BezpiecznaCiaza112023

czy są, które warto zobaczyć?

6 miesiąc 2 tygodni temu #1147410 przez Red Velvet
Hej wszystkim! Mam pytanie dotyczące wakacji w Egipcie. Planuję wyjazd tam w tym roku i zastanawiam się, jakie są najważniejsze atrakcje do zobaczenia. Wiem, że piramidy to oczywiste miejsce do odwiedzenia, ale czy są też inne miejsca, które warto zobaczyć? Czy ktoś może polecić jakieś mniej znane, ale równie fascynujące miejsca? Będę wdzięczny za wszelkie sugestie i porady!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

6 miesiąc 2 tygodni temu - 6 miesiąc 2 tygodni temu #1147411 przez Foxxi
Cześć! Jeśli chodzi o atrakcje w Egipcie, to zdecydowanie warto odwiedzić nie tylko piramidy, ale także inne miejsca, które są równie fascynujące. Polecam zobaczyć Luksor z jego świątyniami i grobowcami, a także odwiedzić Asuan i zobaczyć Wyspy Nilowe oraz Świątynię Philae. Oprócz tego warto udać się do oazy Siwa, która jest jednym z najbardziej niezwykłych miejsc w Egipcie. Co do organizacji wakacji, polecam skorzystanie z usług lokalnych biur podróży. Jednym z godnych polecenia biur jest Krok-Travel, który oferuje dobrze zorganizowane wycieczki po Egipcie. Możesz znaleźć więcej informacji na ich stronie https://krok-travel.pl/countries/egipt/ . Mam nadzieję, że te sugestie pomogą Ci zaplanować udane wakacje w Egipcie!

6 miesiąc 2 tygodni temu #1147412 przez millerrina
Wakacje w Egipcie to zawsze dobry pomysł! Kraj ten ma wiele do zaoferowania, niezależnie od preferencji podróżnika. Zarówno miłośnicy historii i zabytków, jak i ci, którzy woleliby spędzić czas na plaży i wypocząć nad morzem, znajdą coś dla siebie. To fascynujące miejsce o bogatej historii i kulturze. Mam nadzieję, że wszyscy, którzy tam wybierają się na wakacje, spędzą czas na relaksie i odkrywaniu fascynujących zakątków tego kraju.

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka