- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- olka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...ale dziś jesteś mały jak okruszek...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Justyna wpadłam spytać JAK SIĘ CZUJESZ???????? W którym tyg. aktualnie jesteś? Czy druga ciąża różni się od pierwszej? Lepiej czy gorzej znosisz?
My po długich rozmowach postanowiliśmy że spróbujemy w tym mies. zmajstrować jakiegoś dzidziusia jak się uda to super!! A jak nie .....to wstrzymamy się chyba do przyszłego roku.
Ja bym bardzo chciała teraz być w ciąży i szybko urodzić żeby za jednym machem odchować dwójkę, póki i tak jestem z Jasiem w domu a potem dzieciaki do przedszkola i ja na spokojnie do pracy!! Bo teraz (cały czas szukam roboty) ale przez to że nie mam żadnego żłobka dla Jasia trochę mam uwiązane ręce
No nic, zobaczymy co los przyniesie Jakby cu to trzymajcie kciuki - za bobasa i za pracę
Justyna zdrówka dla ciebie!!
Acha Olka Jasiu w krótszych włosach wygląda o niebo lepiej!!!! Sama go podcinałaś?
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Heheheh Mam nadzieję, że w przyszłym mies. powiem "będę mamą po raz drugi" !!Bombelku co ja czytam!! :D super trzymam kciuki!
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Emme napisał:
Heheheh Mam nadzieję, że w przyszłym mies. powiem "będę mamą po raz drugi" !!Bombelku co ja czytam!! :D super trzymam kciuki!
przesyłam Wam dobre fluidy (zeby nie powiedzieć "jestem z Wami" bo może to głupio zabrzmieć hihi a przynajmniej dwuznacznie )
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hyhy ciekawe co by T powiedział..?? Muszę go spytać(zeby nie powiedzieć "jestem z Wami" bo może to głupio zabrzmieć hihi a przynajmniej dwuznacznie )
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Bombel 3mam kciuki
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Bombel ale super wieści Zaciskam kciuki żeby się teraz udało i żebyś nie musiała czekać do przyszłego roku PowodzeniaMy po długich rozmowach postanowiliśmy że spróbujemy w tym mies. zmajstrować jakiegoś dzidziusia
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Poslalam ci PM
Fajnie ja siedze na kompie a moje dziecko wywala mi gary nie ma co . Jechala bym na bym na basen ale Oskar ma kaszelek i sie boje na dodatek leci mu z nosa nei wiem co dzisaj bede robic te spacery juz mi sie zmierzly caly czas to samo ....
- olka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...ale dziś jesteś mały jak okruszek...
Buziaki!
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To będziesz robiła jedną imprezę urodzinową!! hehehbombel najpierw mialam na 22 lutego tak jak urodzl sie oskar a w karcie ciazy mam na 12 lutego
Gdyby nam się udało to byłby kwiecień achhhh jak byłoby fajnie!
olka napisał:
Kochana Jasiek nie pozwala mi siedzieć przed kompem Do tego końcówka szkoły, więc mnóstwo nauki i mnóstwo spraw do załatwiania. Apropo - 16tego mam obronę więc trzymajcie kciuki!bombel, kopę lat!!!! gdzie Ty się podziewałaś ? opowiadaj co tam u Was, jak Jasiu, budowa domku?
Poza tym dużo czasu spędzamy poza domem (powiem wam że te upały tak mi przygrzały na dekiel, że ilość spotkań z teściami w ostatnim mies. przekroczyła dozwolony limit (!) i gdybym chciała to bym mogła w zamian za to nie jeździć teraz do nich przez najbliższych kilka mies.!!! )
Jeśli chodzi o domek, to praca wre instalacje już rozprowadzone, płyty gip. powiertane, szambo wkopane dzisiaj akurat robią nam wylewki
Kuchnię mamy już zamówioną, w zasadzie jest już gotowa, czeka w magazynie
Mebelki dla Jasia również zamówione, mają dotrzeć do nas w II połowie lipca.
Teraz trzeba wytrzasnąć skądś pieniądze i urządzić resztę - pomysły już mam co i jak ma wyglądać, kwestia tylko zakupu (płytek, paneli, mebli....) i jazda!
Co do Jaśka to mam 2w1 - aniołek i diabełek z 1 str. jest przekochanym, przeuroczym i przeradosnym dzieckiem a z 2 str. to mały łobuziak! obcy ludzie nawet mi mówią "po oczach widać, że to łobuz" !!!
Cały czas próbujemy się odpieluchować.. Póki co dalej Jasiek robi pod siebie tudzież w majtki, ale mamy już 2 sukcesy. Pierwszy - Jasiek zrobił siusiu w majtki, po czym zawołał mnie,złapał się za krocze i powiedział "sisi" Drugi sukces - Jasiek idzie do nocnika, siada na niego i sika - w majtki bo akurat miał na sobie ale nieważne! Ważne jest to że sam poszedł i usiadł
W ogóle jak puszczę go bez majtek i gdzieś narobi, woła mnie, pokazuje palcem gdzie nasikał albo nakupkał i mówi"bee" i palcem grozi hehe
Mówić generalnie jeszcze nie mówi, choć usilnie próbuje i coraz częściej mu "coś" wychodzi ostatnimi czasy np. często powtarza: auto, lampa i pyta - gdzie? hihi Mam nadzieję że niedługo się rozkręci bo już bym chciała z nim pogadać!!!!!!
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Super że powoli już masz pokupowane rzeczy do domku. Jak masz gdzieś foto pokaż meble
Powodzenia na obronie