- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
wspolczuje zaloz klime:-)
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
cały dzień komputer chodzi bo mam w nim telewizor i dlatego tak tu gorąco bo w sypialni mam chłodniej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nareszcie razem :)
Była u nas rehabilitantka i powiedziała ze nie jest tak źle, lewą nóżke troche koślawi do środka ale pokazała jak stymulowac do prawidłowego chodu i powinno byc ok. edzie tylko wpadać i plastro mu takie specjalne naklejać co kilka dni.
U nas tez upał a jeszcze 2 dni temu zimno jak diabli było.
Musze małemu kupić rampersy do spania
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Justysiak jakie plastry masz przyklejać?
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
widzisz Justysiak nie jest źle, Dominiś potrzebuje więcej czasy i tyle nic na sile i nie stresuj sie tylko ćwiczcie i będzie dobrze
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
Mozna zgłosic swojego malucha do OGÓLNOPOLSKIEJ AKCJI KOCHAM CHRONIE BADAM ja Kube zgłosiłam moze uda sie dostac na konsultacje zawsze to opinnia osoby trzeciej niz u nas w przychodni moze powie cos ciekawego i istotnego na temat naszej alergii
cytat ze strony
"Martwisz się, że dziecko nie robi jeszcze czegoś, co potrafią rówieśnicy? Zastanawiasz się, czy rozwija się prawidłowo? Zamiast tym się niepokoić, porozmawiaj z lekarzem. Teraz możesz to zrobić bezpłatnie w ramach Ogólnopolskiej Akcji Kocham, chronię, badam.. "
link do strony babyonline.pl/mamo-to-ja-akcja-rejestracja.html?dk=kozati
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moj spi a u nas dach wymieniaja tzn eternit zwalaja a mu nie przeszkadza i blache beda klasc bo w tym roku jeszcze za darmo eternit zabieraja a na drugi juz sam placisz wiec tesc wykorzystal okazje
moj spal e dlugim rampersiaku ale nie przykryty wcale .. teraz ma bodziaka kr rekaw i chrapie w lozeczku
rajcowal dzis juz od 5 w lozeczku skad on ma tyle sily hehe
lukalam na stronke lidla oj i tyle hcek upic banki mydlane ostatnio u mamci mu robilam ale mial frajde a ma byc taki specjalny sprzet klocki drewniane i rampersiki beda cos czuje ze znowu przekroczymy budzet heheh
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka to sie przykleja takie usztywniajace by mu nozka nie uciekala
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja szukam parasola ogrodowego bo na ogrodzie nie mamy za bardzo cienia a boje sie wyjść w południe z nim na taki skwar a tak postawie przy piaskownicy i niech siedzi oj mowie wam ze p tym moim udarze słonecznym dwa lata temu to sie boje o niego i nikomu tego nie życzę
chyba tego parasola nie kupie na allegro tylko popołudniu skoczymy do miasta zobaczyć może mają cos ciekawego
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my na ogrodzie bylismy chwilke za bardzo niebezpieczne jest leca rozne rzeczy dzis bedziemyw domku po obiedzie idziemy ze szwagierka i maluchami na spacer na ogrodzie mamy cien a maly nie odchodzi daleko ode mnie ....
ja ogolnie nie moge na sloncu ze wzgledu na serce nigdy go nie lubialam bo sie poce na buzi nawet okularow nie nosze bo leca malego tez chronie wozek super bo buda go do polowy zaktywa i ma cien jak spi np na ogrodzie...
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My w zeszłym roku byliśmy na badaniu z tej akcji w LUx Medzie w Warszawie. To wizyta ogólna u pediatry.Chej Kochane
Mozna zgłosic swojego malucha do OGÓLNOPOLSKIEJ AKCJI KOCHAM CHRONIE BADAM ja Kube zgłosiłam moze uda sie dostac na konsultacje zawsze to opinnia osoby trzeciej niz u nas w przychodni moze powie cos ciekawego i istotnego na temat naszej alergii
cytat ze strony
"Martwisz się, że dziecko nie robi jeszcze czegoś, co potrafią rówieśnicy? Zastanawiasz się, czy rozwija się prawidłowo? Zamiast tym się niepokoić, porozmawiaj z lekarzem. Teraz możesz to zrobić bezpłatnie w ramach Ogólnopolskiej Akcji Kocham, chronię, badam.. "
link do strony babyonline.pl/mamo-to-ja-akcja-rejestracja.html?dk=kozati
My dopiero wróciliśmy do domku. RAno byliśmy w przedszkolu u teściowej to KUba bawiłsie z dziećmi wogóle niepatrząc gfdzie ja jestem. Poszedł póxniej do innej sali a ja zostałam na korytarzu i nie płakał za ną zajął się zabawią :)Od września przyszłego roku pójdzie tam Później odwiedziłam szwagierkę KUbusiek zasnąl po 13 spał z godz. zjadł obiad wciągnął bułkę z twarożkiem, ona skoczyła po syna do przedszkola ja zostałam z Kuba i chrzesniaczka i razem z nimi skoczyłyśmy na lody i spacer po skate parku obok mnie. KUba biegał z Mateuszem i grali w nogę
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
teraz byla akcja odtykanie kiblka tesciwej kawal miecha wpadl i zatkal no ale sie udalo ufff:-)
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My tez byliśmy na tej akcji co pisze karotka w Poznaniu.