BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 2 miesiąc temu #453457 przez monia89
a ja obstawiał chłopca a mam dziewczynkę jak do tej pory :) ale teraz to się ciesze nawet bo ten róż fiolet na mnie podziałał juz :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #453462 przez klaudia_286
ja troszke ogarnełam w domu bo te zawroty mnie męczą,zaniedługo kompu kompu,i sie wyszykować
zastanawiam się czy farbować włosy ehh bo juz nie moge patrzec na nie

Moje malenstwa :)

12 lata 2 miesiąc temu #453469 przez MoNiaaa
moj maz tez oczywiscie chcialy chlopaka faceci juz tak chyba maja wtedy moga byc dumni z siebie ze sie im udalo :) podobno chlopca trudniej splodzic niz dziewczynke :P
po za tym nasi znajomi zwlaszca jeden ciagle mowi ze przydalby sie nam chlopak Julka oczywiscie tez chlopcem miala byc :)

no a ciuszki dal dziewczynek sa bajeczne dla chlopcow juz trudniej cos fajnego kupic ;(
ja jeszcze 1,5 godzinki i do domku postaram sie szybko wyjsc z pracy to zanim Julke ze zlobka odbiore skocze do domku odpoczac troche.ja tak koncze prace ze jak ide od razu po Julke to ona zcasem jeszcze spi a jak ide do domku to w sumie chwilke tylko mam dla siebie i musze isc...

http

]

12 lata 2 miesiąc temu #453476 przez klaudia_286
moj mąż woli dziewczyny i byk nastawiony na panienki hehe a tu zonk,dwóch chłopaków ale juz się przyzwyczaił

12 lata 2 miesiąc temu #453480 przez MoNiaaa
fajnie juz wiedziec co tam sie kryje w brzuszku
jednak to calkiem inaczej mozna jakos osobowo soie zwracac do dzidziusia.
moja JUlka tez wie ze mama ma dzidziusia a jak sie ja ktos spyta czy chlopczyk czy dziewczynka to ona stanowczo mowi NIE DZIDZIA i koniec:P

http

]

12 lata 2 miesiąc temu #453486 przez kasia1329
Klaudia ja właśnie dziś idę farbowac włosy :) też już nie mogę na siebie patrzeć. I może lepiej się poczuje w końcu kobieta w ciąży też musi ładnie wyglądać.

12 lata 2 miesiąc temu #453504 przez klaudia_286
no moja mała znowu wczoraj w przedszkolu dała popis była w innej grupie popołudniu i powiedziała pani że mama będzie miała trzy dzidziusie hehe jak przyszlam to babka zaraz wyleciała zeby zapytać czy to prawda ,juz coraz wiecej ludzi wie normalnie jak by to jakaś sensacja...

12 lata 2 miesiąc temu #453512 przez MoNiaaa
klaudia a co sie dziwisz jednak trojaczki to dosc niespotykane tylko troche dziwne ze nie glupio tak wprost przyjsc sie pytac o osobiste rzeczy bo bakba pewnie prawie cie nie zna

Julce tez zdaza sie ze obcym mowi ze mama ma dzidzia i pokazuje na brzuszek :) ale w sumie przy mnie sie nie zdazylo ale tesciowa juz nie ra zmowila ze Julka wylewna jest i wszytskim opowiada :)

http

]

12 lata 2 miesiąc temu #453513 przez klaudia_286
mi mama powiedziała ze mam jeszcze nie farbować ale no masakra mam bląd pasemka i reszte swoich i wygląda to juz strasznie

12 lata 2 miesiąc temu #453524 przez malwinsien
tak monia to to :)

12 lata 2 miesiąc temu #453529 przez ppaulinka1990
Ja dziś obaidku nie robię, ide się spotkać na miasto z kumpelą a że chodzi za mną pyszny kebabik więc sie chyba skuszę:)
a co do farbowania to ja farbuje normalnie, tak co 2 miesiace jak mam odrosty...teraz sa bezpieczniejsze farby i nie mają już takich intensywnych zapachów

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 2 miesiąc temu #453555 przez klaudia_286
ehh jeszcze troszke ,powoli sie szykuje :P

12 lata 2 miesiąc temu #453586 przez kasia1329
Klaudia dlatego ja już nie robię sobie blond bo te odrosty to masakra. Swoje mam ciemne i ciemną farbę nakładam.

12 lata 2 miesiąc temu #453593 przez klaudia_286
ja cały czas mialam czarne i mi sie znudziło,a teraz mam tylko pasemka są odrosty ale nie chodzi juz o nie tylko ten kolor bym zmeniła :P

12 lata 2 miesiąc temu #453595 przez kasia1329
A co do dzieci to większość z Was ma już kobietki i dla równowagi w naturze przydałyby się chłopaki :) u mnie w rodzinie ostatnio sami chłopcy więc przydałaby się dziewczynka :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka