My w wakacje chcieliśmy jechać nad wodę do Czech,ale z racji że nie załatwiliśmy Jasiowi właśnie dowodu/paszportu zrezygnowaliśmy. Bałam się tak jechać. Jak sobie pomyślę że ktoś miałby mi zabrać Jasia i miałabym się o niego kłócić to...... Lepiej nie ryzykować.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Dziewczyny czy próbowałyścienowe pieluszki z Biedronki Titi czy Fitti czy jakoś tak? Bo dziś widziałam.
- pulpecja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- od 19.03.2011 r. jesteśmy w Trójkę :)
my używamy już jakiś czas babydream z rossmanna i są bardzo fajne. Kupiłam też pampersy baby activ z myślą o przespanej nocce ze względu na ich chłonność i wiecie co...Kasia była dosłownie zsikana już po 2 godzinach, założyłam nowego pampersa i po kolejnych 2 godzinach to samo tylko się wkurzyłam !!
nikita zgadzam się z dziewczynami.a propo wyjazdów czy myślicie może o wyjeździe za granicę ?? np. w wakacje ?? my chcieliśmy lecieć teraz na ferie zimowe ale jakoś pomysł umarł śmiercią naturalną, teraz obgadujemy wyjazd (wylot) w maju/czerwcu lub pod koniec września ale mamy pełno wątpliwości...aj chciałabym ale jest tyle niewiadomych i obaw...tylko z 2str tyle osób lata z takimi maluszkami i wszystko jest ok jak myślicie ??
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moje dziecko wogole sie mnie nie slucha ! musie mu nei wolno a on i tak swoje i narywa mi szufladami z komody nie muwie juz o wyjadaniu ziemi z doniczki i obgryzaniu stolu szklanego jak na niego wspina i pluciu na po nim jak robi bbbrrrr:) to jest maly aparat musze na okraglo pucowac
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do wyjazdu to ciężko coś doradzic bo nie byłam w takiej sytuacji i z praktycznego punktu widzenia nic nie wniosę. Wszystko zależy gdzie polecicie, jaki klimat. Jedzonko raczek swoje trzeba chyba wziąć.
justyna u nas w komodzie w pokoju poodktecałam gałki bo Kuba cały czas otwirał albo sam je odkrecała a teraz jest spokój. Za to uwielbia dobierać się do szafki z pościelą i nie raz robił tam porzadki.
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
My 30 min. temu wróciliśmy z bawialni.Lenka po 5 min. zasnęła .Bardzo jej się podobalo ,wzieliśmy też moją koleżanką z 2,5 letnia córeczką,ale ona chyba średnio się bawiła. Za to Luska szalała.Jak ogarnę zdjęcia to coś wrzucę
edit oto i relacja:
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurde jak muwisz ze fajnie moze ja bym go tez zabrala bo na basenie dlugo nei bylismy bo ten katar non stop a jak nei to to cos innego
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś wyrwałam się sobie pochodzić po sklepach ifka a jak Twoje zakupy?
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
Są 2 opiekunki,ale my bez problemu mogliśmy wejść do środka z Leną.
Sylka moje zakupy to niewypał zamknęli mój sklep pffff.Miałam przez neta zamówić,ale juz nie ma rozmiarów z tych rzeczy które chciałam.
[/i]
Sylka a Twój wypad na miasto jak, jakies zakupki?
edit Lenka tez ma przerwy pomiędzy zębolami