BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 7 miesiąc temu #362573 przez justyna84
Tochyba musisz odpuscic :blink: .Oskar jest grzeczny na nocniku dostanie cas do reki i siedzi nawed nei musze go zabawiac.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #362802 przez sylka
KUba raz posiedzi ale częsciej ucieka. Sadzam go nawet na kibelek w ten sposób że nózki ma w kierunku deski a ja siedzę za nim i jesem oparciem. ALe najczęściej nie robi siku do nocnika. JAk się zsiusia w otulacz wcale mu nie przeszkadza że ma mokro... a tam aż wykręcać można :P
Justyna pieluszka wyglada tak www.lulajbaby.com/pieluszki-pul-c-1_20.html jak chcesz zobaczyć w środku to zobacz na aalegro używane wielorazowe. Ten zewnętrzny mat. od środka pokryty jeśt cienkim polarkiem pod który wkłąda sie taki wkład allegro.pl/wklad-pieluszki-wielorazowe-m...bra-i2341148381.html (tu masz foto gdzie dokładnie widać kształt wkładu) lub tetrę albo nic i robią za majteczki.

Nikita ja myslę że trzeba czekać. Kuba też ucieka i nic na to nie poradzę że on ciagle w ruchu musi być. MA mokro i mu to nie przeszkadza dopiero jak dotkne otulacza to widze że jest mokry.

U nas dziś leje :( Kuba mleko zamiast o 5 wypił o 7 i spał do 9.30 :)

12 lata 7 miesiąc temu #362906 przez nikita
tez tak myślę ze nic na siłę, może jak zacznie więcej mówić i wołać siusiu to szybciej pójdzie :)

12 lata 7 miesiąc temu #362950 przez sylka
Dokładnie :) jest jeszcze czas nie mają po 3 czy 4 latka :P

12 lata 7 miesiąc temu #362996 przez megi23
Hej laski moje dziecko to Zombie :laugh: :ohmy: bo
wczoraj juz padl przed 19 dalam go do lozeczka spal smacznie S ogladal wiadomosci na 1 po pol godz mqaly wstaje ledwo widzi gada cos najety lazi po lozeczku S go polyl nie zaspi wzielismy go do lozka przewalal sie po nas az zasnal ogladalismy na wspolnej w polowie filmu S go do lozeczka ten tylko go poczul znowu wstal mowie ogladne do konca i zaspi a on spiewal sobie bawil sie maskotkami cuda wyprawial zgasilam tv lezy slysze chyba spi wlaczam almpke aten wstaje jakas cma czy co hehehe

za to dzis raz wstawalam do niego i przed 7 juz bylo mama am hehehe

pozniej tez mial 1 drzemke klade go po 8 bo prosil to spal 15 mon wstal i zasnal dopiero przed 10 hahaha cos mu sie poprzestawialo

U nas tez pada a co za tym idzie budowa komina stoi bo dach tesc wymienia na nowy i nowe wyzsze kopminy S dzis pomagal ale przerwali nakryli moze nas nie zaleje:-)

12 lata 7 miesiąc temu #363004 przez nikita
a Ignacy dzisiaj bardzo ładnie spal nie budził sie ale ja i tak wstawałam bo zaczął się odkrywać i chyba poprzyszywam tasiemki i będę wiązać do szczebelek :silly:

ja na obiadek mam kopytka serowe z kapustka młodą o matko jak ja lubię kopytka mniam mniam

u nas co prawda nie pada ale buro i ponuro :( :( a mały troszkę kaszle wiec nie wychodzimy :( :(

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363053 przez megi23
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

12 lata 7 miesiąc temu #363071 przez olka
nikita napisał:

ja tez apeluje żeby pisać !!!!
a może umówimy się na spotkanie forumowe wieczorkiem któregoś dnia, niech się dzieje co chce ale wszystkie maja być :ohmy: i pogadamy jak za dawnych czasów :lol: :lol: :lol:

Nikita, ja też się piszę na piątek :lol: :lol: fajnie będzie się "spotkać" w większej grupce :) w tygodniu to wieczorami po prostu nie mam siły ani ochoty, bo odpoczywam ... ale w piątek usiądę do Was choćby nie wiem co :)

Jasieczek cały czas ma odparzoną dupkę :( :( robi sporo kupek i to takich luźnych, czasem w kolorze zielonym :( :S jutro pójdę z nim do naszej przychodni, bo mnie serce boli :( jak mały płacze przy przewijaniu :(:( i na dodatek wczoraj wieczorkiem miał lekką temperaturę 37,8 :( skąd mu się to wzięło? Wasze maluchy też coś takiego miały? :unsure: :unsure:

Pozdrawiam!

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 7 miesiąc temu #363082 przez megi23
Moj mial. Temp 40 stopnoi i luzne kupki na zabki lub po antybiotyku lekach jakis....

smaruj pupe bepanthenem jest super moj ma w pachwince kolo lewego jajka odparzone ale to jego siusiu teraz byl przelany a nawet nie kwiknal ... Jemu nic nie przeszkadza...

12 lata 7 miesiąc temu #363113 przez sylka
Olka na odparzenie nic nie poradzę bo nigdy Kuba nie miał odparzenia. Co do temp. to u nas pożegnaliśmy trzydniówkę a zaczęło się od temp. 38,5 i luźnych kupek ale normalnej barwy.

12 lata 7 miesiąc temu #363191 przez justyna84
a Oskar ma wysypke na plecach i nie wiem zabardzo czym to posmarowac tak sobie mysle czy nei zrobic mu kapieli w tych tabletkach fioletowych zapomnialam jak one sie nazywaly:/

12 lata 7 miesiąc temu #363195 przez nikita
olka i to mi sie podoba, że choćby nie wiem co to będziesz z nami :lol:

Ignaś tez ma pupę odparzoną juz parę dni bo tez robi po 5 6 kupek na dzień staram się go często i szybko przewijać ale mimo to i tak mu się odparzyła :( :(

ja smaruje sudokremem i po nocy zawsze wygląda to lepiej ale w dzień znów to samo :(

12 lata 7 miesiąc temu #364021 przez sylka
Mamy 14 ząbek :lol: i kolejne w natarciu

12 lata 7 miesiąc temu #364709 przez justysiak83
Dziewczyny dajecie waszym maluchom tran?

12 lata 7 miesiąc temu #364722 przez nikita
Cześć kochane
przypominam o spotkaniu dzisiaj wieczorem, wstawić do lodóweczki piwko albo co kto woli na wieczór :lol: :lol: :lol:

justysiak ja nie daje ale tez o tym myślałam i zapomniałam sie pytać mojej pediatry czy mam dawać ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka