BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu #318873 przez arturek
hej dziewczyny,
u mnie nic nie pisze o wirusie i normalnie wchodze na strone..
Sylka jak Kubuś:) jak tam po urodzinach?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #318884 przez megi23
No wlasnie jak nocja Sylka Kubusiowi juz lepiej??? Jak jego apetyt??
Tymcio wlasnie zasnal kolo mnie wxial pol mielonego z mego talerza a tak to nie chce jesc a zemna zje no ale ziemniaki dalej sa blee nie lubi ich wcale pozniej wstanie to zje ogorkowa
No masakra takie sliczne slonce a my w domu :( ale jeszcze nastepny tydzien i mam nadzieje ze wyjdziemy polowa strupkow juz odpadla jeszcze ma troszke na glowce

12 lata 10 miesiąc temu #318930 przez Karol
Dziewczyny ile dni taki okropny kaszel może trwać.Byliśmy w czwartek u lekarza z Karolkiem bo strasznie kaszle i katar ma a w nocy to się dziecko tak umęczy,pije syrop Pulneo 2 razy na dzień a jakby się pojawiła goraczka to mam podać antybiotyk.Ale nie podaje, gdyż nie ma gorączki no i jeść może, tylko ten katar i okropny kaszel, nie może tego oderwać, nie wiem czy iść do następnego lekarza czy jeszcze poczekać i podawać te leki: pulneo,wapno i cebion,a do noska woda morska.Odpiszcie kochane. :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318951 przez sylka
Karolek u nas to samo tylko gorączka była. Mamy syrop lipomal 3 x dziennie i leki przeciw goraczkowe. Kuba jeszcze kaszle ale dziś chyba mniej mu to juz doskwiera. Antybiotyku nie dostaliśmy, lekarka powiedziała ze nie bedzie go na darmo szprycowac. Jak nie pomoże lipomal to wtedy da inny lek a antybiotyk w ostateczności. KArol ma gardło czerwone, bo Kuba tak i widać że go bolało. Ile dni może trwać to nie wiem kiedyś sam katar mały miał z 1,5 tyg.

arturek napisał:

Sylka jak Kubuś:) jak tam po urodzinach?

O urodzinach pisałam kilka str. wczesniej ale nie pamiętam na której :S :blink: Kuba zadowolony biega po całym mieszkaniu z ciężarówką lub kosiarka. Wszędzie go pełno. Wchodzi i sam schodzi z łóżka czy fotela. Taki mały szogun z niego.

megi23 napisał:

No wlasnie jak nocja Sylka Kubusiowi juz lepiej??? Jak jego apetyt??

Dziś lepszy. Zjadł placki z jabłkami na śniadanie. Na obiad pogardził rosołem i buzi nawet niechciał otwierać ale wciągnął całe spaghetti i na deser 1/2 lubisia :) Humor mu dopisuje, gorączki nie ma tylko stan podgorączkowy. Nadal kaszle i odrywa mu się flegma, z noska też cieknie. Takze chyba idzie ku lepszemu. Nockę przespa całą bez płaczu. Budził się trochę przez kaszel ale już nie płakał.

12 lata 10 miesiąc temu #318996 przez Karol
Sylko :kiss: Karolek ma trochę czerwone gardło,ale taki nabity katarem i tą flegmą, że jak śpi to buzię ma otwartą :dry: To w takim razie poczekam z parę dni tylko się martwię, żeby się gorzej coś nie wywiązało :( Bo w zeszłym roku byliśmy w szpitalu na zapalenie oskrzeli . :( No ale wtedy to miał tylko miesiąc i sobie nie radził .Poza tym jest markotny cały dzień :angry:

Dziewczyny jak wstawiacie te zdjęcia, tylko dla zalogowanych użytkowników. Będę wdzięczna za odpowiedź. :side:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319070 przez sylka
Karolek u nas tez flegma sie odrywa i jak kaszle to aż pluje i charchocze. Mam nadzieję że tez nic gorszego nie wyjdzie ale dziś nie było goraczki i humor mu dopisywał.

Zdj. wstawiaz w ten sposób, że po dodaniu zdjęcia klikasz edytuj zaznaczasz link zdjęcia czyli ftagment od [immg ]..... do [/imgg ] i klikasz na ikonkę z ludzikami :) i ponownie klikasz dalej To wszystko :)

12 lata 10 miesiąc temu #319077 przez megi23
Hej maly padl bo ominal swoja drzemke dzis mial przyjechac do nas kolega ale dobrze ze sie pochwalil ze tatusiem zostanie w czerwcu wiec powiedzieliismy ze maly ma ospe ze za 2 tyg ,,,,

SYLKA to dobrze ze Kubusiowi juz lepiej .... :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319107 przez nikita
nie wiem czy pisałam ale przebiła sie dolna 2 :lol:
Karolek wklejek zdjęcie ! :lol:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319117 przez olka
jejku, ale tu dzisiaj spokojnie :ohmy: ;)
u nas cały dzień pogoda wietrzna i tak góra 4 st. na plusie, więc nie wychodziliśmy :dry: :dry: kiedy wreszcie będzie jakaśa znośna pogoda??? :angry: ktoś wie? Ja zamawiam wiosnę, szkoda że nie można na alegro kupićl :silly: :silly:
Jasiek dziś cały dzień szalał i nawet pomiędzy 15 a 20 nie spał i w sumie nie był bardzo marudny :)

EDIT
Nikitka, gratuluję ząbka :)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 10 miesiąc temu #319126 przez sylka
Nikita gratuluję ząbka :)

12 lata 10 miesiąc temu #319127 przez nikita
olutek ja buszuje na all jak znajdę wiosnę to dam znać zrzucimy sie razem ok :unsure: :lol:
a tak na poważnie to szukam spacerówki ale takiej składanej jak parasolka, żeby zajmowałam mało miejsca w bagażniku :silly: macie jakieś proszę o rade :lol:
jak byliśmy w górach to wózek juz nam sie nie zmieścił w bagażniku i muszę kupić cos małego po złożeniu

12 lata 10 miesiąc temu #319132 przez olka
nikita napisał:

olutek ja buszuje na all jak znajdę wiosnę to dam znać zrzucimy sie razem ok :unsure: :lol: l

nikita, to może lepiej zamówmy od razu lato :lol: :silly: a co tam :lol: pomyśl, lato od lutego do końca lata hihi :silly: hihih

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 10 miesiąc temu #319133 przez sylka
hehhe po allgro to i ja buszuję ostatnio ;)

Nikita moge polecić tę allegro.pl/wozek-spacerowka-zooper-twist...hit-i2097743165.html

12 lata 10 miesiąc temu #319134 przez megi23
Hej to ja tez sie zrzuce na wiossne :laugh:

NIKITA gratuluje zabka nam sie wybija dopiero dolna 2 znowu pewnie poczekam sobie na nia :S

Hmmm ja mam xlandera i w sumie tez mysle o spacerowce skladanej bo do mamy bylaby lepsza
Mysle nad ta co ma justysiak quatro monza bo jako jedyna ma przekladana raczke...

12 lata 10 miesiąc temu #319137 przez sylka
Wydaje mi się jeśli dziecko jest starsze przekładana rączka nie jest już aż tak potrzebna. My na wiosnę chyba reż przerzucamy się na 2 spacerówkę.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka