BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 7 miesiąc temu #366583 przez nikita
tlenu tlenu :ohmy: :ohmy: :ohmy:hellllp :ohmy: na moim poddaszu zaraz padnę tak gorąco :ohmy: :ohmy: a gdzie tu lato :dry: :dry: :dry: :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #366585 przez megi23
Nikita kup wielkiiii wiatrak:-) ja tu na 1 pietrze mieszkam i tez nieraz tlenu brakuje to idziemy na ogrod i tam lepiej sie oddycha:-) lub na dol do salonu
wspolczuje zaloz klime:-)

12 lata 7 miesiąc temu #366607 przez nikita
megi ty to masz pomysły :lol: :lol:
cały dzień komputer chodzi bo mam w nim telewizor i dlatego tak tu gorąco bo w sypialni mam chłodniej ;)

12 lata 7 miesiąc temu #366614 przez sylka
U nas jak gorąco to wstawiamy sobie duży wiatrak :P Dziś znośnie wystarcza otwarty balkon.

12 lata 7 miesiąc temu #366632 przez justysiak83
Hej. Olka superowe zakupy :) oczywiście jak zwykle sprowadzasz mnie na ciemna strone mocy i tez cos zamówiłam :lol:
Była u nas rehabilitantka i powiedziała ze nie jest tak źle, lewą nóżke troche koślawi do środka ale pokazała jak stymulowac do prawidłowego chodu i powinno byc ok. edzie tylko wpadać i plastro mu takie specjalne naklejać co kilka dni.
U nas tez upał a jeszcze 2 dni temu zimno jak diabli było.
Musze małemu kupić rampersy do spania :silly:

12 lata 7 miesiąc temu #366638 przez sylka
Kubusiek właśnie spi w krótkich rampersiakach :) '

Justysiak jakie plastry masz przyklejać?

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #366647 przez nikita
no właśnie a w czy śpią wasze dzieci bo ja ubrałam go w piżamkę ale z k.r. tylko spodnie ma długie i tez się zastanawiałam czy mu za gorąco nie będzie ale chyba nie bo on i tak sie odkrywa w nocy, jutro założę mu bodziaka z k.r.

widzisz Justysiak nie jest źle, Dominiś potrzebuje więcej czasy i tyle nic na sile i nie stresuj sie tylko ćwiczcie i będzie dobrze :) :)

12 lata 7 miesiąc temu #366680 przez karotka18
Chej Kochane

Mozna zgłosic swojego malucha do OGÓLNOPOLSKIEJ AKCJI KOCHAM CHRONIE BADAM ja Kube zgłosiłam moze uda sie dostac na konsultacje zawsze to opinnia osoby trzeciej niz u nas w przychodni moze powie cos ciekawego i istotnego na temat naszej alergii

cytat ze strony

"Martwisz się, że dziecko nie robi jeszcze czegoś, co potrafią rówieśnicy? Zastanawiasz się, czy rozwija się prawidłowo? Zamiast tym się niepokoić, porozmawiaj z lekarzem. Teraz możesz to zrobić bezpłatnie w ramach Ogólnopolskiej Akcji Kocham, chronię, badam.. "

link do strony babyonline.pl/mamo-to-ja-akcja-rejestracja.html?dk=kozati

12 lata 7 miesiąc temu #366732 przez megi23
no widzisz justysiak strach ma wielkie oczy :)
moj spi a u nas dach wymieniaja tzn eternit zwalaja a mu nie przeszkadza i blache beda klasc bo w tym roku jeszcze za darmo eternit zabieraja a na drugi juz sam placisz wiec tesc wykorzystal okazje :)
moj spal e dlugim rampersiaku ale nie przykryty wcale .. teraz ma bodziaka kr rekaw i chrapie w lozeczku
rajcowal dzis juz od 5 w lozeczku :ohmy: skad on ma tyle sily hehe :P
lukalam na stronke lidla oj i tyle hcek upic banki mydlane ostatnio u mamci mu robilam ale mial frajde a ma byc taki specjalny sprzet :) klocki drewniane i rampersiki beda :silly: cos czuje ze znowu przekroczymy budzet heheh :woohoo: :side: :lol:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #366744 przez megi23
al to gdzie wyznaczaja miejsce do badan??? jaka miejscowosc??

Sylka to sie przykleja takie usztywniajace by mu nozka nie uciekala

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #366955 przez nikita
hej hej Ignaś śpi od 10 sam padł i położył sie obok mnie i zasnął :lol: :lol:
a ja szukam parasola ogrodowego bo na ogrodzie nie mamy za bardzo cienia a boje sie wyjść w południe z nim na taki skwar a tak postawie przy piaskownicy i niech siedzi :blink: oj mowie wam ze p tym moim udarze słonecznym dwa lata temu to sie boje o niego i nikomu tego nie życzę :)

chyba tego parasola nie kupie na allegro tylko popołudniu skoczymy do miasta zobaczyć może mają cos ciekawego :lol:

12 lata 7 miesiąc temu #367033 przez megi23
Hej Nikita moj tez obecnie ucina sobie 2 drzemke zaspal kolo mnie ale dalam go do lozeczka jakbym wyjsc musiala a nam dach zmieniala tluka sie a malemu to nie przeszkadza za to mi bardzo :angry: no ale za 2 dni bedzie po wszystkim

my na ogrodzie bylismy chwilke za bardzo niebezpieczne jest leca rozne rzeczy dzis bedziemyw domku po obiedzie idziemy ze szwagierka i maluchami na spacer na ogrodzie mamy cien a maly nie odchodzi daleko ode mnie ....

ja ogolnie nie moge na sloncu ze wzgledu na serce nigdy go nie lubialam bo sie poce na buzi nawet okularow nie nosze bo leca malego tez chronie wozek super bo buda go do polowy zaktywa i ma cien jak spi np na ogrodzie...

12 lata 7 miesiąc temu #367162 przez sylka
karotka18 napisał:

Chej Kochane

Mozna zgłosic swojego malucha do OGÓLNOPOLSKIEJ AKCJI KOCHAM CHRONIE BADAM ja Kube zgłosiłam moze uda sie dostac na konsultacje zawsze to opinnia osoby trzeciej niz u nas w przychodni moze powie cos ciekawego i istotnego na temat naszej alergii

cytat ze strony

"Martwisz się, że dziecko nie robi jeszcze czegoś, co potrafią rówieśnicy? Zastanawiasz się, czy rozwija się prawidłowo? Zamiast tym się niepokoić, porozmawiaj z lekarzem. Teraz możesz to zrobić bezpłatnie w ramach Ogólnopolskiej Akcji Kocham, chronię, badam.. "

link do strony babyonline.pl/mamo-to-ja-akcja-rejestracja.html?dk=kozati

My w zeszłym roku byliśmy na badaniu z tej akcji w LUx Medzie w Warszawie. To wizyta ogólna u pediatry.

My dopiero wróciliśmy do domku. RAno byliśmy w przedszkolu u teściowej to KUba bawiłsie z dziećmi wogóle niepatrząc gfdzie ja jestem. Poszedł póxniej do innej sali a ja zostałam na korytarzu i nie płakał za ną zajął się zabawią :)Od września przyszłego roku pójdzie tam :) Później odwiedziłam szwagierkę KUbusiek zasnąl po 13 spał z godz. zjadł obiad wciągnął bułkę z twarożkiem, ona skoczyła po syna do przedszkola ja zostałam z Kuba i chrzesniaczka i razem z nimi skoczyłyśmy na lody i spacer po skate parku obok mnie. KUba biegał z Mateuszem i grali w nogę :)

12 lata 7 miesiąc temu #367210 przez megi23
To my przed 19 do ddomku poszlismy wymyty nakarmiony juz chrapie:-) tesciowa go dzis wymeczyla 2 razy byla z noim na spacerku i na piechotke i wozkowy a ja odpoczelam dostala,m dzis @ i brzuch mnie boli troszke szzwagierka go wziela wiec dzis prawie malego nie mialam pozniej pojechalam ze szwagierka i maluchami na przejazdzke rowerowa

teraz byla akcja odtykanie kiblka tesciwej kawal miecha wpadl i zatkal no ale sie udalo ufff:-)

12 lata 7 miesiąc temu #367352 przez nikita
OMG T pofarbował mi włosy ale chyba zapomniał jak to sie robi bo mam uszy, czoło, kark czerwone!!!!!

My tez byliśmy na tej akcji co pisze karotka w Poznaniu.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka