- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- olka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...ale dziś jesteś mały jak okruszek...
Jaś zalicza drugi sen dziś w dzień, bo też biedny wykończony dusznotą
Dominik i Tymek piękne słodkie bąble
spadam, do wieczora
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nareszcie razem :)
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- pulpecja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- od 19.03.2011 r. jesteśmy w Trójkę :)
my jutro wybywamy do Wrocka na zakupy i do znajomych zapowiada się fajny dzionek
kupimy chyba łóżko dla Kasi i w końcu zabierzemy się za remont pokoju dla niej ale powiem Wam, że nie mam w ogóle wizji na ten pokoik, najchętniej oddałabym go w ręce jakiegoś projektanta podobają mi się po prostu same DROOOGIE rzeczy a nie mogę znaleźć tańszych odpowiedników
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bylam dzis zbierac wisnie ze szwagierka S wrocil wczesniej to pomogl przy kapieli zrobilqam mu sernik rano galaretki wyleje bo nie chce mi sie ich pilnowac:-)
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas mega burza nadciąga, może będzie tyci chłodniej po niej w ciągu dnia i człowiek deko żywszy
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
u nas dzisiaj chłodek coś kolo 25 ale przyjemny wietrzyk!
wczoraj byliśmy na zakupach i kupiliśmy wyposażenie do łazienki ale fajnie zaczyna się cos ruszać tylko umywalki nie znalazłam takiej jak chciałam a tak kafelki, wanna, geberit itd. kupiliśmy jeszcze tylko lustra zamówić i mebelki wybrać
- olka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas wieczorem paskudna burza była, ale jakoś przetrwaliśmy no a dzisiaj (tak jak u Ciebie Nikita) chłodniej, bo wczoraj skwar.
Obcięłam Jasiowi wczoraj jego loki trochę mi ich było żal, ale tak się pocił i całe mokre włoski miał, że zdecydowałam się na obcięcie... pokażę Wam jak się teraz prezentuje
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- olka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
chciałam wstawić zdjęcia Jasia z nowym fryzem, ale coś nie umiem przerzucić może później spróbuję.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej nocka nie najlepszq wstawalam do malego i dzis skopnczylo sie pogotowiem ta qwysypka sie rozrastala w tempie zastraszajadcym wzielam S i chodz nie b yl pocieszony wymusilam wyjazd kolejka straszna ale wyszla kobieta z mezem i kazala po sobie wejsc lekarka mloda fajna obejzala go i powiedziala ze uczulenie ale po czym nie wiem nie kazala go kapac w basenie dopoki to nie zejdzie maja go niczym nie dokarmiac szczegolnie tesciowa osluchala go i ok uszka tez gardelko ciut czerwone i mowila ze goraczka to zeby bo ma mega dol czerwony napuchniety a i gora jest dala alertec w kroplach i czy ma czy nie mam dawac nurofen. No to ja juz spokojna S tez wsiadamy do auta aono nie odpalilo mowie moze akumulator dzwonimy do kolegi kazqal sie podlaczyc do kogos gosc jakis stal dzipem uzyczyl swojego tyl...ko S podlaczyl i odpalil z tych nerwow nie moglismy znalezc apteki a zapomnialam malemu pic wziasc i do domu pozniej tu podjechalam do apteki ale tez fuks bo wyjezdzali gdzies znowu ledwo jadl danonka teraz lepiej mleko ale pil jak smok. Hmmm mogl dostac po rybie gerbera jadl w piatek ??? Tego nigdy nie jadl S kupil mu pierwszy raz.. No nic musze czekac az zejddzie S mysli ze moze woda albo basen i juz chce szukac jakiegos nowego...bo wode ze studni bralismy ale juz 2 tydzien sie kapal wczesniej by dostal sami nie wiemy...dzis caly dzien plakal przez te zeby caly dom go na rekach nosil na zmiane a ja padam...
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
W tym tygodniu moj mezulek wyjezdza i bede conajmniej 2 miesiace sama zanim po mnie przyjedzie ,jak ja bede tesknic dobrze ze jest internet
Szkoda mi zostawic cala rodzine ale wkoncu 700km po autostradzie to nei tak duzo . Trudne jest te zycie w Polsce dla nas Mam nadzieje ze tam bedzie owiele lepiej....
A Oskar wczoraj wywalil sie na chodnik na dzialce i ma porysowany nos i siniaka na czole wglada jak terrorysta ale nei plakal za bardzo.
Jutro ide na usg
- olka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas dziś słońce, ale temperatura przyjemna, jakieś 25 st.
wiecie, moj P. wczoraj był z Jasiem u moich rodziców i założył mu sandałki bez skarpetek i biedak tak sobie nóżki poobcierał gdy go wkładałam do wody przy kąpieli zaczął płakać, pomyśałam sobie, że może woda za gorąca, ale w sumie zawsze robię podobną temperaturę... no a myjąc mu nóżki zauwałyłam te otarcia, no i już domyśliłam się że po włożeniu do ciepłej wody zaczęły go te ranki szczypać no nic, czekamy aż się zagoi
Tymuś i Oskarek