- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Taka mamy paputki, Kuba oststnio dostał
Szczypior wazy ok 13 kg
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
- Otrzymane podziękowania: 0
agi jak przeczytasz to w wolnym czasie to powiedz jaki prezent kupiliście Amelce od Majci jak się urodziła? Bo o ile dobrze kojarzę to chyba robiliście coś takiego.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oświadczam głośno i wyraźnie: "będę żyła"!!!
Nie,no tak poważnie,to dzisiaj mam się już całkiem dobrze Gardło już mnie tylko ćmi i jedyne co świadczy o jakiejkolwiek chorobie to brak sił. Czuję się cały czas jak po jednym piwie kręci mi się w głowie i ogólnie taka słaba jeszcze jestem.
Biorę w spojler,bo dłuższa wypowiedź
A ja potem w domu siedziałam i myślałam czy mam to traktować bardziej jak szkarlatynę i się martwić czy jak zapalenie gardła i dać na luz. Antybiotyk nam się skończył,Michu o niebo lepiej. Po wysypce już niemal nie ma śladu,ale wczoraj patrzę,a Hania rączki już ma wysypane Zaraziła się znowu od Michałka Ręce mi opadają bo to jest błędne koło Jedno zaraża się od drugiego Hania zdrowieje to Michał chory,a kiedy Michu już prawie zdrowy to Hana znów chora...
Pojechaliśmy więc do naszej pani doktor,która na szczęście już wróciła z urlopu Weszłam i mówię,że z Michałkiem to w sumie do kontroli,chcę wiedzieć,że już dobrze. A ona go zobaczyła i mówi,że to "Choroba Bostońska". Od razu mi powiedziała o co chodzi w tym,pokazała ją też również na zdjęciach. Po prostu wszystko wyjaśniła jak krowie na rowie i za to ją uwielbiam. Po raz kolejny przekonałam się,że to był dobry wybór,kiedy zapisywałam siebie i dzieci do lekarza rodzinnego(a ona jest dodatkowo pediatrą).
Ponieważ choróbsko do nas wróciło(tzn. do Hani) to przepisała łobuzom syrop uodparniający na ten konkretny wirus. Mam nadzieję,że pożegnamy "bostonkę" raz na zawsze!
A tak poza tym wysłałam Michałka na wakacje do dziadków do Kostrzyna Niech sobie tam wyzdrowieje do końca Pobawi się,pospaceruje...
Mąż dzwonił już czy dojechali i jak tam w ogóle. I przed chwilą znowu chciał dzwonić zapytać jak tam. No kurcze,zwariował czy co?! A w Kostrzynie dziadkowie nie mają telewizji,bo szczury poprzegryzały kable Dobrze,że mają kompa to zawsze tam coś obejrzy Misiek jakby chciał
Sylka,Kubuś jak zawsze uroczy i nawet majtusie ma w takich ładnych żywych kolorkach Ty go zawsze tak wesoło ubierasz Tak jak lubię
Wracam do moich łobuzów. Jakbym jeszcze ich pozbyła się na kilka dni to bym sobie odpoczęła dopiero
Dobranoc!
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zdrówka dla Was i oby dzieciaki pokazały Bostonce gdzie pieprze rośnie.
Dobrze ze rodzice mają komputer to zawsze bajkę Misiu na nim obejrzy a te szczury to kablorzerne jakieś
Kubuśka lubię kolorowo ubierać bo on taki chichitek i zmyslak ze inne do niego nie pasują
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czyli tylko Michałek pójdzie na Przystanek Woodstock i porobi dla mnie zdjęcia?
U nas T chyba jednak dostanie urlop od 19 sierpnia to skoczymy do domku letniskowego, muszę tylko dziadków jakoś stamtąd delikatnie wyprosić
Spokojnej nocki
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja liczę,że ten syrop i krótka separacja pomogą. I Michał i Hania biorą ten syrop.
Agusia,ja do dzisiaj też nie wiedziałam co to jest "bostonka". Na szczęście nic groźnego,tylko groźnie wygląda.
Co do Woodstocku to nie wiem. Plany miałam,Ale mam też nauczkę żeby nie planować nic z takim wyprzedzeniem. Chcemy jechać w piątek. Mam nadzieję,że Michałek wytrzyma do tego czasu bez łez. I ja bym już chciała zostać na dłużej,żeby mąż ten pokój mógł odświeżyć. Ale jak to będzie to nie wiem.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Tyle się napisałam i coś mi się pozwieszało Teraz juz na szybko , bo zaraz jedziemy do Bielska . Dziś wizyta na patologi .
Agusiu miałam kupowac prezent dla Ami od Mai , ale się nie wyrobiłam . Wcześniejszy poród był sporym zaskoczeniem i moje plany legły w gruzach .Nie mogłam się zdecydować co kupić , to los zdecydował za mnie Ze szpitala nie miałam możliwości i poprosiłam Mamę , żeby pokupowała coś z sklepach obok . I tym sposobem Amiś dostała paczkę , w której były słodycze , kolorowanki i lalę . Dobrze , ze o prezentach wielkanocnych wcześniej pomyślałam
Trzymam kciuki za dobre wyniki Linki . Super patent wymyśliłaś na łapanie siuśków
Sylka Kubusiek to mały model Rewelacyjne te fotki . I faktycznie szczuplaczek , ale Wy z Mężem też szczypiorki , to wdał się w Was
Co do lamp , to u Nas kule się sprawdzają. My mamy słabszą żarówkę , dziewczynki mocniejsza . Super sprawa jak się nie ma kasy na koszowne lub planuje niedaleki remont
Megi fajnie , ze auto udało się sprzedać W nowym wygodniej Wam będzie , bo duże
Gosiu cieszę się , ze wracasz do zywych i czujesz się już lepiej . O tej bostonce to pierwszy raz słyszę ! Ale dobrze , ze Wasza lekarka wróciła . Tamta to jakaś niewydarzona zołza niedouczona .
Super , ze Michałek do dziadków pojechał Wydobrzeje ,a i taka rozłąka dobrze Wam zrobi
I trzymam kciuki , zeby wyjazd się udał
Moje Małe dziś zadziwiająco długo spały Ami wstała o 5:35 , a Maja o 6:40 Teraz dyskutują sobie ze sobą i chyba się rozumieją , bo obie strzelają uśmieszki hahaha
Nic pora na mnie . Wreszcie wyjrzało dzis słoneczko i chyba padało nie będzie Jupiii
Miłego dnia
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi no ja mam jeden pomysł na prezent od dziecka, ale to się jeszcze okaże czy wypali, z resztą może rzuci mi się jeszcze w oczy coś innego
Super, że Twoje dziewczyny tak świetnie się dogadują Mówiłam, że co siostra to siostra
Powodzenia u lekarzy
U nas od rana słonko, ale ja z każdym dniem wstaję bardziej połamana. Boli mnie dosłownie chyba już wszystko, biodra, pośladki a jak dłużej siedzę lub leże to potem nawet spojenie nawala, że chodzić nie mogę Nie wiem co to będzie do października, chyba będę sobie musiała balkonik do chodzenia załatwić
Mam nadzieję że dziś nie będzie padać, miłego dnia
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
gosiu super ze wiadomo co to bylo lol.. i kurde zasmucilas mnei to mama sierpniowa.. po prostu miala zatrucie ciazowe..
Agi trzymam kciukasy za lekarza ..
laski licze te dni plodne i teraz jak mi sie poprzestawialo za cholere sie nie dolicze wiec...jak sie ksonczy to dzialamy ile nam sil starczy a jak nie uda sie do pazdziernika zajsc w ciaze .. s powiedzial ze wroce najwyzej do pracy i dalej bedziemy dzialac bo szkoda kasy nam teraz...
Sylwia Kubus slodziak jak zawsze Tymcio wazy 14.200 ale po nim tego nie widac
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Megi pokaz T kto jest mama i wychowuje wlasne dziecko. Powodzenia w staraniach.
Po Kubie nie widac tych 13 kg Na sniadanie dzis zjadl 200 ml mleka i 2 duze nalesniki z dzemem. Takze potrafi zjesc tylko ciagle biega to spala . Przy jego aktywnosci by tyc musialby jesc non stop
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dlatego mnie denerwuje jak lekarze na siłę pasą te małe dzieci żeby odpowiadały siatkom centylowym a przecież czasami wystarczy się rodzicom przyjrzeć i tyle.
megi masz Ty z tą teściową, nie ma co.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No więc zjadłam sama i czekam aż księżniczka się obudzi
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paulinka udana
Kuba dzis miał świetny apetyt bez wybrzydzania wciagnał zupę, 2 danie i kolację W miezyczasie zrobilismy ciasto to tez wsunął je a póxniej zrobiłamu mu na tekturce z kalendarza biurowego ulicę by jeżdziłsobie autkami. Czyli cykl mama maluje Nic specjalnego ale dziecko szczęliwe. pokazywarka.pl/3j6b98/
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka wow ale super Kubusiowi to namalowałaś i widać że ma frajdę
U nas po południu było już bardzo ładnie i ciepło więc standardowo siedzieliśmy na podwórku.
Zadzwonili dziś do mnie z przychodni, że jutro nie ma mojej ginki i wizyta zostaje przesunięta na przyszły tydzień Kapa, ale co zrobić, pozostaje czekać i tyle.
Miłego wieczorku