BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu #370572 przez bombelkowa
hej kochane dzieki za rady wezme do siebie ja mocno przytylam w ciazy i moje cialo wyglada strasznie ;((( choc mloda jestem... ;( w dniu porodu wazylam prawie 90kg a teraz 56 dzis sie wazylam i ciagle te grube uda i brzuch obwisly.. ;/ a cwicze brzuszki pompki robie po 12 km dziennie nie jem chleba ziemniakow itd pije sporo wody... ;/

Ja nie mam neta bd miala w sierpniu bo wtedy sie do meza wprowadzam z coreczka.

PISZCIE NA MOJE TELEFON: 793798865 Agata caluje was

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #370625 przez sylka
Hej u nas cały dzień minął na spacerach i odwiedziach u szwagierki bo zajmowałam się chrześniaczką. Kubuś nie był zazdrosny bez problemu zajmowałam się Mają a Kuba bawił się zabawkami w tym czasie i co jakiś czas jak mała leżała to bujał ją w łózeczku bo mają z funkcja kołyski. Śmiechu było co nie miara jak tak ją lulał.

12 lata 10 miesiąc temu #370632 przez justysiak83
Hej. My właśnie wróciliśmy ze spacerku. Dobrze ze taka ładna pogoda to przynajmniej po pracy moge z małym pospacerować. Albo mi się wydawało albo znowu jakaś pleśniawka Dominika dopadła, kurcze tak słyszałam że jak raz się przyczepią to potem wracają z byle powodu. Ehhhh :dry:

12 lata 10 miesiąc temu #370638 przez megi23
Hej laski my bylismy na ogrodzie pozniej te durne meszki gryzlyi nie daly posiedziec juttro malego spryskam orinoko moze cos da i kupie cos na ugryzienia...tutaj panuje rozyczka znowu ale mam nadzieje ze niedostanie ...wystarczyla mi ospa.....

wczoraj mama dzwonila zalatwia wszystko z prawkiem wieczorem z S gadalam i sie panicznie boje poqwiedzial ze jak raz sprobuje to mi godzine bedzie malo:-) powiedzialam do niego moze za te pieniadze rower mi kupi on i co bedziesz 25 km do Stalowej dopjezdzac.... Ehh mam nadzieje ze zdam jakos jak nie zdam to nie podejde wiecej...

12 lata 10 miesiąc temu #370646 przez sylka
Megi zdasz jak nie za pierwszym to kolejny raz podejdziesz bo bedzie ci szkoda czasu jaki poświęciłaś i jak np. przez małą głupotkę nie zdasz :)

12 lata 10 miesiąc temu #370685 przez megi23
Dzieki SYLKA. Nie ma innej opcji:-)

12 lata 10 miesiąc temu #370721 przez nikita
siemka
Ignacy spi :)
a mnie coś w krzyżu łupło ze nie mogę się wyprostować ani nic dźwignąć chyba mnie przewiało :( :( bo nic innego mi nie przychodzi do głowy, matko chodzę jak stara babcia :dry: :dry: :dry: :dry:

megi nie wiem czy jak pojedziesz za kilka dni do lidla to jeszcze będą te koszulki bo one są od dzisiaj a u nas już mało co zostało, chyba ze mogą domówić :)
basenik kupiłam mały okrągły tylko dla Ignasia
justysiak mojej kuzynki dziecko tez wiecznie cos łapało jak nie pleśniawki to zapalenie jamy ustnej ale po jakimś czasie wyrósł z tego a może inaczej juz nie bierze nic do buzi ;) ;)

12 lata 10 miesiąc temu #370730 przez sylka
Fakt z pleśnawkami przerabane bo oby tlko coś do buzi poszło to pojawisięmogą.

Kubuś też śpi. Dziś spał tylko 40 min.!!! na cały dzień a tryskał energią jak zawsze.

12 lata 10 miesiąc temu #370765 przez justysiak83
To jednak nie pleśniawki, coś mi się przywidziało, albo resztki jedzenia miał na języku :lol: Megi bez prawka jak bez ręki, mówi ci kierowca z 10-letnim stażem :)

12 lata 10 miesiąc temu #370767 przez nikita
dokładnie ja to bym rzekła jak bez reki i nogi :ohmy: :P :P

12 lata 10 miesiąc temu #370769 przez justyna84
Czy wasze dzieci tez wymuszaja wszystko placzem ?Oskar strasznie
A ja chyba bede miala limo ;) pod brwia bo dzisiaj nie zdazylam zlapac mojego dziecka jak zaczol zchodzic z hustawki i mi sie oberwalo jemu na szczescie nic sie nei stalo .

My w piatek w nocy jedziemy do niemiec i szczeze muwiac to mi sie nei chce ;) fakt ze to jest tylko siedem godzin drogi ale jakos nei lubie tak jezdzic

12 lata 10 miesiąc temu #370790 przez nikita
mój nie wymusza bo wie ze płacz nic mu nie da tylko tupie nogami, klepnie w ścianę i przestaje ;)
justyna mi ostatnio krew z nosa leciała tak mi przydzwonił głową, przytulic sie chciał :)

12 lata 10 miesiąc temu #370811 przez megi23
Moj juz dawno chrapie hhe apropo lidla nie mam mozliwosci w innym dniu pojechac tylko w sobote z S no wlasnie i tu by siadlo prawko bo bym dawno juz polowe sklepow w Stalowej zaliczyla ahaha :P

moj Tymek probuje ale wie ze nie wygra i odchodzi i rekami tylko macha mi sie wtedy smiac chce ale zachowuje powage:-)

12 lata 10 miesiąc temu #370812 przez sylka
Justyna Kuba bardziej kilka razy krzyknie i widzi, że to nie działa to przestaje.

12 lata 10 miesiąc temu #370815 przez justyna84
Oskar mi dzisiaj wywalil duzego kwiatka i bawil sie podstawka, wyrwal laczenie miedzy deskami poslogowymi a kafelkami (nie iwem jak to sie nazywa) najadl sie smieci z odkurzacza!! a na koniec oberwallam ta hustawka :ohmy:
Silne te nasze dzieci ja widze po Oskarze ile on ma sily :ohmy:

A najlepsze jest jak sie cieszy to wymachuje nogami i rekoma jakby wkrecal zarowki :laugh: szczegulnie na widok autobusa

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka