BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 6 miesiąc temu #372492 przez megi23
Moj dzis wstal po 5 :ohmy: powiedzilam o nie dalam mleko i dalam go do lozeczka i wstal po 9 broil u babci zjadl kanapke pozniej kaszke z owocami i padl a ja ide naczynie umyc chodz dzis mi sie nic nie chce...jest zimno. Jak wyszlam z nim na ogrod od. Razu lecial do piasku ale za zimno zeby w nim siedzial sie niezle zloscil ehh przekupila go babcia herbatnikami haha

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #372541 przez sylka
Kuba wstał po 5 wypił mleko i zasnął do 8.30 zjadł śniadanko, później herbatniki i gruszkę. Niedawno wciągnął zupkę i za jakiś czas pójdzie i położy się w łóżeczku na drzemkę :)

12 lata 6 miesiąc temu #372587 przez megi23
To moj juz zaliczyl 2 drzemki a zjadl mleko, kaszke, herbatniki, kanapke, zupe wlasnie zjadl i dojada tymi koleczkami ryzowymi z hippa hmmmjeszcze tak gruszki nie jadl tylko w deserku ostatnio molestuje bajki dzwiekowa i z piratem i rozpoznajee zwierzeta jak mopwie by nacisnal na owce dajea ulubione yto krowa i kon sa hehe

12 lata 6 miesiąc temu #372623 przez sylka
Kubie gruszka w kawałku bardzo smakowała :) Chodził zadowolony :P i wcinał. chyba znów ząbki idą bo wszystko pcha do buzi i kupa rzadka jedna za drugą.

Dziewczyny kupowałyście pampersy sleep & play bo bedę miała w promocji za 25 zł i zastanawiam się czy będą ok. Używamy dady na spacerki i chce teraz wypróbować tych.

12 lata 6 miesiąc temu #372640 przez Karol
Hej dziewczyny ;)

Sylko Karolek jogurty i serki lubi, ale mleka krowiego nie chce się tknąć. :angry:
Na dzień dzisiejszy Karolek jest zakatarzony i ma lekką gorączkę ( 37,5 ). Rozdrażniony jest przez cały dzień :( . Nie wiem co Mu podać :unsure: Czy może to od ząbków :unsure: Bo coś Mu się tam w tyle przebija przez dziąsła :pinch:

12 lata 6 miesiąc temu #372644 przez sylka
Mozesz podac mu z pół dawki Panadolu, viburcol- homeopatyczne czopki ale na receptę czy Camilię.

Krowie mleko nie jest słodkie i moze dlatego mu nie spamakuje. A podawałaś mu manne na krowim?
Może MM zmień na inne to polubi?

12 lata 6 miesiąc temu #372649 przez olka
sylka napisał:

Dziewczyny kupowałyście pampersy sleep & play bo bedę miała w promocji za 25 zł i zastanawiam się czy będą ok. Używamy dady na spacerki i chce teraz wypróbować tych.

Sylka, ja używałam sleep & play i są średniej jakości, bo nie mają gumek w pasie :dry: gdyby nie ten mankament nie byłyby złe. A gdzie będzie ta promocja?

u nas górne trójeczki wychodzą, lada chwila się przebiją. :)
a jesli chodzi o bujaczek, to teściowa czasem jeszcze wkłada Jaśka i usypia w dzień :) a zapomniałam Wam powiedzieć, że Jasiek od jakiegoś tygodnia zasypia sam w łóżeczku :woohoo: :side: i muszę napisać, że sam dokonał takiego wyboru :) :silly: pewnego dnia próbuję go uśpić na rękach a on mi się wierci, wygina na wszystkie strony, więc ja go do łóżeczka położyłam i zostawiłam. Przychodzę po jakichś 10 minutach - Jaś śpi :ohmy: :woohoo: no i teraz już tak co dzień :) super sprawa :woohoo: :side: a odnośnie smoków to u nas nadal do zasypiania obowiązkowo muszą być :) ale moja Izka też bardzo lubiła :) miała ponad 3 latka gdy ją oduczyliśmy smoczkowania się :blink: uwielbiała zasypiać ze smokiem :)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 6 miesiąc temu #372674 przez sylka
Olka W Stokrotce i Kauflandzie

12 lata 6 miesiąc temu #372711 przez justyna84

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #372724 przez olka
sylka napisał:

Olka W Stokrotce i Kauflandzie

dzięki :) może kupię :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

i jeszcze filmik wstawię z dzisiaj, bo dawno nie pokazywałam jak chodzi :) ale teraz przesyłam na youtube

Załączniki:

12 lata 6 miesiąc temu #372733 przez Karol
Nie podawałam manny na krowim, ale spróbuję może Mu posmakuje :side:
Sylka , ja miałam te pampersy sleep&play i byłam z nich bardzo zadowolona :) Gdyby nie cena, bo u Nas kosztują 38 zł , to nadal bym używała :) Zmieniłam na DADY bo kosztują 28 zł :laugh: Ale z tych sleep&play byłam zadowolona :lol: Może nie wszystkim one spasowały ale ja jestem na TAK :laugh:

12 lata 6 miesiąc temu #372734 przez sylka
Jasio wow ale go dawno nie widziałam :)Słodziak kochany

Karolek pokazuj nam małego :lol:

Ja manne podaję z musem np. z truskawek lu sokiem i Kuba się zjada. Jak chcesz zrobi waniliową to do mleka dodaj środek z laski wanilii lub cukier wanilinowy (trochę dla smaku).

P. pojechał kupic te pampki u mnie normalnie kosztuja z 32 zł a Dady 28,99

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #372749 przez olka
dzięki sylka :kiss: :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 6 miesiąc temu #372753 przez sylka
Ale Kuba się chichrał oglądaj ąc Jasia :lol:

12 lata 6 miesiąc temu #372754 przez Karol
Sylko, to zobaczysz czy Małemu będą pasowały te pamperki ;) Niedługo pokaże Karolka bo na razie nie mam czym go sfotografować :laugh:
Olka, ale Jasio super zasuwa ;) Chciałabym, żeby Karolek już tak chodził, bo u Nas to progi Mu przeszkadzają :D I jeszcze Go giba na wszystkie strony :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka