- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Justyna pieluszka wyglada tak www.lulajbaby.com/pieluszki-pul-c-1_20.html jak chcesz zobaczyć w środku to zobacz na aalegro używane wielorazowe. Ten zewnętrzny mat. od środka pokryty jeśt cienkim polarkiem pod który wkłąda sie taki wkład allegro.pl/wklad-pieluszki-wielorazowe-m...bra-i2341148381.html (tu masz foto gdzie dokładnie widać kształt wkładu) lub tetrę albo nic i robią za majteczki.
Nikita ja myslę że trzeba czekać. Kuba też ucieka i nic na to nie poradzę że on ciagle w ruchu musi być. MA mokro i mu to nie przeszkadza dopiero jak dotkne otulacza to widze że jest mokry.
U nas dziś leje Kuba mleko zamiast o 5 wypił o 7 i spał do 9.30
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
wczoraj juz padl przed 19 dalam go do lozeczka spal smacznie S ogladal wiadomosci na 1 po pol godz mqaly wstaje ledwo widzi gada cos najety lazi po lozeczku S go polyl nie zaspi wzielismy go do lozka przewalal sie po nas az zasnal ogladalismy na wspolnej w polowie filmu S go do lozeczka ten tylko go poczul znowu wstal mowie ogladne do konca i zaspi a on spiewal sobie bawil sie maskotkami cuda wyprawial zgasilam tv lezy slysze chyba spi wlaczam almpke aten wstaje jakas cma czy co hehehe
za to dzis raz wstawalam do niego i przed 7 juz bylo mama am hehehe
pozniej tez mial 1 drzemke klade go po 8 bo prosil to spal 15 mon wstal i zasnal dopiero przed 10 hahaha cos mu sie poprzestawialo
U nas tez pada a co za tym idzie budowa komina stoi bo dach tesc wymienia na nowy i nowe wyzsze kopminy S dzis pomagal ale przerwali nakryli moze nas nie zaleje:-)
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja na obiadek mam kopytka serowe z kapustka młodą o matko jak ja lubię kopytka mniam mniam
u nas co prawda nie pada ale buro i ponuro a mały troszkę kaszle wiec nie wychodzimy
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wkurzylam sie na tescia ma pretensje do S i mu truje ze pieniedzy na dom nie odkladamy ze nic nie mamy dolozone ale po 1 sami siezywimy kaze nam do wszystkiego dokladac to do swinie to wegiel drzewo wszystko i oplaty mowie niehc pomoze on ma kase na lokatach i cwany ma dpom co mu mojego S babcia zbudowala on chlal wtedy i mial gdzies wszysrtko poza tym przez 10 lat mieszkal u babci i ona za nic nie kazala om placic wszystko sama kupowala i zywila i w ogole az kipie powiedzialam S ze cow mu powiem kiedys .....az kipie ze zlosci.......
S mowi ze poszlibysmy w lokatrne to by 1000 szedl na oplaty a ajedzenie i w ogole. Mowi ejka mu nie pasuje wracam do mamy i mam g gdzies. Wroce do pracy
- olka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...ale dziś jesteś mały jak okruszek...
ja tez apeluje żeby pisać !!!!
a może umówimy się na spotkanie forumowe wieczorkiem któregoś dnia, niech się dzieje co chce ale wszystkie maja być i pogadamy jak za dawnych czasów
Nikita, ja też się piszę na piątek fajnie będzie się "spotkać" w większej grupce w tygodniu to wieczorami po prostu nie mam siły ani ochoty, bo odpoczywam ... ale w piątek usiądę do Was choćby nie wiem co
Jasieczek cały czas ma odparzoną dupkę robi sporo kupek i to takich luźnych, czasem w kolorze zielonym jutro pójdę z nim do naszej przychodni, bo mnie serce boli jak mały płacze przy przewijaniu i na dodatek wczoraj wieczorkiem miał lekką temperaturę 37,8 skąd mu się to wzięło? Wasze maluchy też coś takiego miały?
Pozdrawiam!
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
smaruj pupe bepanthenem jest super moj ma w pachwince kolo lewego jajka odparzone ale to jego siusiu teraz byl przelany a nawet nie kwiknal ... Jemu nic nie przeszkadza...
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ignaś tez ma pupę odparzoną juz parę dni bo tez robi po 5 6 kupek na dzień staram się go często i szybko przewijać ale mimo to i tak mu się odparzyła
ja smaruje sudokremem i po nocy zawsze wygląda to lepiej ale w dzień znów to samo
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nareszcie razem :)
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
przypominam o spotkaniu dzisiaj wieczorem, wstawić do lodóweczki piwko albo co kto woli na wieczór
justysiak ja nie daje ale tez o tym myślałam i zapomniałam sie pytać mojej pediatry czy mam dawać