- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
Magnezu nie biore, biorę tylko falvit mama, ale widzę że tam magnezu brak...
Agi - piękny brzusio
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mateusz 30.05.2010 Michał 26.03.2013
Powiem Wam że trochę się martwię bo znów zaczyna mi się biust obszerniejszy robić ;( nie dość że z genów mam duży po pierwszej ciąży się zwiększył i jak teraz będzie podobnie to chyba się załamię.
Już mi kręgosłup siada. Mąż się cieszy a ja zaczynam odkładać na operację pomniejszania bo niedługo to we worki się nie zmieszczę. Zaczyna mnie ta kwestia przytłaczać i to ze względów zdrowotnych
Jutro na 16 mam kolejną wizytę. Z niecierpliwością czekam na usg. Chcę widzieć mojego dzidziulka i usłyszeć serduszko. Ponadto przeziębiona jestem więc niech mi coś zaradzi od razu. I jeszcze od kilku dni wciąż mam zgagę. W pierwszej ciąży było to samo i to do porodu. Masakra po prostu, a domowe sposoby nic nie dają niestety.
Czekamy na kolejne brzuszki. Mam nadzieję ze się pozostałe mamuśki zmobilizują jutro
Dobrej nocy dziewczyny.
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Heri to kup w aptece magnez i bierz Może akurat troszeczkę pomoże , wiadomo , ze nie od razu,ale jak już organizm uzupełni dawkę , to będzie lepiej .
Kasia w poprzedniej ciąży brałam witaminy i nic mi nie było , a teraz jestem też na kwasie foliowym tylko i dodatkowo biorę rutinacee , magnez,wapń . Zestawów witamin nie mogę , ze względu na to,że w każdym już wystepuje jod , którego ze względu na chorobę tarczycy nie mogę brac . W poprzedniej ciąży brałam Prenatal Classik,bo tam jodu nie było , ale w tym roku już wprowadzili
Kurcze z biustem to współczuje . Normalnie zwariowany ten świat ... jedne kobiety mają za małe piersi , inne za duze . Gdzie tu sprawiedliwość ? Ale z tym kręgosłupem to faktycznie , obciążony na maksa będzie Miałam sąsiadkę , która miała ogromny biust , była w sumie szczupła , a piersi miała tak ogromne , że biustonosze musiała na zamówienie szyć i nawet z chodzeniem miała problem
Mam nadzieję ,z ę u Ciebie jednak sie to przystopuje .
A co do mojego brzucha , to kolos ...mówiłam Przeraża mnie to . Każdy mnie pyta czy aby na pewno tylko jednego dzidziusia mam A jak pytają , który to tydzień , to każdy wielkie oczy robi , ze juz tak wyglądam .
Kasiu ja szczuplak nie jestem . Teraz już jak kula wyglądam ...a co będzie pod koniec ? Aż się boję .
Dave biedulko Już nie wiem co Ci poradzić
Porozmawiaj z lekarzem o jakiś tabletkach na noc ... wyciszą i na pewno pomogą . Są na pewno jedne , które można spokojnei w ciąży brać , bo ej w szpitalu dostawałam .
A zgaga to moja zmora Wczoraj mnie tak męczyła cały dzień , ze aż wymiotowałam dwa razy W poprzedniej ciąży też miewałam okropne zgagi i kazdy mi mówił , ze dziecku włosy rosną hahaha Nie wiem skąd takie zabobony się biorą
Ok , miłego poranka i czekamy na resztę brzuszków
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
ja dodam brzusio jak bede w domu miala neta bo jeszcze nie mam zaraz sie wybieram do domciu ,ja od kilku dni znowu zmagam sie z bolami brzucha maluchy sie tak rozciskają ze szok ale w srode do lekarza wiec zobaczymy co bedzie jak narazie czuje tą dwojke ale trzeciego nie umiem wyczuć to zobaczymy co jest grane
sprawdzalam swoją wage i sie przeraziłam bo od początku doszło mi kolejne 2 kilo czyli razem juz 10kg... no masakra jakaś.
miłego dnia
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Ty Kochana tyjesz za 3
Tak wogóle to witam właśnie niedawno wstałam z moimi psiakami i jest przytulanko wielkie Uwielbiam to i nie mogę doczekać się kwietnia kiedy dołączy się do nas dzidzia
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzień Dobry
Heri to kup w aptece magnez i bierz Może akurat troszeczkę pomoże , wiadomo , ze nie od razu,ale jak już organizm uzupełni dawkę , to będzie lepiej .
Kasia w poprzedniej ciąży brałam witaminy i nic mi nie było , a teraz jestem też na kwasie foliowym tylko i dodatkowo biorę rutinacee , magnez,wapń . Zestawów witamin nie mogę , ze względu na to,że w każdym już wystepuje jod , którego ze względu na chorobę tarczycy nie mogę brac . W poprzedniej ciąży brałam Prenatal Classik,bo tam jodu nie było , ale w tym roku już wprowadzili
Kurcze z biustem to współczuje . Normalnie zwariowany ten świat ... jedne kobiety mają za małe piersi , inne za duze . Gdzie tu sprawiedliwość ? Ale z tym kręgosłupem to faktycznie , obciążony na maksa będzie Miałam sąsiadkę , która miała ogromny biust , była w sumie szczupła , a piersi miała tak ogromne , że biustonosze musiała na zamówienie szyć i nawet z chodzeniem miała problem
Mam nadzieję ,z ę u Ciebie jednak sie to przystopuje .
A co do mojego brzucha , to kolos ...mówiłam Przeraża mnie to . Każdy mnie pyta czy aby na pewno tylko jednego dzidziusia mam A jak pytają , który to tydzień , to każdy wielkie oczy robi , ze juz tak wyglądam .
Kasiu ja szczuplak nie jestem . Teraz już jak kula wyglądam ...a co będzie pod koniec ? Aż się boję .
Dave biedulko Już nie wiem co Ci poradzić
Porozmawiaj z lekarzem o jakiś tabletkach na noc ... wyciszą i na pewno pomogą . Są na pewno jedne , które można spokojnei w ciąży brać , bo ej w szpitalu dostawałam .
A zgaga to moja zmora Wczoraj mnie tak męczyła cały dzień , ze aż wymiotowałam dwa razy W poprzedniej ciąży też miewałam okropne zgagi i kazdy mi mówił , ze dziecku włosy rosną hahaha Nie wiem skąd takie zabobony się biorą
Ok , miłego poranka i czekamy na resztę brzuszków
Co do zgagi moje znajome/rodzina jak występowała u nich to dzieci miały bujną czupryne tylko że włoski były też na pleckach itp bardziej widoczne niż w ciążach ich bez zgagowych. Ale nie wiem czy to do końca miało wpływ
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja dziś kiepsko spałam o ile można.to spaniem nazwać. Ból głowy zatkany nos drapanie w gardle czuję się okrutnie.
Agi a co do zgagi to niby dziecko powoduje ucisk i stąd ona się bierze, ale mój.synuś miał mnóstwo włosów jak się urodził więc może coś.w tym jest
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
W ogóle u moich znajomych też się nie posprawdzało , ze zgaga to na włosy . Więc to , ze dziecko ma czuprynkę , to raczej sprawa genów i zupełny przypadek , ze zgaga u Mamy występowała.
Monia a twoje zwierzaki się nie lenią ? Ja to szału dostaje jak widze sierść . I przy dziecku , zwłaszcza niemowlaczku to strasznie uciążliwe
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa