BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu #319139 przez nikita
dobra szukam lata ale nie za gorącego ok :unsure:
Sylka za drogi szukam takiego do 300zl i znalazłam cos takiego ale jeszcze poszukam
allegro.pl/adamex-jimmy-quatro-spacerowy...isy-i2124574453.html

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #319141 przez megi23
No w sumie masz racje ..... Cos poszukam w Przemyslu jak bede chodz tu do lasu lepszy x lander bedzie ....

12 lata 10 miesiąc temu #319144 przez nikita
ja do lasu mam normalny na dużych kolach a szukam takiego typowo do samochodu. jutro pojadę do miasta to wejdę do sklepu może cos tak znajdę ciekawego

12 lata 10 miesiąc temu #319145 przez megi23
Moj S dzis do mnie mowi zebym sie powoli za nowym fotelikiem rozgladala ja mowie ja juz dawno wiem jaki ma byc mam 3 typy ale powiedzialam z e z malym musimy pojechac 2 bez pasow sa i chce przymierzyc Tymka czy dosiega zaglowka jeden taki jak Mela ma drugi chyba karotka..a trzeci to podobny do Mely cybex pallas kiddy i recaro sport. On do mnie ty zawsze mnie wyprzedzasz z mysleniem hehe :P :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #319146 przez justyna84
helo :laugh: my juz w Polsce :laugh: jak dobrze u siebie .
Fajnie bylo ale Oskar u babci byl tak podekscytowany nowym miejscem i tym wszystkim ze wcale nei chcial mi usnoc bylo widac ze jest strasznei rozkojazony ,boze jak ten pobyt na niego tam dzialal . Jak bylismy w figloraju to tez jakby mugl to wcale spac nei idzie .Autko w drodze powrotnej super sie sprawdzilo jestesmy zadowoleni teraz tylko zeby bylo z nim dlugo.... :) wszystko dobrze :)
Jutro z rana robie test ciazowy bo chyba oszaleje :ohmy: mam jakies dziwne przeczucie ze bedzie pozytywny :ohmy: chciala bym 2 bejbiczka ale nei teraz na to czas narazie no a jak bedzie to tez sie wychowa :) . To ja mkam spacc . papapa

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319148 przez karotka18
Moja sąsiadka poleca DELTI DOT.wózek jest po prostu rewelacyjny teraz jej druga córa bedzie jezdzic w nim

www.delti.com.pl/wozek-dzieciecy-dot

12 lata 10 miesiąc temu #319150 przez nikita
justyna czekamy jutro na wieści, my tes sie zastanawiamy nas drugim ale jak juz to letem będziemy ie starać

12 lata 10 miesiąc temu #319156 przez sylka
To widze staranka ruszą :)
My poczekamy aż Kuba skończy 2,5 roczku a jak wczesniej wyjdzie to tez nie bedzie źle.

12 lata 10 miesiąc temu #319157 przez nikita
karotka wózek super ale cena :ohmy: niestac mnie :(

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319159 przez megi23
A ja mimo ze bardzo chce to mam jakas traume po Tymciu i sie boje moj S chyba tez to wszystko bardzo przezyl moze jak maly bedzie mial 2 lata tak bym do pracy jeszcze nie wrocila :P

Narazie chcemy go podchowac i kapital na dom odlozyc by zaczac budowe.... Dalismy sobie 5 lat zeby domek do tego czasu stanal...

12 lata 10 miesiąc temu #319164 przez sylka
Kurcze Kuba się obudził i płacze, uspokoił się dopiero przy piersi, położyłam go i znów zaczął :( teraz P. zmienił mnie i poszedł go ponosić i ululać

12 lata 10 miesiąc temu #319165 przez megi23
Uuuu biedny Kubus :( oby reszta nocy byla spokojna i by mogl zasnac... Te chorobska ... I ta pogoda :angry:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319188 przez nikita
no nic znalazłam 2
allegro.pl/coneco-lekki-wozek-spacerowy-...daz-i2158468321.html
allegro.pl/adamex-jimmy-quatro-spacerowy...isy-i2124574453.html
jak myślicie który będzie lepszy :unsure:
idę spać do jutra, czekam na opinie :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #319241 przez karotka18
Nikita

Ja jestem za coneco w szczególności podoba mi się to ze dziecko siedzi wygodnie jest taki kwadratowy typ siedziska

12 lata 10 miesiąc temu #319252 przez sylka
Noc przepłakana. Kuba kaszlał, wiercił się i płakał tak przez sen że go dobudzć nie mogliśmy a jak się obudził chwila ciszy i znów płacz... Nie wiem od czego to.Mam nadzieję że dzień będzie lepszy.

Co do wózka to lepszy coneco. MA budke rozkłaaną az do pałaka wiec jak wiatr czy deszcz to w sam raz jak zapomni się folii. Wygodnie odpinaną na boki barierkę i oparcie rozkładane do pozycji całkowicie leżącej. Wiadzialam wózki rozkładane tylko do poz tak jak 2 i starsze dziecko śpi na siedząco a nogi mu wiszą. Coneco chyba z tyłu ma większą kieszeń na drobiazgi no i wymiary siedziska ma większe.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka