BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #366099 przez olka
Karol napisał:

Ja robiłam parę tygodni temu budyń, ale z mleka ŁACIATEGO 2%, bo krowiego nie mam skąd wziąć :) :blink:

Karol, ja też robię z kartonika :lol: :lol: to też przecież krowie mleczko :lol: :lol:

EDIT

sylka napisał:

Olka świetne zakupy :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :kiss:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #366103 przez megi23
Super Ola mi S ostatnio kupil te w biedronce ja szukam kompleciku spodenki i bluzeczka zeby kupic hmmm chyba ze szwagierka mu kupi na dzien dziecka
Sylka co kupilac Kubusiowi na dzien dziecka pochwal sie??
Nikita my mamy adidasiki z cool club sa super
w sumie nie wiem ile wazy we wtorek lub jutro idziemy na szczepinie to sie dowiem mysle ze kolo 12 juz bedzie
dzis mu koszulk na 86 ubralam i go opinala ... A mial ja 2 raz na sobie hehe

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #366105 przez sylka
Karolek ja te robię na łaciatym :)

Kisiel robię tak że rozrabiam wode z sokiem, pózniej odlewam trochę do kubeczka a resztę zagotowuję w garnuszku. Do kubeczka dodaje łżeczkę makie ziemniaczenej i mieszam żeby nie było grudek. JAk zagotuje się ta ilość w garnuszku to mieszjąc wlewam resztą z kubeczka imieszam aż zgęstnieje. Przestudzam i podaję. Proporcji nie podam bo robię na oko. Robie z domowego soku to nie dodaję cukru jak z np. gerbera czy bobovity bys robila to zagotowujesz sam soczek i tyci cukru do smaku trzeba dodać.

edit.
Od moich rodziców dostanie allegro.pl/kiddieland-kolorowe-pianino-33423-i2309340240.html i kaskę

a od nas allegro.pl/playme-handy-tools-zestaw-nar...018-i2338361558.html i allegro.pl/playme-pierwsze-puzzle-drewni...470-i2357841110.html

12 lata 7 miesiąc temu #366107 przez olka
nikita, fajowe butki :)

12 lata 7 miesiąc temu #366109 przez megi23
A moj nie lubi kisielu po mamusi woli budyn :silly:

12 lata 7 miesiąc temu #366112 przez sylka
Nikita świetne buciki :)

12 lata 7 miesiąc temu #366120 przez megi23
Super buciki my w nastepna sobote jedziemy na zakupy comiesieczne i sandalki kupic :-)
hmmm a ja mam dylemat co kupic od mojej mamy dostane kastaniety bebenek tamburynko i cymbalki i czapeczke szkoda ze mu perkuscji nie dodala on uwielbia grac na czyms stukac by mu dzwiek wydawalo dzis rower tesciowej stukal i balie metalowa on muzykiem zostanie czy co hehe:-)
a od nas chce mu basen kupic ale jaki to oczywiscie sie zdecydowac nie moge standard hehe

12 lata 7 miesiąc temu #366167 przez Sikoreczka
Olka zakupy super :) Ja też ostatnio Kubcia obkupiłam na lato :) w tesco były fajne bodziaki i w biedronce

Nikita fajowe butki :)

My dziś cały dzień spędziliśmy w zoo :) Kuba oglądał wszystkie zwierzątka i nie chciał wogóle iść spać... zawsze ok 13 ma drzemke a dziś 15.30 na siłe go uśpiłam a i tak pospał niecałą godzinke i dalej "ganiał" po zoo

Justysiak Kuba też jeszcze sam nie chodzi. Zrobił kilka kroczków na majówce ale cały czas woli za paluszka się trzymać a jak go puszczam to upada :( bo się boi

12 lata 7 miesiąc temu #366299 przez nikita
dzień dobry
mój urwis śpi a jak sie obudzi to zjemy co nieco i śmigamy do miasta na zakupy a później do piaskownicy :lol: :lol:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #366313 przez Karol
Witam Was Dziewczyny :kiss:

Mój Karolek również zasnął :laugh: Ostatnio przeszedł chyba na etap niemowlęcy i chce żeby Go usypiać w wózeczku. :) Wożę Go i usypia :woohoo:
Ola z tym krowim mlekiem to trochę byłam nie kumata :lol: Myślałam, że muszę kupić krowę, żeby ugotować Karolkowi budyń ;)
jadę dzisiaj w miasto, a Karolka zostawiam w rękach siostrzyczek :silly: muszę trochę się zrelaksować . :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu #366352 przez sylka
Kuba bawi się w łóżeczku, gada cos po swojemu i pewnie zaraz zaśnie. Jak wstanie skoczymy do banku pozałatwiać kilka spraw a później na długi spacerek :)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #366470 przez olka
Dzień doberek! :kiss:
ale u nas dziś upał.... :P ufffff, jak gorąco! :P :silly:
ja już po pracy :) odkąd mam prawko to z mężem na przemian jeździmy i dziś mogłam wrócić prędzej do domku nie czekając na autobus :) piękne jest to życie, gdy można sobie wrócić o ludzkiej porze :woohoo: :side: pulpeciu, rób prawko koniecznie, zobaczysz jaki to komfort :woohoo: :woohoo:
Jaś drzemie, a potem też na dwórek :)
Byłam dziś w Lidlu i kupiłam fajny komplecik dla małego: koszulka, spodenki i czapeczka :) za 27,99,-

a od czwartku ładne bodziaki będą :) www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-347E7B0D-4C....xsl/index_27086.htm

12 lata 7 miesiąc temu #366516 przez megi23
Hej laski my dopierow domku oboje idziemy do kapieli:-) pogoda dopisala 2 pranka zrobilam jutro kolejne yyyy skad on ma tyle ubran ???hehehe aaaa anie mowilam dzis szwagierka sie wygadala ze zamowila malemu komplecik czapeczke spodnie i bluzeczke.
A Tymus wyszalal sie po ogrodzie byl w lesie z babcia przyniosl mi szyszke hehehe :laugh:

dzis nowe slowo do kolekcji kolo. Hehehe cop dzien cos nowego sobie dodaje :silly:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #366568 przez sylka
Dziewczyny w Pepco za 1,99 sa fajne slipki i majteczki dziecięce. Dziś się zaopatrzyłam i KUbus paradował wieczorem w domku w majteczkach. O dziwo nie zasiusiał ich.

Wczoraj biegał bez i zamiast do nocniczka to nasikał na dywan. Odsunął nocnik nasikał i żeby nikt nie widział zasłonił nocnikiem. Ubaw mieliśmy z tego. Cwaniak.

12 lata 7 miesiąc temu #366576 przez megi23
Hehehe maly cwaniak:-) dzieki za info napewno skorzystam jak pojedziemy na zakupy bo zawsze tam jade i nigdy z pustymi rekoma nie wychodze :-) S sie smieje ze co jedziemy to ja musze tam wejsc :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka