BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 2 miesiąc temu #453091 przez agi-p
Ja niby mam lekarzy na NFZ , bo udało mi sie do takich dostać , a i tak za większość badań muszę płacić . Mam specjalistyczne robione przez moje choroby , a NFZ sponsoruje tylko te podstawowe :(

W poprzedniej ciąży miałam wykupiony dodatkowy pakiet ubezpiecz. w pracy . Super sprawa . Wszystkich specjalistów , wszystkie badania , usg i biopsje miałam za darmo ...ale niestety jak przeszłam na wychowawczy , to skończyło się :(

My byliśmy u przyjaciół w odwiedzinach :) Miło spędziliśmy popołudnie i wieczór . Zasiedzieliśmy się i dopiero przed 21-szą do domku dotarliśmy :P Ale Ami dzielna była :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #453108 przez ppaulinka1990
Fajne takie pakiety medyczne są, super sprawa...

ja tez chodze prywatnie ale teraz znowu mam wątpliwości co do lekarza, jest w porządku ale sprzęt ma stary i denerwuje mnie ze slabo widac, no i podobno często myli się z płcią no i musiałabym iść znowu do innego gina z lepszym usg...;/ ehhh...sama juz nie wiem, nie chce zmieniać lekarzy ale jak tak Was podczytuje to macie chyba fajniejszych a ja tu na żadnego do którego nie mam żadnych zastrzeżeń trafić nie mogę...;/ chciałabym żeby całą ciąże prowadził jeden lekarz i żebym była zadowolona...

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 2 miesiąc temu #453114 przez agi-p
Anabelle to tez biedulko swoje juz przeszłaś . Dobrze , ze wyniki były dobre :)
I masz rację to prywatne ubezpieczenie to super sprawa . Komfort psychiczny . Nie trzeba myslec , biegać , wszystko w jednym miejscu,rzetelnie , kompetentnie i bez łaski .

Ppaulinka ja jak zaszłam teraz w ciażę , to zapisałam się do 3 lekarzy,żeby właśnie sobie wybrać tego , który najbardziej mi spasuje :P Zrobiłam to od razu na początku,żeby prowadzeniem ciąży zajął się jeden lekarz . Jestem zadowolona z wyboru :)
A jak masz wątpliwości , to spróbuj jeszcze poszukać . Chociaż jak chodzi Ci tylko o to , ze myli się z płcią , to chyba nie jest to jakiś najważniejszy parametr . Piszesz , ze jest w porządku , to może nie warto znowu użerać się z innymi lekarzami .

12 lata 2 miesiąc temu #453121 przez monia89
ja chodzę państwowo na nfz i wszystko oprócz HIV mam/miałam za darmo co wizyta usg dopochwowo i normalne teraz 1 raz przezierność karkowa także za free. Wizyty mam co 3 tyg teraz ze względu na badanie połówkowe za 5 tyg. I jestem zadowolona z "obsługi".

12 lata 2 miesiąc temu #453122 przez agi-p
Uciekam spać :)
Dobrej nocy :)

12 lata 2 miesiąc temu #453123 przez Anabelle
Monia, a chodzisz może w Krakowie ? :)
Bo wypytałam już wszystkich jak tylko mogłam i nikt z osób, które znam nie miał nawet połowy kosztów ciąży na NFZ. Zazdroszczę, że Tobie się tak udało, bo faktycznie w ciąży jest troszkę tych badań :)

12 lata 2 miesiąc temu #453128 przez kasia1329
Ja też uciekam spać. Mam nadzieję że dziś się bardziej zregeneruję.
Spokojnej nocy.

12 lata 2 miesiąc temu #453178 przez agi-p
Dzień dobry :)

Ja już wyprawiłam Mężusia do pracy i Starszą córcię do szkoły . Teraz Ami siedzi na nocniczku i się bawi , a ja mam czas dla siebie :)
Jestem już strasznie głodna , aż mi niedobrze :( Coraz wcześniej robię się głodna ... masakra . W poprzedniej ciąży śniadanie jadłam zawsze o 8-mej ...a teraz już przed 7-mą musze jesć ! Czekam az się hormon wchłonie i robie napaść na lodówkę :P

Miłego poranka :)

12 lata 2 miesiąc temu #453188 przez Dave
no,ladnie popisalyscie wczoraj.

ale odklikam pozniej,bo siedze w poczekalni w przychodni.

ide do lekarki,ktora da mi skierowanie na badania,a potem pik-pobieranie krwi:-)

tak zebym placic nie musiala.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 2 miesiąc temu #453197 przez kasia1329
Hej dziewczyny.
Agi ja to ok 10-11 zmuszam się do jedzenia, bo jakos ostatnio wciąż nie mam apetytu i to już ze 2-3 tygodnie. Rano mi wystarczy herbata albo szklanka wody.

Ja dziś spałam lepiej. Przestała mnie boleć głowa :) wczoraj zaserwowałam sobie masaż głowy i chyba pomogło. Katar mam dalej ale oby ból głowy nie wrócił to będzie ok.
Za to mój Mateuszek sypia gorzej. Bardzo marudzi w nocy. Mam tylko nadzieję że powodem są wychodzące ząbki piątki a nie że łapie go choroba.

Miłego dnia!

12 lata 2 miesiąc temu #453201 przez kasia1329
A gdzie się podziały Majka i mankowa?? Też już dawno się nie odzywały :(
Dziewczyny wszystko u Was w porządku mam nadzieję??

12 lata 2 miesiąc temu #453208 przez klaudia_286
Witajcie
ja juz tez zawiozlam mala do przedszkola,mam dzis zawroty glowy takie ze masakra,zaraz sniadanko :)

Moje malenstwa :)

12 lata 2 miesiąc temu #453211 przez klaudia_286
dzis wizyta ale dop.o 15 ehhh

Moje malenstwa :)

12 lata 2 miesiąc temu #453213 przez monia89
Kielce Kochana :)

12 lata 2 miesiąc temu #453215 przez monia89
Tak wogóle Witam dzisiejsza noc masakra wogóle nie mogłam zasnąć :( I teraz tak mnie głowa boli że padnę zaraz.....

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka