BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

13 lata 3 miesiąc temu #278079 przez megi23
moj narazie utrwala wstawanie i wpsinanie po wszystkim co sie da :S doprwadza mnei to juz do szalu a co bedzie jak zacznie chodzic ?? :silly: ale grunt ze robi postepy aaa i mowi gumiii hehe za duzo gummi misia ogladal dzis rano krzyczal nam gummiii i sie wspinal na krzeselko od kamrmie :side: nia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #278084 przez justyna84
a ie kosztuje wywaloanie zdiecia 10x15?
a kleik kukurydziany mozna zastapic kaszka? :unsure: czy jest po to zeby zaggescic mleko? :unsure: albo do zupki ? :unsure:

13 lata 3 miesiąc temu #278091 przez megi23
ja nie wiem :)

13 lata 3 miesiąc temu #278107 przez ifka
sylka napisał:

ifka możesz pokazać wzór swojego kalendarza :)

jasne, przepraszam,że dopiero teraz ,ale Lenka się przebudziła i zasnęła na mnie :) .Teraz już buszuje :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url]
Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #278111 przez ifka
justyna84 napisał:

a ie kosztuje wywaloanie zdiecia 10x15?
a kleik kukurydziany mozna zastapic kaszka? :unsure: czy jest po to zeby zaggescic mleko? :unsure: albo do zupki ? :unsure:

co do zdjęcia,to pewnie zalezy gdzie :blink:

kleik dajesz do mleczka tak? to spokojnie możesz go zastapić kaszką(ale chcesz taką dosypywana do mleczka czy taka na wodzie chcesz podać juz mleczkiem?czy może mannę)bo się pogubiłam :blink: .Kleik jest po to,żeby zagęścić mleczko czy zupkę - bardziej sycące wtedy :)

[/url]

13 lata 3 miesiąc temu #278112 przez sylka
thx słońce, teraz inne wzory sa, Kubus też wstał

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #278115 przez ifka
sylka napisał:

thx słońce, teraz inne wzory sa, Kubus też wstał

:) :kiss: tego wzoru nie ma na stronce aukcji, napisalismy do nich i przysłali nam na maila sporo innych oprócz tych widocznych to dlatego :)

Miałysmy isc na spacer,alle dziś i pogoda jakas do bani i nie bardzo mi się chce :dry:

mamy wspólne zdjęcie stoi na półce i jak móimy "Lena, mama, tata" to Lenka od razu ciach i na fotkę patrzy :lol:

[/url]

13 lata 3 miesiąc temu #278120 przez justyna84
to jest kleik dosypywany do mleczka :laugh: Tak myslalam zeby wlasnie na noc dac mu bo kupilam ten bebilon a on jest bez kleiku i mi maly nie przespi calej nocy na samym mleku musi miec zageszczone .Czyli moge tak podac to dobrze :laugh: . ifka a u ciebie ile te zdiiecia kosztuja chcialam sie zorientowac bo nei chce mi sie isc do fotografa zobaczyc :laugh:
A nie powiedzialyscie mi czy wasze dzieci stoja (chodza) jeszcze na palcach czasami?

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #278121 przez megi23
ja tam nie wylaze i tak dzis jedziemy to zaliczy lyk powietrza :)

moj stoi na placach i calej stopie zalezy jeszcze jak idzie za raczki to tez roznie stawia nozki ale lekarka powiedziala ze prawidlowo stawia :)

13 lata 3 miesiąc temu #278123 przez boniucha
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

dajecie coś dziadkom (swoim rodzicom i tesciom) na ich święto? Kalendarze daliśmy na Gwiazdkę a teraz myślę, bo to już za tydzień!!! :ohmy: :lol:

13 lata 3 miesiąc temu #278124 przez megi23
moj S powiedzial ze mojej tesciowej czyli swojeje mamie nie da nic juz za duzo dostala od niego niedawno kupil jej storczyka za 100 i powiedzial ze to juz za wszystko jest czyt imieniny urodziny i inne okazje :P

13 lata 3 miesiąc temu #278126 przez sylka
U nas dziś pada i niechce mi sie wychodzić.

Kuba nie chodzi ani nie wstaje na palcach. Robi to na całej stópce na samym poczatku przygody ze wstawaniem i chodzeniem zdarzało mu się. Kilka razy założyłam mu miekkie buciki-skarpetki i przestał. Teraż smiga albo w rajstopkach albo w skarpetkach czy to samych czy z abs

13 lata 3 miesiąc temu #278127 przez ifka
justyna84 napisał:

to jest kleik dosypywany do mleczka :laugh: Tak myslalam zeby wlasnie na noc dac mu bo kupilam ten bebilon a on jest bez kleiku i mi maly nie przespi calej nocy na samym mleku musi miec zageszczone .Czyli moge tak podac to dobrze :laugh: . ifka a u ciebie ile te zdiiecia kosztuja chcialam sie zorientowac bo nei chce mi sie isc do fotografa zobaczyc :laugh:
A nie powiedzialyscie mi czy wasze dzieci stoja (chodza) jeszcze na palcach czasami?

a zdjęcia to nie wiem, bo moj J zawsze płytkę do media expert zanosi i tam wywołujemy.
to masz bebilon jak my, spokojnie mozesz dosypywac kleik ryzowy, czy kaszki ryzowe albo kukurydziane :).
Lenka sporo stoi na palcach

[/url]

13 lata 3 miesiąc temu #278129 przez megi23

13 lata 3 miesiąc temu #278131 przez ifka
megi23 napisał:

hahaha megi i lekarz już nie potrzebny :silly: :lol:

[/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka