BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 2 miesiąc temu #452570 przez klaudia_286
kasia to tak jak ja hehe przy amelce mialam malutki teraz przybralam juz 10 kg a to dopiero 15 tydz.a gdzie tam jeszcze 15 tyg

Moje malenstwa :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #452571 przez monia89
Klaudia piękny brzuszek :) I Imię dla córeczki wybrane już :)

12 lata 2 miesiąc temu #452573 przez klaudia_286
to tak wstepnie ale wszystko się okaże na samym końcu hihih

jade po małą do przedszkola bede pozniej :)

12 lata 2 miesiąc temu #452621 przez Anabelle
kasia1329 - ja nie jestem na zaocznych. Licencjata robiłam dziennie, magisterke też mam stacjonarną, obecnie na UJ w Krakowie. Mój mąż ma wykształcenie wyższe, podobnie moja mama. Obydwoje nie odpuszcza mi zakończenia edukacji na I stopniu, dlatego zastanawiam się, jak to pociągnąc, bo na pewno po rocznej przerwie będzie mi ciezko wrócić :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #452622 przez Dave
A ja dopiero dziś. Jakoś od rana zalatana jestem. Mąż w końcu w domu, to zajmuje mi czas :laugh:

Kaludia - piękny domek. A imiona śliczne :side:

Anabelle - a nie możesz przejść na zaoczne, albo ciągnąć indywidualnego toku nauki?

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 2 miesiąc temu #452625 przez ppaulinka1990
Cześć wróciłam:):)
stesknilam sie dziewczynki ale wszystko nadrobilam :) Brzuszki sliczne ale roznice w rozmiarach widac :) każda z nas ma inne wymiary:P hehe

agi nie martw sie ja tez juz duza jestem i kazdy niedowierza ze w tym tyg jestem :):)

Anabelle witamy:) fajnie ze do nas dolaczylas:)

No a ja dzis na badaniach bylam, a w pon do gina lece:) powiedzial ze nastepne usg dopiero po 20. tyg a ja juz bym chciala widziec znowu!...:)

Jak tylko troszke w domu nadrobie to wrzuce moja spozniona foteczke:)

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 2 miesiąc temu #452647 przez kasia1329
Anabelle no to może warto spróbować przejść na zaoczne czy wieczorowe albo indywidualnie tak jak pisze Dave.

A tak w ogóle jeśli o wykształcenie chodzi to ostatnio zauważyłam że wcale nie warto mieć wysokiego, bo do wielu miejsc pracy ciężko się potem dostać. Poza tym na rynku brakuje specjalistów a takich niestety w większości kształcą zawodówki.

Ja się porwałam na wykształcenie, a jak szukałam pracy to w większości słyszałam że z moim wykształceniem musieliby dać mi stanowisko kierownicze, pomimo że tylko po licencjacie i grzecznie dziękowali.

12 lata 2 miesiąc temu #452649 przez kasia1329
Paulina ja nie wyobrażam sobie nie mieć usg na każdej wizycie. Dla mnie co trzy tygodnie to i tak za rzadko :)

12 lata 2 miesiąc temu #452654 przez agi-p
Ale pospałyśmy z Amelką :) Prawie 3 godzinki ...z tym ,ze ja miałam 3 przerwy na siku :p ten pęcherz mnie dobija !!!

Moniaaa tak się ciesze , ze się odezwałaś . Dobrze , ze wszystko u Was ok :) Tylko nie przeforsuj się przy tej przeprowadzce .
Ha Monia z kolei mój rocznik coś się ociąga :P Z wszystkich koleżanek z ktorymi jako taki kontakt mam , to tylko ja mam już 2 dzieci i 3 w drodze :P Długo zwlekały i zaledwie kilka ma dopiero pierwsze dzieci . Każda jednak szczęśliwa , a to najwazniejsze . Dla każdej kobiety w innym czasie przychodzi pora na macierzyństwo :)

Kasiu ja to tez szybko miałam pierwszą córcię :) I teraz z perspektywy czasu uważam , ze nic lepszego nie mogło mnie spotkac :) Ale od pierwszego jej krzyku była najbardziej kochanym i cudownym dzieckiem na świecie :) Szybko dorosłam i jest oki . Nigdy nie było mi żal wszystkeigo co mnie przez wczesne macierzyństwo ominęło .

Anabelle dokładnie tak jak pisze Kasia . Wszystko da się pogodzić , wystarczy dobra organizacja i pomoc najbliższych :) Więc myslę , ze jak będziesz miała chęcie , to dziekanka nie będzie potrzebna :)

Klaudia jednak Majeczka będzie ??? Oj kwietniowe dziewczyny w większości Majami będa ? No i brzuszek masz prze piękny :) :) :)

Ppaulinka fajnie ,ze jesteś :) Oj faktycznie do 20-go tyg trochę daleko ...tak bez usg . Ale cóż zrobić . Wytrzymasz :)

12 lata 2 miesiąc temu #452666 przez klaudia_286
też bym nie wytrzymała ojj dopiero co widzialam i jutro znowu zobacze hihihi

12 lata 2 miesiąc temu #452669 przez agi-p
U mnie kolejna wizyta 8 listopada :) Mam co 3 tygodnie , wiec nie ma źle . Ale za każdym razem Maleństwo podglądamy ,inaczej zmieniłabym lekarza :P

12 lata 2 miesiąc temu #452674 przez HERI
Ja ostatnio mam wizyty co dwa tygodnie... kolejna już jutro :)
Następną będę mieć między 8 a 12.11... Bo 9 konczy mi sie zwolnienie i trza isc je przedluzyc ;)
Tez sobie nie wyobrazam, zeby tak rzadko podgladac Malucha :)

12 lata 2 miesiąc temu #452693 przez Dave
Ja mam mniej więcej co 4 tyg. i za każdym razem na szczęście z usg. Też sobie nie wyobrażam, mieć tak rzadko. No ale to chyba kwestia nastawianie, jak się nie da częściej to co zrobić :side:

Ja jutro z rana pędzę oddać krew i siuśki. A za tydzień wizyta :lol: :lol: :lol: :lol:

Przed chwilą mąż mi powiedział, że chciałby chłopaka :)

12 lata 2 miesiąc temu #452698 przez HERI
Wszystko jest możliwe ;) w końcu już ma córę ;) :p
A jak będzie syn i będzie miał dobry humor to się na matkę wypnie siusiakiem, tak jak mój ;)

Jasny gwint... my nadal imienia nie mamy :(

12 lata 2 miesiąc temu #452703 przez Dave
Zobaczymy, może teraz się nam dzidzia pokaże :)

Dla chłopca mamy, ale dla córki mąż ma wymyślić. To mi ostatnio odpisał, że co ja jutro rodzę :unsure:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka