- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kompletowanie wyprawki szkolnej
Kompletowanie wyprawki szkolnej
- nestera
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik jest zablokowany
Mniej Więcej
6 lata 1 miesiąc temu #1067998 przez nestera
W jaki sposob kompletujecie wyprawkę szkolna?
Na co warto jest zwracać tutaj uwagę?
Na co warto jest zwracać tutaj uwagę?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ulke
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
6 lata 1 miesiąc temu - 6 lata 1 miesiąc temu #1068000 przez ulke
Moim zdaniem jest tutaj kilka najważniejszych rzeczy
www.openwear.pl/blog/artykuly-reklamowe-...dczas-roku-szkolnego
1 . Plecak - powinien być dostosowany do wieku malucha oraz nie obciążać zanadto pleców. Dobrze jakby był jednocześnie wygodny i pojemny. Z szerokimi paskami oraz z usztywnianym tyłem ( takie jest najzdrowszy dla kręgosłupa malucha, który jak wiemy jest często zmuszony do noszenia sporych ciężarów)
2. Przybory do pisania
3. Ksiązki - aktualnie polecam zorientować się jakie sa refundowane
4. Wygodne buty do biegania po szkole, koniecznie z jasnym spodem. Oraz kilka nowych ciuszków ( najlepiej z naturalnej bawełny).
1 . Plecak - powinien być dostosowany do wieku malucha oraz nie obciążać zanadto pleców. Dobrze jakby był jednocześnie wygodny i pojemny. Z szerokimi paskami oraz z usztywnianym tyłem ( takie jest najzdrowszy dla kręgosłupa malucha, który jak wiemy jest często zmuszony do noszenia sporych ciężarów)
2. Przybory do pisania
3. Ksiązki - aktualnie polecam zorientować się jakie sa refundowane
4. Wygodne buty do biegania po szkole, koniecznie z jasnym spodem. Oraz kilka nowych ciuszków ( najlepiej z naturalnej bawełny).
Ostatnio zmieniany: 6 lata 1 miesiąc temu przez ulke.
- KarolineCZ
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
5 lata 11 miesiąc temu #1068318 przez KarolineCZ
Tak naprawdę to różne rzeczy mogą się przydać. Czasem potrzebny jest na przykład papier kancelaryjny - możecie go kupić w internecie, polecam stronę
https://szkolnezakupy.pl/papier-kancelaryjny
. Znajdziecie tam też inne najróżniejsze akcesoria szkolne oraz biurowe. Często dużo tańsze niż w sklepach stacjonarnych.
- KarolineCZ
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
3 lata 5 miesiąc temu #1070180 przez KarolineCZ
Warto też korzystać z różnych przydatnych książek i innych pomocy naukowych. Wiele z nich można zamówić online w księgarni internetowej Tantis:
https://tantis.pl/serie/matematyka-z-kluczem-3814 . Są to właśnie między innymi książki do szkoły podstawowej. Polecam się u nich rozejrzeć.
- Madzia_Mama
- Wylogowany
- gaworzenie
2 lata 6 miesiąc temu #1070951 przez Madzia_Mama
Czeka mnie pierwsza wyprawka szkolna mojej córki.
Zastanawiałem się nad sklepem w którym mogę zakupić wszystkie artykuły potrzebne przez moją córkę.
Chyba zdecyduję się na sklep kolorowy-zeszyt.pl/ kupuję już w tym sklepie produkty do firmy i fajnie się z nimi współpracuje
Zastanawiałem się nad sklepem w którym mogę zakupić wszystkie artykuły potrzebne przez moją córkę.
Chyba zdecyduję się na sklep kolorowy-zeszyt.pl/ kupuję już w tym sklepie produkty do firmy i fajnie się z nimi współpracuje
- KarolineCZ
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
1 rok 10 miesiąc temu #1071881 przez KarolineCZ
A sam plecak gdzie najlepiej Waszym zdaniem kupić? Zajrzyjcie do tego sklepu internetowego:
https://edugaleria.pl/wyszukiwarka/szukaj/k/artykuly_szkolne_i_biurowe/plecaki_i_torby/471 . Uważam, że wybór jest bardzo duży i każdy z Was znajdzie tam coś dla siebie.