- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- malwinsien
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
monia89 - bardzo mi miło Moja mama cały czas uważa, że za wcześnie na dziecko, a tu proszę, rówieśniczka
agi-p - dziękuję Po okresie zniechęcenia do jedzenia, zaczynam odżywać i jestem głodna średnio co 2-3 h. Mam nadzieję, że nie przesadzę z wagą
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Anabelle gdzie tam za młoda ? Piękny wiek na dzidziusia A co obstawiasz syneczka czy córcię ? Imiona juz wstępnie wybrane ?
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Pewnie, lepiej mieć dziecko teraz niż później, przynajmniej jeszcze mam siłę biegać za małym narwańcem
Mąż obstawia synka, a ja córeczkę - zobaczymy co wyjdzie, na pewno dam Wam znać jak tylko wyciągnę coś od lekarza. Kolejną wizytę mam 14 listopada, może namówię Panią na odrobinę fantazji i przypuszczeń
Imiona wybraliśmy dawno temu, co do dziewczynki to nie było problemu, bo będzie Oliwia, ale gorzej było z chłopakiem. Mąż uparł się na Antka, ba, nawet obiecał, że pójdzie do szkoły i poprosi o wpisanie w dzienniku Antek, a nie Antoni Trzymam go za słowo
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
Jestem po ślubie 3,5 roku, a tak średnio od 3 lat nas cisnęli, że wnuka by już chcieli
Że niby stara już jestem A ja dopiero 27 latek
Naprawdę nie ma nikogo z W-wy???
Że Śląsk ma dobre obłożenie to wiem
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mateusz 30.05.2010 Michał 26.03.2013
Ależ się wkurzylam na mojego M. Idę sobie zrobić herbatę a on z pojemnika z trzema przegrodkami zrobił jeden i mi pomieszal zieloną z owocową i czarną herbatą. Woda naszykowana cytryna i sok malinowy a ja szukam właściwej torebki i oczywiście zamiast czarnej wybrałam owocową której nieznoszę :-/
Człowiek chory i jeszcze się denerwować musi.
Dobrej nocy dziewczyny. Mam nadzieję że jutro wstanę z lepszym samopoczuciem i humorem.
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
Mi się też przydał jak już dzidzius był na świecie do osluchiwania. Jak miałam wrażenie że coś mu furczało to od razu stetoskopem szedł w ruch. Przykładałam do klatki piersiowej i jeśli było w porządku to nic nie było słychać i oznaczało że coś w nosku i trzeba użYć wody morskiej i aspiratora, a jak były szmerki w oszkrzelach.czy płucach to śmig do lekarza
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Anabelle nie chcę nic mówić , ale chyba Mężowi nie uda się wpisanie synka jako Antka Ale powodzenia Teraz zaczynają uznawać skróty i niektóre już funkcjonują jako osobne imiona . Najlepiej poczytać na str USC
Kasia to Ci Mąż namieszał . Też nie lubię jak mi Mężulek coś poprzestawia , a ma do tego niestety wyjątkowy dar .
A co do herbat , to ja uwielbiałam owocowe,miętowe,meliskę z pomarańczą , a teraz na sam zapach reaguję niechęcią . Piję tylko zwykłą gorzką lub z mlekiem
A jak Kasiu dzisiaj się czujesz ???
Moniaaa też sie coś długo nie odzywa Kochana wszystko ok ?
Sprawdzę chyba na majówkach , może tam coś skrobnęła .
Miłego dnia
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
Jeszcze ten katar bym zniosła gdyby nie ta głowa. Masakra jakaś.
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
milo mi ze o mnie pamietacie is ie martwicie u mnie wsyztsko OK ale w pracy mielismy awarie internetu a w domu zawsze czasu brak albo komp zajety teraz jest okupowany przez 2 osoby mojego mezulka i Julke ktora mogla by caly czas bajki ogladac ostatniuo w tvn lecial shrek i teraz ciagle chce shreka ogladac:P
ja za tydzien mam dopiero wizyte i juz sie nie oge doczekac!!!!ciekawa jestem co zobacze bo chcialabym juz czlowieczka malego ujrzec a nie tylko fasolke ale zobaczymy
czuje sie ok nawet mdlosci mi ustapily z czego sie ciesze
to moj ostatni tydzien na starym mieszkanku i ciesze sie ale jednoczersnie jakos dziwne sie czuje...pakujemy wszytsko po malu meble juz sa porozkrecane i pomalu wywozone i robi sie pustka za to moj maz jest w niebowziety ze sie wy[prowadzamy w sobote zaprosil kumpla zeby pomogl mu rozkrecic meble i sie napili% przy okazji i takiego mojego meza chyba nie widzialam...on ogolnie jest spokojny i dosc powsciagliwy i nie wyrywa sei do przodu a w sobote muza na full i zaczal tanczyc z JUlka a moj M nawet na weselach nie tanczy no i ten kolega sie dolaczyl i tak tancowali jak matolki kierowca z pizza sie dobijal i nikt go nie slyszal gorzej tylko jak moj M skonczyl...wiszac nad wc;/ mialam co prawda inne plany na ten wieczor ale nadrobilismy rano i wieczorem w niedziele
a co do brzuyszka to w sobote nawet zrobilam fotki ale nie mialam kiedy wstawic jak znajde troche czasu to wkleje zalegle
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
zapomnialam powitac nowa mamusie Anabel witaj i nie sluchaj ze jestes za mloda...ja tez mam 23 lata i nosze juz 2 dzieciaczka w brzuszku i w cale nie mysle ze bylo za wczesnie taks ie stalo i staram sie byc najlepsza mama choc przyznam ze czasem brak spokoju i opanowania ale chyba z czasem sie tego uczymy :)ze wszystkim radzimy sobie sami z mezem wiadomo rodzice czasem kupia jakies drobiazgi ale sama jestem w stanie zapewnic to co niezbedne :)bycie mama to super sprawa:)