- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
A my dziś znowu same.
T przed chwilą pojechał z mamą do teścia do sanatorium a moi rodzice z samego rana wyruszyli poszukiwać auta bo chcą zmienić.
Pogoda robi się ładna więc zamiast gdzieś wyskoczyć za miasto na Niedzielę, to nikogo nie ma
A jak Wam mija weekend?
Miłego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Mlody wstal o 6 wiec pewnie dzis drzemka bedzie
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
megi ojjjj tak mi przykro
Mam nadzieję, że nie rezygnujecie ze staranek i teraz zaczyna się Wasz szczęśliwy cykl, w którym się uda przegnać @ na wiele miesięcy
Sylka i jak na zakupach?
My dziś w domku ale chociaż pogoda dopisała to na podwórku się przesiedziało, młoda się wybiegała, ja wyczesałam psinę, a potem umyłam i wyprałam krzesełko do karmienia bo mam zamiar je sprzedać
Jak będzie potrzeba to dla drugiej młodej kupię to z IKEA za 50zł bo jest o wiele fajniejsze i zajmuje mniej miejsca
A mężuś zaraz przyniesie mi lody z bitą śmietaną
Jutro będzie rano akcja łapania siuśków młodej więc trzymajcie kciuki
Miłego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zakupki ok niespodziewanie P kupił mi zestaw 3 patelni Tefala Zobaczyłam ze są w promocji 85 zł z 170 zł Stwierdził że jeśli jestem zadowolona z tej firmy to bierzemy. Ot taki nieplanowany zakup Oglądałam jeszcze spodnie pumpy dla Kubuśka i w tyg skocze po nie tylko zobacze co siostra przywiezie. Bo jak będzie sporo ciuszków to odpuszczę zakup
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Nie było mnie tyle czasu ,że aż dziwnie wracać Mam nadzieję , ze nie zapomniałyście o mnie i ze jestem tu nadal mile widziana
U Mamy byłam 2 tygodnie , a tam internetu nie miałam . No i w drugim tygodniu niemal codziennie do domu jeździłyśmy sprzątać .
Remont pochłonął Nas bez reszty . W piątek wróciłam już z dziewczynkami do domku i od tego czasu dzień zaczynam i kończę od sprzątania .
Nasze piętro już wyszorowane na każdy możliwy sposób , ale jeszcze balkony i cały dół . Teściowa tak zapuściła ten dom , ze teraz wszystko czego się nie dotkniemy wymaga gruntownego sprzątania . Nawet błahe rzeczy , wydające się szybkie w sprzątaniu zajmują wieki . Moja mama , która uwielbia porządek jest w wielkim szoku , że można dom doprowadzić do takiego wyglądu.
W każdym razie mieszka się nam świetnie . Ami szaleje od pokoju do pokoju . Swój pokój jak zobaczyła to były same ochy i achy Ogólnie uwielbiam naszą przestrzeń , ale musze się jeszcze do niej przyzwyczaić . Jednak ten metraż znacznie różni się od naszego poprzedniego Jeszcze parę rzeczy czeka w kolejce do zrobienia , ale wszystkiego na raz zrobić się nie dało . Tym bardziej , ze co chwilę wychodziły jakieś niespodziewane rzeczy do robienia .
Mam nadzieję , ze u Was wszystko dobrze Nie nadrobię czytania , bo jeszcze z doskoku będe pisać .Ale przynajmniej juz na bieżąco będę Pewnie kolejne kilka dni jeszcze spędzę na sprzątaniu . Dodatkowo w tym tyg mam dwa wyjazdy do Bielska do lekarzy , więc odpada mi wtedy sprzątanie
Oj jak się stęskniłam
Miłego dzioneczka
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Gosiu zdrówka dla Was . Angina to najgorsze świństwo oby szybko poszła w cholerę .
Megi przykro mi z powodu @ Widać to nie ta chwila . Jestem jednak pewna,że niedługo się Wam uda . Im bardziej się chce , tym niestety ciężej
Agusiu byle szybko ta końcówka ciąży Ci zleciała . Widzę , że już Ci coraz ciężej
A co to ? Paulisia zrezygnowała z drzemek w ciągu dnia ?
Sylka , ale fajnie że Mąż Ci kupił patelnie . Taki zestaw i mnie by uszczęśliwił
Wypad na Mazury coraz bliżej Oby pogoda Wam dopisała .
A i o lampach pisałyście . W Leroy Merlin były rewelacyjne . Takie dziecinne-niedziecinne Ale ich ceny to powalały . Nam remont pochłonął dużo więcej kasy niż zakładaliśmy , więc do sypialni i pokoi Ami i Pauli kupiliśmy papierowe kule . Z czasem i przypływem gotówki wymienimy na jakieś fajne Chociaż lista tego co musimy kupić jest dłuuuga
No to już uciekam,bo dziewczynki przestały się już dogadywać i jest raban haha
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A powiedz mi jak te kule sie sprawuja dobre swiatlo daja? Bo zastanawialam sie tez nad taka a pozniej zmienic ja przy gruntownymremoncie domu. Mam 1 na oku
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
AGUŚ!!!!!! Oj jak dobrze widzieć z rana Ami śliczną buźkę w awatarku
Cieszę się że już do nas wróciłaś
Współczuję tego sprzątania po teściowej ale wysprzątacie wszystko gruntownie i będziecie mieli spokój na dłuższy czas a Tobie odpadną już porządki przed świętami, hehe
Już się nie mogę doczekać fotek
A z tymi wydatkami to wiadoma sprawa. My tu niby mamy wszystko porobione ale to co chciałabym pozmieniać to też kupę kasy więc na razie zostaje jak jest
Tak, Paulinka już nie śpi w dzień chociaż jak ma potrzebę to sama się kładzie, a jak nie to ja jej już nie kładę na drzemki. Zauważyłam, że tak co kilka dni jeszcze się zdrzemnie albo jak pogoda nie halo.
Kochane udało nam się rano złapać mocz i już jest w laboratorium, wyniki po 13
Zadzwoniłam też do przychodni i do 17 mam sobie odebrać skierowanie na badanie kału, które będzie już wypisane Uwielbiam tą naszą przychodnie
A z tym moczem to powiedziałam wczoraj Paulince, że rano ja wstaniemy to zanim dostanie mleczko, to pobawimy się w taką zabawę, że pójdziemy do wanny i będziemy łapać siuśki. Ta się roześmiała na samą myśl i powiedziała, że tak, a rano jak tylko otworzyła oczka to ja do niej że idziemy się bawić w wannie a ta się zerwała i czeka w gotowości.
Podmyłam ją i czekałyśmy bawiąc się zabawkami które ma do kąpieli, Paulinka nawet co jakiś czas sama podstawiała sobie pojemnik, który jej dałam do zabawy a jak poleciało sisi to wzięłam nowy i złapałam wszystko
Ale się cieszę że mamy to z głowy
U nas oda rana leje, w sumie to już w nocy zaczęło.
Miłego dnia
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Agus super ze zabaw w siuski udana Tymcio spiocha , ja pranie jego zasikanych rzeczy wstawilam ... bo zanim sie skapowalam ze on biedny mi daje znac zeby mu pamka sciagnac i wysadzic na nocnik , myslalam ze specjalnei odpina na zlosc ... i chce sikac w gacie ..a on bidulek chcial siku na nocnik .. teraz jak tak robi od razu wyciagam i mi pomaga go sciagnac i sadzam .... z kupa dalej sie chowa.. nieraz wylapie i uda sie a nieraz zrobi i przyjdzie po fakcie by go przebrac ..
u nas nie pada chodz tak parno jest...
popoludniu bede miec juz autko i dzis sprzedalismy nasze, jak S spuscil cene troszke to juz 3 kolegow chcialo hahaha
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I to facet nawet się nie targował tylko kliknął kup teraz na allegro a potem zadzwonił tylko kiedy może najszybciej odebrać samochód
Jakiś cud, hehe
U nas jest tak zimno że aż okna pozamykałam bo się mocno wychłodziło w domku.
edit:
właśnie listonosz przyniósł apaszkę w sówki dla Linki, jest prześliczna
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paulinka wcina obiadek, padać przestało i nawet jakby się przejaśnia.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas pogoda oki moze słonca duzego nie ma ale ciepło. Dopieoro teraz zbliża sie chyba jakaś nawalanica.
Dziś dostałam fajną płytę z kołysankami dla dzieci. Szczególnie spodobała mi sie jedna: -Uśnij, mój ty aniołeczku- tekst ma bardzo fajny aż przypomniałam sobie jak Kubusiek był taki maluci i sie wzruszyłam.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Maz pijechał po popcorn bo mu sie zachciało A ja już wykąpana mam labe
Wrzucę wam Kubuśka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka no na reszcie wrzuciłaś nam Kubę stanowczo za rzadko zasypujesz nas zdjęciami.
Kubuś sama słodycz ale faktycznie chudzinka
Też macie te paputki po domku czy coś podobnego, czy mi się wydaje? heehe
Super ma zabawy, widać że się nie nudzi
U nas cały dzień w kratkę z przewagą deszczu.
Wyniki siuśków już odebrane ale nic z tego nie wiem i nie będę szukać, tylko poczekam na wizytę u lekarza. Jutro tata podrzuci kupkę bo udało się dzisiaj zebrać i z kompletem wyników umówię się na wizytę.
W środę wizyta u ginki i już się nie mogę doczekać żeby jej opowiedzieć o moich bolączkach bo troszkę się ostatnio posypałam
No i trzymajcie kciuki żebym nie miała cukrzycy, ale mam jakieś dziwne przeczucia.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Udanego wieczorku